monokeros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 καλημερα παιδια.. εχω φορθνετ 768(πακετο 3+3 μηνες) και τελειωνει σε 20 μερες ... τι να κανω ;; μπηκα στο σιτε της φορθνετ να ανανεωσω και μου βγαζει επιλογες 6 μηνες η 12 αλλα για 768 !! :???: :???: ...εγω παλι θελω 2048, αλλα τετοια προσφορα δεν υπαρχει αυτο το καιρο... ...πολυ θα ηθελα να παω σε βιβοντι αλλα δεν ειμαι στο δικτυο της :( ...αν ζητησω διακοπη, μετα απο ποσο χρονο θα εχω παλι dsl ?? εχω μπερδευτει !! και δυστυχως δεν ξερω τι να κανω !!
kallair Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 apo allo topic diavasa oti logw tis ethelousias eksodou pou efarmostike ston ote, exoun eleipsi prosopikou k trexoun k den proftainoun. den thimamai k gw poses xiliades aitiseis energopoiisis dsl exoun se anamoni... ta simperasmata dika sou.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 pare tin forthnet na sou poun prosfores.xoris na diakopei i grammi den mporeis na pas pantos se allo paketo.
aGka8l Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 pare tin forthnet na sou poun prosfores.xoris na diakopei i grammi den mporeis na pas pantos se allo paketo. oxi nomizw pws me in a box mpori na kani etisi diakopis apla exi proplirosi ke den simferei yati xanei ta leyta p exi dwsi
poulinos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 den katalava alla tespa.oti allo thelei na rotisei as kalesei 801 100 8000 na tou poun
monokeros Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ευχαριστω παιδια...τη βρηκα την ακρη... θα βαλω 2048 της φορθνετ αλλα οχι με προσφορα ιν α μποξ.... πιστευω να μην αντιμετωπισω προβληματα.... ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.