Προς το περιεχόμενο

Antikatastasi File Explorer ton windows

edm0d0n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το xplorer2, με καλύπτει απόλυτα και έχω ξεχάσει πως είναι το Windows File Manager.

Ρίξ'του μια ματιά, tabbed δεν έχει αλλά εγώ από ότι βλέπω έχω μείνει λίγο πίσω στις εκδόσεις τώρα κατεβάζω την τελευταία...

http://www.zabkat.com/

Edit: Υποστηρίζει tabbed interface

Δημοσ.

Έχω μια απορία βρε παιδιά... Σε τι χρησιμεύει ένας εναλλακτικός file explorer...; Θεόχαζη ερώτηση... Περιμένω μια επιφωτιστική απάντηση...

Δημοσ.

Βασικά, τα προγράμματα αυτά είναι file managers. Αυτό το πράμα που έχουν τα Win (Windows Explorer) δεν είναι file manager (ούτε καν file viewer).

Τα δύο βασικότερα ίσως γνωρίσματα των καλών file managers είναι:

• Αντικριστά παράθυρα [dual-pane arrangement]
  • Ένα κοινό σύνολο τυποποιημένων λίγο-πολύ πληκτροσυντομεύσεων, π.χ., F4 για edit, F5 για αντιγραφή, F6 για μεταφορά.

Αυτά, μαζί με πολλά άλλα, διευκολύνουν και επιταχύνουν πάρα πολύ τη διαχείριση αρχείων.

Κατέβασε τη δοκιμαστική του xplorer2, βάλε τον σε dual-pane, εξαφάνισε και το δέντρο στα αριστερά άμα θες (είναι λίγο περιττό σε αυτά τα προγράμματα), να δεις μόνος σου...

Δημοσ.

dokimase ton Total Commander

ypostirizei tabs, einai taxytatos (eidika se copying meso diktiou)

me apisteyta intergrated features

ostoso ayto den einai antikatastash tou windows explorer, einai apla mia enalaktikh

os antikatastash orizetai to na valeis allon

kai epeidi o explorer den einai mono ayto pou vlepeis alla kanei kai alla pramata h antikatastash tou allazei kai to perivalon ton windows

to mono project pou xero na leitourgei kai na kanei antikatastash tou explorer einai ena to opoio sou vazei fluxbox sta windows :D

anyway, rixte mia matia ston Total Commander kai tha me katalavete

apo ta elaxista programmata pou den apoxorizese pote!!!

Δημοσ.

@ Eusebius : Το ξέρω... παρασύρθηκα... Παρ' όλ' αυτά δεν με κολακεύει αυτό...

@ mandos : Έχω δουλέψει με Total Commander ... Και δεν ξέρω αν μου φάνηκε αλλά κάνει και [ ελάχιστα ] γρηγορότερο copy-paste ...

Τελικά, δεν κατάλαβα υπάρχει File Manager που να αντικαθιστά των Windows ;

Δημοσ.

Καλά, αποχωρώ...

Μόλις αντιλήφθηκα ότι δεν αλλάζει το Interface τους από τα styles του WindowBlinds ή/και του StyleXP ...

Άντε γεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...