vaso7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εχει παίξει κάποιος το f1 2009? Λέει κάτι γιατί οι κριτικές είναι μεν καλές αλλά τα σχόλια των παικτών δεν ήταν και τα καλύτερα.
nkarafo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εχει παίξει κάποιος το f1 2009? Λέει κάτι γιατί οι κριτικές είναι μεν καλές αλλά τα σχόλια των παικτών δεν ήταν και τα καλύτερα. Δεν το έχω παίξει εγώ προσωπικά αλλά το έχει παίξει ένας ξάδερφός μου που βλέπει ανελλειπώς F1. Ε του άρεσε αρκετά το παιχνίδι. Αλλά μην περιμένεις καλά γραφικά. Αλλά πιστεύω ότι έχει καλό gameplay.
brandon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Εχει παίξει κάποιος το f1 2009? Λέει κάτι γιατί οι κριτικές είναι μεν καλές αλλά τα σχόλια των παικτών δεν ήταν και τα καλύτερα. Το έπαιξα εγώ ... !! Με μια λέξη ... ΔΥΣΚΟΛΟ. Πολύ περισσότερο ευχαριστήθηκα και διασκέδασα με το Μάριο Kart παρά με το f1 (και σαφώς και είμαι fan της formula γενικότερα).
john_who Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 μαθαίνεται το F1 ! Θέλει να του δώσεις λίγο χρόνο και μετά είναι ικανοποιητικό. Έχει και καλά γραφικά! Οι πίστες μοιάζουν με τις κανονικές. Εμένα μου αρέσει...
heyou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Red Steel 2 - Ευρώπη στις 24/3 LInk με gameplay video
nkarafo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Zelda Wii επιβεβαιώθηκε για 2010 Σύμφωνα με τον Satoru Iwata και το IGN http://wii.ign.com/articles/105/1058479p1.html το νέο Zelda θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2010. Επομένως λογικά μαζί με το Zelda θα έχουμε νέο Metroid και το Mario Galaxy 2. Αναμένονται σύντομα τα No More Heroes 2 (Ιανουάριο - Αμερική), Red Steel 2 (νομίζω Φεβρουάριο - Ευρώπη), Monster Hunter 3 (Απρίλιο - Ευρώπη) και πολλά ακόμη που δεν έχουν δημοσιευθεί.
kostacurtas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 'NBA JAM' Returns Exclusively for Wii A report by ESPN says a source has confirmed the new sports title by Electronic Arts is none other than an "update" to the NBA JAM basketball series exclusive for the Wii. No other details, such as team rosters, were revealed. The report does say, however, the title will ship to retail, meaning this could be more than just a touched-up remake of the original. Electronic Arts is expected to officially announce the title later this month. Last month, community manager Alain Quinto wrote on Twitter EA Sports is cooking up something new. "Just heard the execs at EA SPORTS will announce a new game sometime in January," he wrote. "I wonder what it'll be?" IGN has contacted Electronic Arts for additional info. We'll update this story if we hear anything new. Update: EA has told IGN the official announcement is taking place on January 11.
kostacurtas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) NBA JAM Announced EA Sports NBA Jam revives the classic franchise with vintage NBA Jam gameplay, and all-new features that deliver a fresh new take on the game. Featuring the sights and sounds that fans of the franchise will instantly recognize, EA SPORTS NBA JAM mixes the old school with the new, to deliver a one-of-a-kind sports presentation “NBA JAM is one of the most recognizable franchises in videogame history,” said Peter Moore, President, EA SPORTS. “Diehard fans of the original game have been asking for a remake for more than a decade. We’re very excited to give them their wish this year with the return of this iconic franchise.” Featuring gameplay that is true to the original, NBA JAM will have players spinning with ankle breaking moves to the basket and on the way to high-flying, backboard-smashing dunks. In addition to the classic experience, EA SPORTS NBA JAM will also introduce new game modes, characters and gameplay depth. NBA JAM brought an all-new visual style to the sports videogame genre when it debuted in 1993. Now, the new EA SPORTS NBA JAM re-defines the visuals for a sports game yet again by bringing true-to-life body types, updated physics, and visible player emotion to the over- the - top experience. Update: Μόλις ανέβηκε και η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2010 από kostacurtas
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 The_Sky_Crawlers_Innocent_Aces_USA_WII-ZRY παίζει μια χαρά στον usbloader
Braveheart1980 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Όσο πλησιάζει το νέο Zelda για το Wii , τόσο οι φήμες θα φουντώνουν. Έτσι κυκλοφορούν αρκετές φήμες , άλλες με βάσεις και άλλες όχι Αυτήν όμως δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε : Το νέο Zelda -λέει- θα βασίζεται στο Majora's Mask! * To παιχνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό απο το παραδοσιακό στυλ παιχνιδιού Zelda (overworld/dungeon) *O Link θα είναι αριστερόχειρας ή δεξιόχειράς (!) ανάλογα με τον παίχτη *Η μηχανή και το gameplay έχουν ολοκληρωθεί , αλλά τα dungeon η ιστορία και οι χαρακτηρες ακόμα δημιοργούνται. Mέρος της ιστορίας θα αποτελεί μια ξενοδόχος και ο γιός της στη γεννέτειρα του Link *Η κοπέλα στην παρακάτω teaser εικόνα: εικάζεται πως θα λέγεται Adelle, Adella, ή Aderu και θα επικοινωνεί με τον Link μέσω του σπαθιού του *Το σπαθί του Link δεν θα είναι το Master sword *Έρχονται μάχες με άλογα και μάλιστα η Epona θα αποφεύγει πολύ πιο εύκολα τα εμπόδια *Ο Link σε αυτό το sequel μπορεί να είναι ο Hero Of Time του Ocarina, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει ταξίδια στο χρόνο, και μάλιστα ο κόσμος ίσως δεν περιλμβάνει μόνο την Hyrule ή και καθόλου! Πηγή
sheik Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Eιμαι σιγουρος πως θα τριβουμε τα ματια μας με το νεο Zelda. Μακαρι δηλαδη να εχει πολλς αλλαγες και να αλλαξει την κλασσικη συνταγη, η σειρα το χρειαζεται.
vdanasto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εμένα προσωπικά μου άρεσε αυτή η κλασσική "συνταγή", ελπίζω με τις αλλαγές να μην δούμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εγώ που δεν έχω παίξει ποτέ Zelda, μπορώ να ξεκινήσω από όποιο να 'ναι; Οπότε να εύχομαι να είναι σαν τα παλιά; Ή υπάρχει σενάριο και γενικά κόσμος, μυθολογία κτλ;
vdanasto Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Εγώ που δεν έχω παίξει ποτέ Zelda, μπορώ να ξεκινήσω από όποιο να 'ναι; Οπότε να εύχομαι να είναι σαν τα παλιά; Ή υπάρχει σενάριο και γενικά κόσμος, μυθολογία κτλ; Γίνονται αναφορές σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μπορείς να παίξεις το παιχνίδι κανονικά χωρίς να χάσεις κάτι. Πχ το Phantom Hourglass είναι συνέχεια του Wind Waker, το Twilight Princess είναι συνέχεια του Ocarina of Time κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα