murcielago580 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Παιδια οποιος μπορει να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων.Λοιπον συνδεω το video μου στην καρτα τηλεορασης μεσω rca και ενω οταν συνδεω το playstation 2 παιζει κανονικα εικονα ηχος με to video μια κασσετα παιζει κανονικα,σε αλλη παιζει η εικονα αλλα χωρις ηχο(ουσιαστικα ακουγεται παρα μα παρα πολυ σιγα....)και σε αλλη παλι κασσετα δεν εχει εικονα και ηχο παρα μονο μια μπλε οθονη και που και που δειχνει για λιγο την εικονα(για κλασματα του δευτερολεπτου?)και παλι εμφανιζεται η μπλε οθονη.τελος οταν παταω στο video να προχωρησει την κασσετα γρηγορα τοτε η εικονα φαινεται σε γρηγορη προωθηση.καμια βοηθεια καποιος please??
parsifal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Προστασία Macrovision μου μυρίζει. Αν είχες TV tuner με chip ΒΤ878, κάτι θα γινόταν, αλλά τώρα μόνο αν παρεμβάλλεις καμμία ιδιοκατασκευή που αφαιρεί την προστασία...
murcielago580 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Αυτη την προστασια την εχουν οι ταινιες?Την aver media studio 303 εχω.
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2006 Όχι, δεν έχει BT878 πάνω... http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=148870
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.