Προς το περιεχόμενο

Τα κουφά του insomnia

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kabamaru, όλο το τόπικ έχεις ποστάρει. Πες μας πού συγκεκριμένα, δεν μπορούμε να κάτσουμε να το διαβάσουμε όλο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ήταν ένα post που ζήταγε ο/η matoou πληροφορίες από που να κατεβάσει ταινίες...

έφαγε delete

Δημοσ.
το "κουφό" είναι ότι προσφέρει 450 euro για να του το δώσουν ολοκαίνουριο (σφραγισμένο μέσα στο κουτί) και πως αν είναι μεταχειρισμένο θα δώσει ακόμα λιγότερα...

δλδ 120 euro πιο φτηνά από ότι πωλείται χωρίς να είναι καν μεταχειρισμένο...

...ναι σου λέω :P

Τελικα το πηρε καινουριο και ησυχασε! Αληθεια... Ρε thresh γιατι εισαι τοσο κουτσομπολης :lol:, δεν ξερεις τι μπορει να γινει καμια φορα... Εχω πετυχει παμφθηνο 16ari απο vodafone. Δεν ξερεις το ζορια τραβαει ο αλλος την δεδομενη στιγμη και το δινει

• Super Moderators
Δημοσ.
Τελικα το πηρε καινουριο και ησυχασε! Αληθεια... Ρε thresh γιατι εισαι τοσο κουτσομπολης :lol:, δεν ξερεις τι μπορει να γινει καμια φορα... Εχω πετυχει παμφθηνο 16ari απο vodafone. Δεν ξερεις το ζορια τραβαει ο αλλος την δεδομενη στιγμη και το δινει

ότι είμαι κουτσομπόλης είμαι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πιο πολύ κράξιμο παρά κουτσομπολιό :P

Δημοσ.

Χαχα....Απιστευτο!

Δεν μας είπε μόνο ,είναι χρησιμοποιημένα τα σώβρακα ή ανοιξε το δικό του eshop μέσα στο insomnia?

Δημοσ.

μπήκα σε πειρασμό να τον ρωτήσω αν είναι μεταχειρισμένα, αλλά μετά είπα να μην δώσω τροφή για περεταίρω σχόλια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...