pablo_esobar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 κανονικα ειναι παρανομο να κυκλοφορεις χωρις Ν νομιζω για τους πρωτους 6 μηνες!εγω πιστευω ομως οτι αμα σκασεις με Ν στο τζαμι οι αλλοι δεν θα σε εχουν και στην καλυτερη εκτιμηση θα σου κορνερουν για σπασιμο και στα φαναρια θα γινετε το ελα να δεις απο τους "εμπειρους οδηγους"
mandal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Αν ξερεις να οδηγεις κ θες να βαλεις το Ν επειδη απλα το λεει ο νομος, παρε ενα κλασικο Ν απο ενα φιλαρακι σου κ εχε το συνεχεια ξαπλα στην εταζερα με τη βεντουζα προς τα πανω.Αμα σε σταματισουνε λες οτι επεσε απο τις λακουβες. Την εβγαλα καθαρη ετσι 1 χρονο.εγω δεν ηξερα ομως που πεφτει το γκαζι κ που το φρενο που λεει ο λογος.κουταμαρα μεγαλη. Η αληθεια ειναι οτι καλιτερα να το βαλεις γιατι σιγουρα βοηθας κ τους αλλους οδηγους. ενταξει παντα θα υπαρχουν κ οι καφροι που δε θα κολισουν στο αν εχεις η οχι Ν,καθε φαναρι ειναι κ μια ευκαιρια γιαυτους. παντως σε καμια περιπτωση μη το θεωρεις "ντροπη" να κυκλοφορεις με Ν στο αμαξι σου.(Εγω τουλαχιστον στα 18 ετσι πιστευα)
Highlander Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Είχα δει ένα Ν που ήταν σαν το παρακάτω: Νέος Οδηγός το Νου σου !
PavelX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, είναι υποχρεωτικό για τον πρώτο χρόνο μονάχα. Θα σκεφτώ τι θα κάνω με το Ν, μέχρι στιγμής έχω το default, που δεν το θεωρώ "ντροπή". Το βλέπω ως "δικαιολογία" σε περίπτωση που κάνω μαλακίες hahaha. Όσο για τα κορναρίσματα, το αντιμετωπίζω με 2 τρόπους. 1. Χαιρετάω 2. Κάθομαι μέχρι να ανάψει πορτοκαλί κ φεύγω, αφήνοντάς τους στο κόκκινο. μουαχαχαχαχ
Petza Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, είναι υποχρεωτικό για τον πρώτο χρόνο μονάχα. Θα σκεφτώ τι θα κάνω με το Ν, μέχρι στιγμής έχω το default, που δεν το θεωρώ "ντροπή". Το βλέπω ως "δικαιολογία" σε περίπτωση που κάνω μαλακίες hahaha. Όσο για τα κορναρίσματα, το αντιμετωπίζω με 2 τρόπους. 1. Χαιρετάω 2. Κάθομαι μέχρι να ανάψει πορτοκαλί κ φεύγω, αφήνοντάς τους στο κόκκινο. μουαχαχαχαχ Συγχαρητήρια !!! Εξαιρετική οδική συμπεριφορά Όταν θα συνειδητοποιήσεις ότι με το να οδηγείς αυτοκίνητο υπάρχει περίπτωση να αφαιρέσεις ζωές (ακόμα και την δική σου) ίσως αλλάξεις φιλοσοφία η οδήγηση δεν είναι PC Game για να κάνουμε Resume , όταν βγάλει Game Over είναι Game Over 1
PavelX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ειλικρινά, εσένα περίμενα να μου το πείς. Αλήθεια. Ευχαριστώ. Να υποθέσω εσύ γεννήθηκες με τιμόνι στα χέρια, και στα 4 σου οδηγούσες λεωφορείο έτσι ? Και μην μου πεις ότι 1/2 οδηγούς δεν κορνάει "έτσι απλά" σε κάποιον "νέο" απλά για να τον πανικοβάλει. Το ότι κάποιος δεν έχει "Ν" δεν τον κάνει καλύτερο από κάποιον που έχει. Ας το αφήσουμε εδώ, αρκετά topics έχουμε που έχουν καταντήσει flames. Φιλικά, Pavel
capthookb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Ειλικρινά, εσένα περίμενα να μου το πείς. Αλήθεια. Ευχαριστώ. Να υποθέσω εσύ γεννήθηκες με τιμόνι στα χέρια, και στα 4 σου οδηγούσες λεωφορείο έτσι ? Και μην μου πεις ότι 1/2 οδηγούς δεν κορνάει "έτσι απλά" σε κάποιον "νέο" απλά για να τον πανικοβάλει. Το ότι κάποιος δεν έχει "Ν" δεν τον κάνει καλύτερο από κάποιον που έχει. Ας το αφήσουμε εδώ, αρκετά topics έχουμε που έχουν καταντήσει flames. Φιλικά, Pavel Στο δρόμο δε χωράνε μαγκές και κόρνες και τσακωμοί και κλεισίματα κτλ. Όποιος έχει παιδεία κυκλοροφιακή το καταλαβαίνει.
