Vatos_locos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά εδώ και καιρό συναντάς το εξής πρόβλημα έξι που έχω στήσει το δίκτυο μου κανονικότατα και απόλυτα λειτουργικό στο δικό μου pc ενώ έχω static ip και έχω δηλώσει default gateway την ip του router μου μου εμφανίζεται η πύλη internet και μετά από 30 λεπτά το πολύ πάει για σου την έχασα. αυτό γίνετε κάθε φορα με ένα reboot η πύλη εμφανίζεται πάλι για 30 λεπτά το πολύ k μετά παλιά αντιός καμια ιδέα από τους άυπνους γκουρούδες ?????
Apatewna Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μήπως ο router έχει ενεργοποιημένο το Upnp (universal plug and play) και τα windows τον βρίσκουν και αρχίζουν τα δικά τους? Τι εννοείς οτι εξαφανίζεται η πύλη? Σβήνεται η ΙΡ της πύλης από τις ιδιότητες TCP/IP?
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 to router mou einai UPnP energopiimeno den sbinete kamia ip k exw net sinexeia apla stis 8esis diktiou ekei lan card firewire klp otan ksekinaei to pc bgazei k tin pili diktiou e meta apo ligo auti xanete k den iparxei san ikonidio auto einai olo
Apatewna Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Πήγαινε απενεργοποίησε το Upnp στο router σε παρακαλώ γιατί τα windows μόνο καραγκιοζιλίκια ξέρουν να κάνουν με αυτό. Εναλλακτικά στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων/Στοιχεία windows/Υπηρεσίες Δικτύου/ βγάλε από εδώ την υπηρεσία UPNP.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 kala file mou min anxomese to exw kanei k auto ala pali to idio pa8enw malwn esi mou tin pires tin pili me to nic pou exeis ;-)
Apatewna Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει κανένας άλλος Η/Υ που έχει ενεργοποιήσει την Κοινόχρηστη σύνδεση Ιντερνετ?
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 nai aloi 2 k blepun kanwnika tin pili osi wra k na perasei
PATRINOS06 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 mhpws exeis valei kapou diarkeia syndeshs?ap'to routeraki,h ap'ton ypologisth pou sou vgazei to provlhma??? (mallon oxi ap'to routeraki,afou,an katalava kala,alloi pc to vlepoun)
Vatos_locos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 nope oute diarkia den exw balei otan xasw tin pili sinexizw na exw internet kanwnika k meres oloklires pou afinw to pc xwris pili pali exw net opws autin tin stigmi pou grafw den exw pili ala net exw
Adavis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 To Upnp των Windows συνίστατε να είναι ανοιχτό ή κλειστό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.