wert Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Το να βάλει κάποιος που είναι καινούργιος το Ν δεν είναι ντροπή. Μην το βλέπετε έτσι. Αν ο από πίσω είναι σωστός θα καταλάβει και θα δώσει την δέουσα προσοχή. Σφάλματα στο δρόμο κάνουμε όλοι. Απλά ένας καινούργιος ίσως κάνει κάτι παραπάνω.... Η μη σωστή χρήση της κόρνας φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα, και φυσικά τους κατάλληλους χαρακτηρισμούς προς αυτόν που κορνάρει. Επίσης ένα αυτοκίνητο που έχει φορέσει το Ν δεν έχει απαραίτητα μέσα καινούργιο οδηγό. Το βάζει καμιά φορά μέσα ο πατέρας για τα παιδιά που είναι καινούργια και παίρνουν καμιά φορά το αυτοκίνητο και μένει εκεί. Γιαυτό όταν βλέπουμε τέτοιο μ Ν απο πίσω προσέχουμε
goutara77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα! Έχω πάρει ένα μπλουζάκι σκέτο, για να τυπώσω εγώ συγκεκριμένη "ατάκα" για έναν φίλο μου που πήρε δίπλωμα, αλλά δεν έχει το κρεμαστράκι με τη βεντούζα ρε γμτ...!! Επειδή δεν νομίζω πως θα βρω πουθενά σκέτο κρεμαστράκι, λέω να πάρω από κάπου ένα κανονικό έτοιμο μπλουζάκι και να βάλω το κρεμαστράκι αυτουνού... Επειδή δεν το έχω ψάξει καθόλου το θέμα, πού πουλάνε τέτοια σήματα Νέου οδηγού?
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Τυχαιο λινκ http://www.gadgetbox.gr/product-30326.html Ψαξε στο google για Μπλουζακι Νεου Οδηγου. Αν και νομιζω πως εχει παρει το ματι μου και στα Ρεζερβα.
mary Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 σε μαγαζια τυπου ρεζερβα, με δωρακια κι ετσι και σιγουρα στα Τζαμπο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα