sam sam Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 μολις σημερα πηρα το διπλωμα για αυτοκινητο και θελω να βγαλω και για σκαφος.πηγα στο λιμενικο σωμα για τα σχετικα και μεσα σε ολα μου εδωσαν ενα βιβλιαρακι για τα θεωριτικα. και ρωτω τους insomnites αν κανενας ξερει κανενα site με τις ερωτησεις που βαζουν...στις πισω σελ. ειχε μερικες(20 μονο) ερωτησεις αλλα εγω ψαχνω κατι στο στιλ των ερωτ. της οδηγισης. ξερει κανεις τιποτα?
nathanas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 φίλε μου,ένας φίλος μου είχε στο pc tou κάτι ερωτήσεις. ίσως να μπορέσω να τις βρω...αν είναι θα σε ειδοποιήσω. ok?
sam sam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 οκ σε ευχαριστω πρωκαταβολικα.... :-D :mrgreen:
kuzko21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ακούσατε ακούσατε. Ανασκαφές στην πόλη σας. Που λέτε δεν ξερω μου την κάρφωσε λιγάκι τώρα να ψάχνω λιγάκι για το διπλωμα. Κυκλοφορούν κατι κουπόνια και αυτές τις μέρες σε σάιτ προσφορών με 90 ευρώ. ( αρχιδια 90 ευρώ , πρακτικά ειναι 90 + ~200 ( παράβολα - παράσταση - βιβλιαράκια - σέα μέα κλπ.) ) Τα 90 περιλαμβάνουν θεωρητικά και 3 πρακτικά μαθήματα. Και ρωτάω , φτάνουν 3 μαθήματα για να την παλέψεις να κανεις οτι σου ζητήσουν στην εξέταση ? Βασικότερο δε , φτάνουν 3 μαθήματα για να νιώσεις να το πηγαίνεις? (γιατι στο αμάξι μας έβαζε ο πατέρας μας απο τα 15 αλλά σκάφος δεν είχαμε - καταραμενη φτώχια) Παίζουν και εκεί λάδια-ξυδια και λοιπά συστατικά της χωριάτικης η το λιμενικό σώμα αποφάσισε να μείνει αδέκαστο και αδιάβλητο? Επίσης , τα σκάφη τα νοικιάζουν η για να νοικιάσει κάποιος ενα φουσκωτό πρέπει να ειναι μαζί ο καπετάνιος του USS Nathan James (σε αντιπαραβολή με τον νομό που τα ιστιοπλοϊκά ενοικιάζονται μόνο αν υπάρχουν 2 έμπειροι σκιπερ πανω , αν δεν κάνω λάθος) Υπάρχουν κάποιες άλλες λεπτομέρειες , τιπς , εμπειρίες σχετικά που θα έπρεπε κάποιος να γνωρίζει?
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Τα κουπόνια μπορεί να βγαίνουν και πιο ακριβά απο το να πας σε μια Σχολη μονος σου και να το βγάλεις... Γύρω στα 250 ευρώ είχα δώσει πριν 1,5-2 χρόνια όλα μαζι και είχα κάνει 5 μαθήματα πρακτικά (θεωρία την ήξερα ήδη απο τα basic skipper και advanced skipper αλλα δε γλύτωσα κάτι απο πλευράς χρημάτων). Για τα δυο άτομα νομίζω δεν είναι θέμα νομού αλλα θέμα ασφαλείας. Δεν έχει τύχει να ψάχτω να νοικιάζω ταχύπλοο οπότε δε ξέρω...
kuzko21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Προφανώς εφόσον έχεις τα δυο παραπάνω διπλώματα ιστιοπλοΐας θα το ξέρεις καλύτερα , απλά κάπου είχα διαβάσει/ακούσει , οτι δεν μπορει ενα ιστιοπλοϊκό να φύγει απο το λιμάνι αν δεν βρίσκονται πανω δυο σκιπερ , ο ένας τουλάχιστον με advanced δίπλωμα.(ίσως είχε να κανει και με το μέγεθος του σκάφους) Anyways μπορει να ειναι και ράδιο αρβιλα μιας και δεν εχω σχέση άμεση με το άθλημα. Παρολαυτα σε καμία περίπτωση το φουσκωτό δεν ειναι ιστιοπλοϊκό απο κάθε άποψη... Έχεις/μπορείς να μου στείλεις το τηλ της σχολής που έκανες εσύ τα μαθήματα να πάρω ενα τηλ να ρωτήσω για τιμές μαθήματα κλπ?(αν βρίσκεσαι Αθήνα)
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Προφανώς εφόσον έχεις τα δυο παραπάνω διπλώματα ιστιοπλοΐας θα το ξέρεις καλύτερα , απλά κάπου είχα διαβάσει/ακούσει , οτι δεν μπορει ενα ιστιοπλοϊκό να φύγει απο το λιμάνι αν δεν βρίσκονται πανω δυο σκιπερ , ο ένας τουλάχιστον με advanced δίπλωμα.(ίσως είχε να κανει και με το μέγεθος του σκάφους) Anyways μπορει να ειναι και ράδιο αρβιλα μιας και δεν εχω σχέση άμεση με το άθλημα. Παρολαυτα σε καμία περίπτωση το φουσκωτό δεν ειναι ιστιοπλοϊκό απο κάθε άποψη... Έχεις/μπορείς να μου στείλεις το τηλ της σχολής που έκανες εσύ τα μαθήματα να πάρω ενα τηλ να ρωτήσω για τιμές μαθήματα κλπ?(αν βρίσκεσαι Αθήνα) ισχυει εν μέρει... Δε νοείται να φύγει ιστιοφόρο απο το λιμάνι χωρίς στο άτομα επάνω (μόνο έναν χρειάζεται με διπλωμα για ιδιόκτητο σκάφος). Θα σου στείλω πμ μόλις τα βρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα