Προς το περιεχόμενο

Wiiva la Revolution!! {News Topic}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Moυ κατέβηκε χθες μια ιδέα για οικονομική σύνδεση του Wii στο internet, χωρίς να χρειάζεται η αγορά ασύρματου router (κυρίως για όσους έχουν USB modem...)

Θα αγοράσω μια Wi-Fi PCI κάρτα (βρήκα με 23 ευρώ εδώ) και θα ορίσω το PC μου να δουλεύει σαν Access Point.

Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω αν θα έχει επιτυχία (ή αλλιώς την απαραίτητη ισχύ και εμβέλεια η κάρτα :-D ) η όλη επιχείρηση.

Από Δευτέρα τα νεότερα.

Δημοσ.
Moυ κατέβηκε χθες μια ιδέα για οικονομική σύνδεση του Wii στο internet, χωρίς να χρειάζεται η αγορά ασύρματου router (κυρίως για όσους έχουν USB modem...)

Θα αγοράσω μια Wi-Fi PCI κάρτα (βρήκα με 23 ευρώ εδώ) και θα ορίσω το PC μου να δουλεύει σαν Access Point.

Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω αν θα έχει επιτυχία (ή αλλιώς την απαραίτητη ισχύ και εμβέλεια η κάρτα :-D ) η όλη επιχείρηση.

Από Δευτέρα τα νεότερα.

8α απογητευτείς με το αποτελεσμά
Δημοσ.

Συμφωνώ, μην το σκέφτεσαι...

Με ένα wi-fi adsl router, θα αναβαθμίσεις σαφώς την adsl σου, θα ξαλαφρώσεις τον υπολογιστή σου και θα έχεις ολοκληρωμένο-ανεξάρτητο δίκτυο για oτιδήποτε (όχι μόνο για το wii).

Δημοσ.
Συμφωνώ, μην το σκέφτεσαι...

Με ένα wi-fi adsl router, θα αναβαθμίσεις σαφώς την adsl σου, θα ξαλαφρώσεις τον υπολογιστή σου και θα έχεις ολοκληρωμένο-ανεξάρτητο δίκτυο για oτιδήποτε (όχι μόνο για το wii).

Συμφωνω απολυτα!

Δημοσ.

από GAMELIFE:

Δυστυχώς, όσον αφορά τη σύνδεση του Wii σε τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, δεν υπάρχει καθόλου αγάπη εκ μέρους της Nortec, καθώς δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση, ούτε καν για σύνδεση RGB. Τα καλώδια component αναμένονται στην ελληνική αγορά από τις 20 του μηνός.

ωραία...

Δημοσ.

Πήγα και γω σήμερα πλαίσιο να το πάρω. Δεν το πήρα τελικά γιατί το HD καλωδιο θα τους έρθει μετά τις 15. Είναι πολύ ps2 τα γραφικά με το απλό scart?

Λέω να το πάρω και να δώ και κάτι στην οθόνη, μην γυρνάω στα παλιά...

Δημοσ.
Πήγα και γω σήμερα πλαίσιο να το πάρω. Δεν το πήρα τελικά γιατί το HD καλωδιο θα τους έρθει μετά τις 15. Είναι πολύ ps2 τα γραφικά με το απλό scart?

Λέω να το πάρω και να δώ και κάτι στην οθόνη, μην γυρνάω στα παλιά...

Κοίτα, αν θες να πάιξεις Zelda, τα γραφικά αν και άσχημα σε HDTV χωρίς Component σύνδεση, δεν είναι τόσο σημαντικά. Ούτως η άλλως, ένα Gamecube παχνίδι είναι αλλά το gameplay του είναι όλα τα λεφτά. Είναι και τόσο μεγάλο που όταν σε καμιά βδομάδα τα βρεις τα καλώδια, δε θά 'χεις τελειώσει ούτε το μισό. Αν έχεις καμιά απλή τηλεόραση, βάλτο εκεί μέχρι να τα πάρεις.

Το Wii Sports δεν μου φαίνεται να σου κάνει εντύπωση με ή χωρίς καλώδια. Είναι ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι που δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει με τα γραφικά του. Για τα άλλα παιχνίδια δεν ξέρω να σου πω.

Δημοσ.

Ακριβώς, τα wii sports και wii play κάνουν αψογα τη δουλειά τους και χωρίς component καλώδιο (απλά φρόντισε να πάρεις εξτρα wii-motes!). Το Zelda όμως ματώνει η καρδιά μου να το βλέπω θολό και στραπατσαρισμένο (επίσης χάλια σε hdtv χωρίς component καλώδιο φαίνονται και τα παιχνίδια του gamecube, όπως ήταν αναμενόμενο).

Δημοσ.
Κοίτα, αν θες να πάιξεις Zelda, τα γραφικά αν και άσχημα σε HDTV χωρίς Component σύνδεση, δεν είναι τόσο σημαντικά. Ούτως η άλλως, ένα Gamecube παχνίδι είναι αλλά το gameplay του είναι όλα τα λεφτά. Είναι και τόσο μεγάλο που όταν σε καμιά βδομάδα τα βρεις τα καλώδια, δε θά 'χεις τελειώσει ούτε το μισό. Αν έχεις καμιά απλή τηλεόραση, βάλτο εκεί μέχρι να τα πάρεις.

Το Wii Sports δεν μου φαίνεται να σου κάνει εντύπωση με ή χωρίς καλώδια. Είναι ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι που δεν έχει σκοπό να εντυπωσιάσει με τα γραφικά του. Για τα άλλα παιχνίδια δεν ξέρω να σου πω.

Ευχαριστώ. Επειδή δίνω πολύ έμφαση στα γραφκά και τη λεπτομέρια λέω να πάρω όλο το πακέτο μαζί. Θα περιμένω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...