Προς το περιεχόμενο

Limit Στα p2p?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά..εχω forthnet 2048 dsl συνδεση (την προσφορα) και ενω απο σελιδα κατεβάζει με 220 στα p2p (torrent κυριως) κατεβάζει με 7.......μου ειπε ενας φιλος μου οτι η forthnet το κανει αυτο με Limit στα p2p..και μου ειπε να βαλω το azzureus και να κανω encryption για να μη φαινονται τα πακετα..πως γινεται αυτό?.μπορεί καποιος να βοηθεισει?....σβήνω...

Δημοσ.

Καλα μην τρελαινεσαι φιλε μου, σιγα το πραγμα στην τελικη :-?

Καταρχας η Forthnet δε κανει κατι τετοιο, στο λεω απο προσωπικη χρηση και καθε μερα κατεβαζω οτι θελω. Η HOL εχει ακουστει να κανει κατι τετοιο, αλλα δε υπαρχει κατι επισημο οσον αφορα αυτο...

Εχεις καποιο firewall? Εχεις ρυθμισει σωστα port foward αν εχεις ρουτερ? Ποιο προγραμμα χρησιμοποιεις?

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την χαμηλή ταχύτητα στα torrents,δες τα ανάλογα thread.Πάντως encryption έχει και το μtorrent,δεν χρειάζεσαι το azureus.

Δημοσ.

τα τορρεντ ειναι πιο "δυσκολος" τρόπος μεταφοράς αρχείων απο άλλους (ftp, http ), δεν φταιει η forthnet.

o Οτε μπορει να φταιει λιγο, αλλα οχι τοσο που να σου κανει την ταχυτητα στα 7 kb/s. (εκτος αν βλέπεις τέτοια δράματα και απο ftp, rapidshare, klp)

με γραμμη οτε, συνδρομη forthnet, 768, απο ftp πιάνω συχνα κοντα στο μαξ = 80 kb/s, αλλα παντα πανω απο 40.

Ενω με torrent, παιζω μεταξυ 20-40, λιγες φορες το εχω δει πανω απο 55. καμια σχεση με 80. οι μεταπτώσεις εξαρτωνται απο το τί κατεβαζω, απο πόσους, και ποιον τρακερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...