question mark Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Πρόσβατα έκανα format στα δυο pcακια που έχω. Πάω κάνω όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για το δίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι απ' το ένα μηχάνημα όταν κάνω ping στέλνει κανονικά τα πακέτα. Το άλλο μηχάνημα δε τα στέλνει. Κάνω arp -a και κάθε pc βλέπει κανονικά την ip του άλλου. Τι φταίει; Οι ip που έχω βάλει είναι 192.168.0.1 & 2 και η subnet 255.255.255.0
tarrasque Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 έχεις xp sp2? αν ναι πρέπει να κάνεις allow τα ping στο firewall του sp2 (ή κλείστο τελείως για να βεβαιωθείς)
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 kai episis na min kovetai apo allo firewall.tarrasque thelo tin gata.exeigelio.
tarrasque Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 kai episis na min kovetai apo allo firewall.tarrasque thelo tin gata.exeigelio. tha prepei na gineis evil overlord gia na tin dikaiousai
question mark Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 πρέπει να κάνεις allow τα ping στο firewall Το έκανα. Ολα εντάξει όσο αφορά το ping. Αλλά τα προβλήματα δε τελειώνουν. Πάω My Network Places → View workgroup computers. Το πρόβλημα είναι ότι σε κανένα απ' τα δύο pc δε μπορώ να "μπω" στον άλλον ώστε να ανταλλάζω αρχεία.
poulinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 exoun to idio workgroup?klise ta firewall telios gia arxi.
question mark Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Είναι στο ίδιο workgroup. Homenet το έχω "βαφτίσει". Εκλεισα τα firewall τελείως αλλά και πάλι τίποτα. Μου βγάζουν τα pc εξής μήνυμα: \\PC* is not accessible. You might not have permission to use this network resource. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions.Logon failure: the user has not been granted the requested logon type at this computer. ΥΓ. Οπου * είναι το 1 ή το 2
MyLord Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Dokimase na pas stis rithmisis xriston sto control panel kai kane enable ton guest.
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 i ftiaxe ena account me admin rights pou na exei to onoma tou allou xristi pou tha mpei.
question mark Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 enable ton guest Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Εχεις βαλει default gateway στο guest pc την ip του αλλου?? Εκτος και αν εχεις κανα router οποτε βαλε dhcp καλυτερα
Exiled2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Πρώτον σιγουρεύσου ότι έχεις κάνει κάτι κοινόχρηστο και μετά άλλαξε την τιμή στο control panel-> Administrative Tools-> Local Security Policy-> local policies-> security options-> Accounts:Limit local account use of blank passwords... Ίσως χρειάζεται και restart μετά, δεν είμαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.