zaharias13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 καλημερα παιδια εχει κανεις προβλημα με τη συνδεση του?εμενα στο connection speed μου εβγαλε αυτο: Your current bandwidth reading is: 6.90kbps το περισοτερο που πηγε ειναι 54kbps καλη σας μερα απο τα ΧΑΝΙΑ να στε ολοι καλα
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Θέλουμε ακόμη : Provider, κανονική ταχύτητα [ 384,512,1024 ], αν αναβαθμίστηκες από OTE, από ISP [ provider ] και που ακριβώς είναι το πρόβλημα... [ χαμηλή ταχύτητα να υποθέσω ; ] ps. αν το πρόβλημα είναι η χαμηλή ταχύτητα [ :oops: ] τότε πρέπει να σου πω πως όλη η Ελλάδα σέρνεται από άποψη ταχυτήτων ADSL οπότε τέρμα τα παράπονα... :???: σε λίγο καιρό θα στρώσουν όλα παιδιά... :twisted:
kirimis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Οτενετ εχεις? Απο το πρωι ειναι OFF.... απο Βορεια Ελλαδα ειμαστε ΕΚΤΟΣ DSL. Προβληματα στην OTEGLOBE μαλλον...
zaharias13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ναι otenet εχω και εχω αναβαθμιστη απο τιν περασμενη εβδομαδα και απο 512 που ειχα πηγα στη 1024 αλλα ποτε δεν κατεβασα σαν 1024 λιγοτερο και απο 512 κατεβαζα
x_vagos_x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Σε ποια πριοχή είσαι; [ By the way εγώ είμαι Κρήτη -βλ. προφίλ στα αριστερά και είμαι τζάμι σε άποψη ταχύτητας ]
kirimis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Παιδια... το προβλημα ειναι πανελλαδικο και εχει χτυπησει και αλλους ISPs... Οσοι εχουν DSL σερνονται... αλλοι απλα δεν εχουν. Υπομονη, θα αποκατασταθει η βλαβη.
hugelacky Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Και εγώ Πάτρα κέντρο, δεν έχω dsl εδώ και κανα 2ωρο. Είμαι με την προσφορά του Ram (δλδ altecnet). Πήρα τηλ στην altecnet να ρωτήσω γιατί δεν μπορεί να κάνει login το router και η κοπέλα μου είπε να δοκιμάσω με τους demo κωδικούς της otenet (user: [email protected], & pass: otenet). Ούτε έτσι συνδέθηκα αρα πρέπει να παίζει πρόβλημα γραμμής OTE... :-?
mandipl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 thessaloniki ontos den exoume dsl . ego exo forthnet den xero an kai oi alles etairies exoun provlima . pantos to idio pragma ginete kathe fora pou vrexei . ti tha ginei?
ChPaNaG Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 από πάτρα, και εδώ κανά δύωρο χαροπάλευε τώρα φαίνονται όλα οκ. Γραμμή οτε συνδρομή (768) forthnet.
hugelacky Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 από πάτρα, και εδώ κανά δύωρο χαροπάλευε τώρα φαίνονται όλα οκ. Γραμμή οτε συνδρομή (768) forthnet. κι εμένα τώρα μόλις έφτιαξε...
sugoruyo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Βύρωνας εδώ [γραμμή ΟΤΕ 1024 - συνδρομή 4νετ 768]. Όλα τα downloads από HTTP/FTP 'τρέχουν με 0.3 KB/s, τα torrent κάνουν αμάν να πιάσουν 42 B/s [ναι, bytes per second] και τα IM/IRC κάνουν time out κάθε 5 λεπτά. Οι σελίδες είναι άλλο μανίκι. 10-12 πατήματα σε κάθε λινκ μήπως και δε βγάλει time-out... Με το ζόρι συνολικό transfer στα 30-40 kbps. Για λίγο φάνηκε να ανασάνει αλλά μετά από 5-10 λεπτά ξανά βούρκος...
chatasos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Σήμερα γινόντουσαν αρκετές εργασίες από τον ΟΤΕ σε κάποιους οπτικούς δακτύλιους που αφορούν Β και Δ. Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.