edm0d0n Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Iparxei kapoio programma pou na antikatastei epaksia ton windows file explorer? Thelo na ipostirizei tabbed browsing.
MetallicA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Εγώ εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το xplorer2, με καλύπτει απόλυτα και έχω ξεχάσει πως είναι το Windows File Manager. Ρίξ'του μια ματιά, tabbed δεν έχει αλλά εγώ από ότι βλέπω έχω μείνει λίγο πίσω στις εκδόσεις τώρα κατεβάζω την τελευταία... http://www.zabkat.com/ Edit: Υποστηρίζει tabbed interface
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Έχω μια απορία βρε παιδιά... Σε τι χρησιμεύει ένας εναλλακτικός file explorer...; Θεόχαζη ερώτηση... Περιμένω μια επιφωτιστική απάντηση...
Eusebius Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Βασικά, τα προγράμματα αυτά είναι file managers. Αυτό το πράμα που έχουν τα Win (Windows Explorer) δεν είναι file manager (ούτε καν file viewer). Τα δύο βασικότερα ίσως γνωρίσματα των καλών file managers είναι: Αντικριστά παράθυρα [dual-pane arrangement] Ένα κοινό σύνολο τυποποιημένων λίγο-πολύ πληκτροσυντομεύσεων, π.χ., F4 για edit, F5 για αντιγραφή, F6 για μεταφορά. Αυτά, μαζί με πολλά άλλα, διευκολύνουν και επιταχύνουν πάρα πολύ τη διαχείριση αρχείων. Κατέβασε τη δοκιμαστική του xplorer2, βάλε τον σε dual-pane, εξαφάνισε και το δέντρο στα αριστερά άμα θες (είναι λίγο περιττό σε αυτά τα προγράμματα), να δεις μόνος σου...
edm0d0n Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 ego den exo provlima me ton windows file explorer. apla thelo kai enan enalaktiko file manager gia na kano poio grigora douleies opos copy-paste.
mandos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 dokimase ton Total Commander ypostirizei tabs, einai taxytatos (eidika se copying meso diktiou) me apisteyta intergrated features ostoso ayto den einai antikatastash tou windows explorer, einai apla mia enalaktikh os antikatastash orizetai to na valeis allon kai epeidi o explorer den einai mono ayto pou vlepeis alla kanei kai alla pramata h antikatastash tou allazei kai to perivalon ton windows to mono project pou xero na leitourgei kai na kanei antikatastash tou explorer einai ena to opoio sou vazei fluxbox sta windows anyway, rixte mia matia ston Total Commander kai tha me katalavete apo ta elaxista programmata pou den apoxorizese pote!!!
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 @ Eusebius : Το ξέρω... παρασύρθηκα... Παρ' όλ' αυτά δεν με κολακεύει αυτό... @ mandos : Έχω δουλέψει με Total Commander ... Και δεν ξέρω αν μου φάνηκε αλλά κάνει και [ ελάχιστα ] γρηγορότερο copy-paste ... Τελικά, δεν κατάλαβα υπάρχει File Manager που να αντικαθιστά των Windows ;
sotos65 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στον directory opus... http://www.gpsoft.com.au/Intro.html
x_vagos_x Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2006 Καλά, αποχωρώ... Μόλις αντιλήφθηκα ότι δεν αλλάζει το Interface τους από τα styles του WindowBlinds ή/και του StyleXP ... Άντε γεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.