Προς το περιεχόμενο

Έχασα την πύλη internet

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά εδώ και καιρό συναντάς το εξής πρόβλημα έξι που έχω στήσει το δίκτυο μου κανονικότατα και απόλυτα λειτουργικό στο δικό μου pc ενώ έχω static ip και έχω δηλώσει default gateway την ip του router μου μου εμφανίζεται η πύλη internet και μετά από 30 λεπτά το πολύ πάει για σου την έχασα. αυτό γίνετε κάθε φορα με ένα reboot η πύλη εμφανίζεται πάλι για 30 λεπτά το πολύ k μετά παλιά αντιός

καμια ιδέα από τους άυπνους γκουρούδες ?????

Δημοσ.

Μήπως ο router έχει ενεργοποιημένο το Upnp (universal plug and play) και τα windows τον βρίσκουν και αρχίζουν τα δικά τους?

Τι εννοείς οτι εξαφανίζεται η πύλη? Σβήνεται η ΙΡ της πύλης από τις ιδιότητες TCP/IP?

Δημοσ.

to router mou einai UPnP energopiimeno den sbinete kamia ip k exw net sinexeia apla stis 8esis diktiou ekei lan card firewire klp otan ksekinaei to pc bgazei k tin pili diktiou e meta apo ligo auti xanete k den iparxei san ikonidio auto einai olo

Δημοσ.

Πήγαινε απενεργοποίησε το Upnp στο router σε παρακαλώ γιατί τα windows μόνο καραγκιοζιλίκια ξέρουν να κάνουν με αυτό.

Εναλλακτικά στην Προσθαφαίρεση προγραμμάτων/Στοιχεία windows/Υπηρεσίες Δικτύου/ βγάλε από εδώ την υπηρεσία UPNP.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...