Προς το περιεχόμενο

ping...

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσβατα έκανα format στα δυο pcακια που έχω. Πάω κάνω όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για το δίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι απ' το ένα μηχάνημα όταν κάνω ping στέλνει κανονικά τα πακέτα. Το άλλο μηχάνημα δε τα στέλνει. Κάνω arp -a και κάθε pc βλέπει κανονικά την ip του άλλου. Τι φταίει;

Οι ip που έχω βάλει είναι 192.168.0.1 & 2 και η subnet 255.255.255.0

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πρέπει να κάνεις allow τα ping στο firewall

Το έκανα. Ολα εντάξει όσο αφορά το ping. Αλλά τα προβλήματα δε τελειώνουν. Πάω My Network Places → View workgroup computers. Το πρόβλημα είναι ότι σε κανένα απ' τα δύο pc δε μπορώ να "μπω" στον άλλον ώστε να ανταλλάζω αρχεία.

Δημοσ.

Είναι στο ίδιο workgroup. Homenet το έχω "βαφτίσει". Εκλεισα τα firewall τελείως αλλά και πάλι τίποτα. Μου βγάζουν τα pc εξής μήνυμα:

\\PC* is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.

Logon failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer.

ΥΓ. Οπου * είναι το 1 ή το 2

Δημοσ.

Πρώτον σιγουρεύσου ότι έχεις κάνει κάτι κοινόχρηστο και μετά άλλαξε την τιμή στο control panel-> Administrative Tools-> Local Security Policy-> local policies-> security options-> Accounts:Limit local account use of blank passwords...

Ίσως χρειάζεται και restart μετά, δεν είμαι σίγουρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...