Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την βοηθεια σας παρακαλω.

Αλλαξα προσφατα συνδεση απο σταθερη σε Wi Fi και πλεον δεν εχω σταθερη ip με αποτελεσμα το utorrent καθε φορα που αλλαζει η ip να μην κατεβαζει τιποτα και να μου κλεινει για λιγο και την συνδεση στο ιντερνετ του υπολογιστή ενώ το wi fi λειτουργεί κανονικά, δλδ δεν είναι θέμα ότι πέφτει το ίντερνετ 

Επισης κατεβασα και το qbit torrent που αναφερθηκε παραπανω αλλα και παλι η ιδια συμπεριφορα.

Δεν είμαι και πολύ γνώστης σε αυτά.

Επεξ/σία από takis-pa
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αρχή, τι εννοείς από σταθερή σε wifi; Σύνδεσες τον Pc με wifi αντί για καλώδιο ή άλλαξες γενικός πάροχο και έβαλες 4g router με sim; Αν είναι 4g, τι εταιρία και τι πρόγραμμα έβαλες;

Για τι σύστημα μιλάμε; laptop ή desktop; Για το 2ο, τι wifi adapter έβαλες; Μήπως φταίει αυτό;

Στο utorrent τι ρύθμιση έχεις για upload/download; Μήπως "μπουκώνει" η σύνδεση και σε κόβει; Σε πόσες ώρες σου κόβει τη σύνδεση; Βάλε το upload στα μισά της σύνδεσης σου και το download στα 2/3 και έλεγξε το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, micos000 είπε

Για αρχή, τι εννοείς από σταθερή σε wifi; Σύνδεσες τον Pc με wifi αντί για καλώδιο ή άλλαξες γενικός πάροχο και έβαλες 4g router με sim; Αν είναι 4g, τι εταιρία και τι πρόγραμμα έβαλες;

Για τι σύστημα μιλάμε; laptop ή desktop; Για το 2ο, τι wifi adapter έβαλες; Μήπως φταίει αυτό;

Στο utorrent τι ρύθμιση έχεις για upload/download; Μήπως "μπουκώνει" η σύνδεση και σε κόβει; Σε πόσες ώρες σου κόβει τη σύνδεση; Βάλε το upload στα μισά της σύνδεσης σου και το download στα 2/3 και έλεγξε το.

Λογω μετακομισης στον Βολο και μη καλυψης δικτυου με επαρκη ταχυτητα εχω βαλει το 5G+ Wi Fi της cosmote.

Το συστημα ειναι desktop και ενωμενο με Lan απο το ρουτερ.

Στο utorrent δεν εχω πειραξει ρυθμισεις διοτι δεν χρειαζεται, και εξηγω.

Αν εγκαταστησω εξ αρχης το utorrent οσα και να του βαλω τα κατεβαζει με φουλ ταχυτητα, αν κανω restart και αλλαξει η ip και ενα να βαλω το ξεκιναει και μετα απο 10 δευτερα πεφτει η ταχυτηατα στο 0 και κοβει την προσβαση στο ιντερνετ στο pc για κανα 10λεπτο.

Οταν επανερθει η συνδεση και επιχειρησω παλι να κατεβασω επαναλαμβανεται η ιδια διαδικασια.

Πηρα τηλ στην cosmote και μου ειπαν πως δεν φταιει το συστημα τους.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Επεξ/σία από takis-pa
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, takis-pa είπε

αν κανω restart και αλλαξει η ip

Αυτό πως το διαπίστωσες; το ότι αλλάζει η ip σου δηλαδή. Πήγαινε whatsmyip και δες ποια (εξωτερική) ip έχεις. Κάνε restart και δες αν άλλαξε η ip σου.

Εκτός αν εννοείς την εσωτερική ip από την lan. Αυτό διορθώνεται αν βάλεις στατική ip στο pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό πως το διαπίστωσες; το ότι αλλάζει η ip σου δηλαδή. Πήγαινε whatsmyip και δες ποια (εξωτερική) ip έχεις. Κάνε restart και δες αν άλλαξε η ip σου.

Αλλαζει η εξωτερικη συνφωνα μ αυτο που μου εστειλες,!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από takis-pa
Δημοσ.

Κάνεις δηλαδή restart το pc και όχι το 5g router και αλλάζει η ip σου;

Αυτό είναι πολύ περίεργο αλλά και πάλι, δεν είναι λογικό να μην κατεβάζει το ut επειδή άλλαξε η ip. Μήπως έχεις κανένα firewall που το κόβει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, micos000 είπε

Κάνεις δηλαδή restart το pc και όχι το 5g router και αλλάζει η ip σου;

Ναι restart το pc .

Οχι τιποτα περιεργο, το firewall των win απειραχτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κάνε μια δοκιμή με χαμηλότερα όρια upload στο1/2 και download στα 2/3 της γραμμής.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, micos000 είπε

κάνε μια δοκιμή με χαμηλότερα όρια upload στο1/2 και download στα 2/3 της γραμμής.

Δεν απέδωσε το εγχείρημα.

Επίσης ν αναφέρω οτι οτιδήποτε αλλο κάνει donwload δλδ update πρόγραμμα update παιχνίδι δεν υπάρχει πρόβλημα ολα κατεβαίνουν σφαίρα, μόνο στα torrent.

Επεξ/σία από takis-pa
Δημοσ.

Πολύ περίεργη συμπεριφορά. Εγώ πιστεύω πάντως ότι φταίει η σύνδεση ή το 5g router. Το torrent όταν κατεβάζει ανοιγει παρα πολλές συνδέσεις ταυτόχρονα και αυτό ταλαιπωρεί τα router. Επειδή δεν μπορώ να το δω τωρα, βρες στις ρυθμίσεις τον μέγιστο αριθμό συνδέσεων και μειωσε το στα μισά.. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ περίεργη συμπεριφορά αυτήν και είπες ότι όταν κάνεις εγκατάσταση το Ut δουλεύει κανονικά μέχρι να κάνεις επανεκκίνηση, σωστά;

Εμένα πάντως μου κάνει για πρόβλημα ή στο router ή στη σύνδεση.

Θα έλεγα αν μπορείς να βρεις ένα λάπτοπ και να το δοκιμάσεις για να απορρίψουμε το πρόβλημα στο pc.

Δημοσ.

Θα το ψάξω λίγο με το ρουτερ και με τον τεχνικό που το εγκατέστησε μιας και δεν υπάρχει εύκαιρο λαπτοπ και θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ για την βοήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...