Fan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μην κάνεις τη λαμακία και βάλεις Ν (εκτός και εάν πραγματικά δεν ξερεις να οδηγάς καλά) γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα οι γνωστοι μαλάκες που κορνάνουν για πλάκα σε όποιον έχει Ν για να τον πανικοβάλουν. (παλιά τις έκανα και εγώ αυτές τις λαμακιες όταν έβλεπα καμιά γυναίκα με τεράστια Ν από πίσω, συνηθως πανικοβάλονται και σβήνει το αυτοκίνητο)
Petza Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Ειλικρινά, εσένα περίμενα να μου το πείς. Αλήθεια. Ευχαριστώ. Να υποθέσω εσύ γεννήθηκες με τιμόνι στα χέρια, και στα 4 σου οδηγούσες λεωφορείο έτσι ? Και μην μου πεις ότι 1/2 οδηγούς δεν κορνάει "έτσι απλά" σε κάποιον "νέο" απλά για να τον πανικοβάλει. Το ότι κάποιος δεν έχει "Ν" δεν τον κάνει καλύτερο από κάποιον που έχει. Ας το αφήσουμε εδώ, αρκετά topics έχουμε που έχουν καταντήσει flames. Φιλικά, Pavel Το αν περίμενες εμένα να στα πω , φαίνεται από τον τρόπο που λειτουργείς στον δρόμο όχι φίλε μου δεν γεννήθηκα με τιμόνι ούτε οδηγώ λεωφορείο Αλλά δεν "έπαιζα" στον δρόμο Το Ν δεν είναι ούτε για ντροπή ούτε για μαγκιά , είναι για να πει Πρόσεχε!!!! σε μένα, όχι σε σένα Τώρα αν υπάρχουν ορισμένοι μ@λ@κες ...... τους γράφεις εκεί που ξέρεις
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μην κάνεις τη λαμακία και βάλεις Ν (εκτός και εάν πραγματικά δεν ξερεις να οδηγάς καλά) γιατί θα σου σπάσουν τα νεύρα οι γνωστοι μαλάκες που κορνάνουν για πλάκα σε όποιον έχει Ν για να τον πανικοβάλουν. Εννοείται ότι αυτός είναι ο χειρότερος λόγος για να μην βάλεις Ν. Δηλαδή θα απαντήσουμε στους μαλάκες με μεγαλύτερη μαλακία; Θα συμφωνήσω με κάποιον από τους προλαλήσαντες, άσε τις χαζομάρες και βάλε ένα κανονικό Ν. Δεν είναι παιχνίδι. Προσωπικά όποτε βλέπω κάποιον στο δρόμο να προσπαθεί να ξεχωρίσει από το πλήθος βάζοντας για παράδειγμα περίεργα Ν, σκέφτομαι "ε τον φουκαρά. Θα είναι εντελώς ατάλαντος και κάνει σαχλαμάρες για να τον προσέξουν"
aGka8l Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 εμενα οταν καποιος κορναρει ανοιγω το παραθυρο και λεω δυνατα γεια σου και σενα ;p αμα δεν μπορεις να αντιμετωπησεις τους κοπανους με χιουμορ παει το χασες το παιχνιδι
sam sam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 εμενα οταν καποιος κορναρει ανοιγω το παραθυρο και λεω δυνατα γεια σου και σενα ;p αμα δεν μπορεις να αντιμετωπησεις τους κοπανους με χιουμορ παει το χασες το παιχνιδι sostos.......... εγω παλι τους χερεταω... οσο για το Ν επειδη μολις πηρα διπλωμα ξερω στα σιγουρα πως ειναι για ενα χρονο.ακομα δεν εχω βαλει. η μαλλον εβαλα και το εβγαλα γιατι με εμπποδιζε στην ορατοτητα.... παντως μην πολυκολας στο αν θα το βαλεις...και ποσο... η λογικη του Ν ειναι να επισιμενεισ τον κινδινο που διατρεχουν οι αλλοι... στην ελλαδα εισαι δεν προκετε να σε γραψουν και αν δεν το βαλεις ειναι κατι σαν την ζωνη...την βαζεις για το δικο σου καλο... ασχετο ποσο παει το προστημο για την ζωνη? το ΝΕΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ το εχες σκεφτει? η το νεος και ωραιος.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα