panther_512 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Ο Luffy και ο Zoro από το One Piece. Απλώς κορυφαίοι!
DhZou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Super Goofy Ααααχ και φτάνοντας στην τρίτη σελίδα νόμιζα ότι θα είμαι ο πρώτος που θα γράψει για τον υπέρτατο και χαιρόμουνα... Super Goofy, θεός... Τι θεός; Ημίθεος και βάλε!!!
Snolly Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μπάτμαν και ξερό ψωμί. O Superman είναι τουλάχιστον τραγικός και καθόλου ρεαλιστικός, και φοράει το βρακί πάνω από το παντελόνι. Εν το μεταξύ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ είναι να μην τον αναγνωρίζουν ως Κλαρκ Κεντ επειδή φοράει γυαλιά; Ο Spiderman είναι αδερφή. Πως είναι έτσι η αδερφή που παίζει στις ταινίες. Η γιαγιά μου, ο παππούς μου και το μ***νι της μάνας του. Οι δε κακοί είναι τουλάχιστον αστείοι. Σαν Power Rangers στο STAR CHANNEL. Όλοι οι άλλοι x-men, amazing four κλπ είναι δεύτεροι.
Azaell Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Hulk παιδια! ο τυπος δεν εχει αντιπαλο! αν κ ειναι ψιλοπαραγκα γιατι οσο τον νευριαζεις η οσο χανει τοσο πιο πολυ τα σπαει ολα!
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 1.Thor the mighty Thor the brave.. Thor The Mighty, Thor The Brave Crush The Infidels In Your Way By Your Hammer Let None Be Saved Live To Die On That Final Day Gods, Monsters And Men Will Die Together In The End God Of Thunder, God Of Rain Earth Shaker Who Feels No Pain The Powerhead Of The Universe Now Send Your Never Ending Curse ανατριχιασα...τι με εκανες τωρα!
tolis_01 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μερικά cartoon που έβλεπα σαν παιδί (και τώρα μερικές φορές ):
tsakonas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μα καλα κανεις δε γουσταρε τον Lucky Luke ??? Μαζι και ολη την παρεα του!!! Μιλαμε για τρελο κολλημα μικροσ με τα κομικς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.