Vagos_46 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 πριν λιγο διαπιστωσα οτι στην οθονη μου(lg 1919s) εχω δυο pixel αρρωστα ή καμμενα δεν ξερω! σε κοκκινο φοντο το ενα ειναι μαυρο και το αλλο γυαλιζει και το ιδιο κανουν και με αλλα χρωματα!! δοκιμασα με το γνωστο βιντεακι να τα συνεφερω αλλα τιποτα!!! παρακαλω βοηθηστε
Peavy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Νομίζω αν βάλεις μαύρο φόντο και τα pixel αυτά φαίνονται άσπρα τότε μιλάμε για καμένα pixel τα οποία δεν φτιάχνονται αν έχουν κάποιο άλλο χρώμα τότε είναι subpixel που σημαίνει πως είναι κολλημένα και κάποια στιγμή θα ξεκολλήσουν χώρις να κάνεις κάτι συγκεκριμένο.
stefan123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 E epistrofi..Pare til tin alman(800 11200300)gia na erthoun spiti sou na paroun tin palia kai na sou dosoun kainourgia..Eksallou exeis 3 xronia eggiisi 0 pixel..Tora ti tha sou feroun,o theos kai psixi tous: alli kainourgia,metaxeirimeni,anakataskevasmeni...poios kserei....
Vagos_46 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 σε μαυρο φοντο γυαλιζουν ακομη οποτε ειναι καμμενα πιστευω!! anyway αυριο τηλεφωνω για αλλαγη κι οτι μου φερουν!!! την οθονη να την εχω ετοιμη να την παρουν ή πρεπει να τη δουν πρωτα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δεν νομιζω να την δουν, απλα απο αναγνωση των σχετικων θεματων που εχω κανει, να εισαι ετοιμος αυτη που θα φερουν να ειναι απο καλη εως χειροτερη απο την δικη σου (πχ με 5 καμενα πιξελς). Κουραγιο
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 tha stin allazoun mexri na pareis mia kali.i eggiisi gia 0 kamena pixel nomizo ine gia ena xrono oxi gia 3.auti pou tha sou feroun mporei na einai apla othoni pou exei allaxthei to panel.tipota den petietai.kai oi diskoi pou xtipane xanaftiaxontai kai dinontai apo tis antiprosopies me tin endixi used parts inside i refurbished
Vagos_46 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 o.k σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις! οπως ειπα θα περιμενω μηπως γινει τιποτα κι αν οχι θα το σκεφτω πολυ να την αλλαξω!!8)
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 an sou feroun xalasmeni xana piso.e kapoia stigmi tha erthei mia kali.maresei o titlos tou thread.parakalo boithiste.oti exete euxaristisi.xoris parexigisi.na poume kai kamia blakia na gelasoume ligo.
Vagos_46 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 an sou feroun xalasmeni xana piso.e kapoia stigmi tha erthei mia kali.maresei o titlos tou thread.parakalo boithiste.oti exete euxaristisi.xoris parexigisi.na poume kai kamia blakia na gelasoume ligo. χαχαχα!! οτι εχετε ευχαριστηση!! αν θελετε να χαρισετε την eizo σας θα σας κανω την χαρη να την παρω!!:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
tasos30fullou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 πριν λιγο διαπιστωσα οτι στην οθονη μου(lg 1919s) εχω δυο pixel αρρωστα ή καμμενα δεν ξερω! σε κοκκινο φοντο το ενα ειναι μαυρο και το αλλο γυαλιζει και το ιδιο κανουν και με αλλα χρωματα!! δοκιμασα με το γνωστο βιντεακι να τα συνεφερω αλλα τιποτα!!! παρακαλω βοηθηστε Αυτο το βρηκα σε ενα αλλο φορουμ και ισως σε βοηθησει: "Τι πιο εκνευριστικό από ένα καμμένο Pixel στην TFT οθόνη μας... καμμένο ή μήπως....κολλημένο;;; (Dead or Stuck???) TA KAMMENA PIXELS ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΝΑΙ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ!!! Πως όμως διακρίνω αν ένα pixel είναι καμμένο ή κολλημένο; Καμμένο είναι το pixel που φαίνεται μαύρο σε άσπρο-φωτεινό φόντο, ή άσπρο σε μαύρο-σκούρο φόντο Κολλημένο είναι το pixel (ή καλύτερα subpixel) το οποίο φαίνεται μπλε,πράσινο ή κόκκινο σε σκούρο φόντο (σε φωτεινό φόντο ένα κολλημένο subpixel συνήθως ΔΕΝ φαίνεται) Η επιδιόρθωση ενός κολλημένου subpixel είναι απλή αλλά ίσως να χρειαστεί υπομονή. Τι θα χρειαστείτε : -Το βιντεάκι που προσφέρεται στη διεύθυνση http://www.jeffpatch.com/movies/M4V56052.MP4.zip παίζει σε Quicktime και είναι μεγέθους 1,5mb (παίζει και σε άλλα players), αρκεί να βάλετε το player να το παίζει λούπα. Το συγκεκριμένο βίντεο παίζει μια πολύ γρήγορη εναλλαγή των βασικών χρωμάτων με ρυθμό 30frames/sec, εξαναγκάζοντας στην ουσία να ''ξεκολλήσει'' το προβληματικό subpixel. Αυτό που δεν μπορεί να προβλέψει κανείς είναι το ''σε πόση ώρα'' θα γίνει αυτό. Προσωπικά άφησα το βίντεο να τρέξει 5 λεπτά και το Pixel διορθώθηκε, αλλά είναι καταγεγραμμένο πως χρήστες έχουν αφήσει το βίντεο να τρέχει όλο το βράδυ...!!! Παρόλα αυτά όμως είδαν αποτέλεσμα! Προσοχή! Δεν είναι ανάγκη να έχετε μεγιστοποιημένο το παράθυρο του Quicktime, αρκεί το βίντεο να τρέχει ακριβώς εκεί που βρίσκεται το προβληματικό subpixel. Μειώστε το μέγεθος του player όσο το δυνατόν. Για επίμονα κολλημένα pixels δείτε και παρακάτω http://www.jeffpatch.com/?p=11 http://www.pcdoctor-guide.com/wordpress/?p=2650
Vagos_46 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 το ηξερα το κολπακι αλλα τελικα ηταν καμμενο! φαινοταν ασημι σε μαυρο φοντο!! σε δυο μερες ειχα καινουργια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.