Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας :)

ως νέος οδηγός (όσο περπατήσατε περπατήσατε), πρέπει και εγώ να βάλω ένα Ν στο πίσω τζάμι. Αλλά δεν λέει να βάλω το κλασσικό 'Ν'. Πολύ '80s φάση :P

Έχω δεί μερικά που κυκλοφορούν, όπως:

Νύχτα το πήρες το δίπλωμα? κτλ κτλ

Σκέφτηκα λοιπόν, να φτίαξω ένα δικό μου, που θα λέει kameNoi.gr. Το πρόβλημά μου είναι, ότι δεν ξέρω ΠΩΣ να το φτιάξω. Δεν θέλω να είναι αυτοκόλλητο επειδή η αδερφή μου θέλει να το βγάζει όταν οδηγεί αυτή.

Έχετε να προτείνετε τίποτα?

thnx ;)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ θα σου προτείνω πάνω απ' όλα να είναι ευδιάκριτο και ευανάγνωστο από τους άλλους οδηγούς...

επιπλέον να μη σου κρύβει το μισό παμπρίζ και δε βλέπεις τι γίνεται πίσω σου...

το "Ν" είναι μια ένδειξη/σήμανση που πρέπει να έχεις σαν νέος οδηγός, πάνω απ'ολα εξυπηρετεί στην ασφαλή οδήγηση για σένα και τους άλλους οδηγούς γύρω σου και δευτερευόντως είναι ευκαιρία για αισθητική παρέμβαση στο αυτοκίνητο

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν είχα βάλει καθόλου "Ν" όχι για να μη δίνω στόχο, αλλά ούτως η άλλως ήξερα ήδη να οδηγάω όταν πήρα το δίπλωμα και μου φάνηκε περιττό και ανούσιο...

Τώρα αν είσαι πρωτάρης και δεν ξέρεις και πολύ καλά την τέχνη ακόμα, καλό θα ήταν να βάλεις για να γλυτώσεις και μερικά μπινελίκια από τους άλλους οδηγούς... ;)

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως αν τυπώσεις αυτό που θες και το πλαστικοποιήσεις, θα μπορείς να του βάλεις 4 βεντουζάκια στις γωνίες, τρυπώντας τες.

Btw μου φέρνει στο μυαλό μια πρόταση που είχε κάνει μια σειρούλα μου στην αναφορά της μονάδας με πολύ σοβαρό ύφος. Είχε προτείνει να βάλουμε ένα Ν στην πλάτη των νέων, για να μην τους τρακάρουμε οι παλιοί, στο στρατόπεδο :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

βαλε ενα κανονικο Ν και αφησε τις μαλακιες. Δεν ειναι μοδα το Ν να του αλλαζουμε τα φωτα επειδη το βαρεθηκαμε

Δημοσ.

βαλε: "Ν δεν δεχομε συμβουλες απο κανενα. ΜΑΛΑΚΙΕΣ κανω και μονος μου!!"

κυκλοφορει και με βεντουζακια.

Δημοσ.

Καλησπέρα κ από μένα,

Το ότι σκέφτηκα να μην βάλω καθόλου το Ν, το σκέφτηκα. Αλλά μου είπαν πως για τον πρώτο χρόνο (όπως διάβασα και στα σήματα) είναι υποχρεωτικό. Τώρα δεν ξέρω αν ΟΝΤΩΣ ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά δεν το θεωρώ και big deal να βάλω ένα Ν στο πίσω τζάμι - κακό δεν κάνει.

Όσο για το κανονικό Ν που μου πρότεινε η cindy, θα πώ όχι :P. Σιγά μην το κάνω και με κολλητική ταινία όπως κάνουν πολλοί (και το γράφουν και ανάποδα).

Ένας φίλος πέταξε μια ιδέα για plexi glass, αλλά δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς θέλει να πει ο ποιητής, όμως αυτό με τις βεντούζες δεν ήταν και άσχημη ιδέα :P

Δημοσ.

Μόνο που αν βάλεις κάτι άλλο εκτός από N, να είσαι σίγουρος οτι δε θα καταλάβουν όλοι τι σημαίνει αυτό που έχεις κρεμάσει. Το πιο πιθανό είναι να μην του δώσουν σημασία, οπότε χάνει και εντελώς τη χρησιμότητά του.

Εκτός κι αν θες να το βάλεις για λάθος λόγο, μόνο και μόνο δηλαδή για να είσαι νόμιμος.

Δημοσ.

Το κορυφαίο που έχω πετύχει σε Ν,τρίγωνο αυτοκινήτου τροποποιημένο και κολλημένο στο πίσω τζάμι!Ήτανε τεράστιο αλλα φαινότανε και εκτός αυτού σκάσαμ και στα γέλια..

Δημοσ.

παρε ενα κλασικο Ν και γιρισε το 90 μοιρες να μοιαζει με Ζ!!!!!!

αν δεν ειναι κλασικο αλλα hand made κοιτα να μοιαζει με το σηματακι του ζορο (προφανως)

Δημοσ.

γενικα πρεπει καποιος νεος οδηγος να βαλει Ν για 2 λογους:

1)ετσι και σε σταματησει αστυνομια και δεν το χεις(τον πρωτο χρονο μου φαινεται), πληρωνεις.

2)αν κανεις μαλακια(οπως καναμε ΟΛΟΙ οταν ειμασταν πρωταρηδες), ετσι και εχει δει ο αλλος το Ν μπορει να ειναι πιο προσεχτικος(ειτε να εχει περισσοτερη υπομονη). τωρα αν πεσεις σε καφρο, το γραφεις απλα στα @@ σου.

αυτο που ειπε ο manic, το χω δει και ειναι καλο.

• Like 1
Δημοσ.

νομικα δεν νομιζω να χεις προβλημα

4 φορες με σταματησαν τον πρωτο χρονο που οδηγουσα για ελεγχο και δεν μου ειπαν τιποτα

Δημοσ.

Μπορεί να ήσουν τυχερός :P

Ποτέ δεν ξέρεις σε ποιον θα πέσεις..Οπότε θεωρώ καλύτερο να το βάλω (λες και θα το κρατάω στο χέρι) :P

Έχω δεί πολλά καλά, και ένα που μου έμεινε ήταν το "το Νου σου !!", γελούσα 2 μέρες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...