johnc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με το πακέτο adsl in box της forthnet...εψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα σχετικό θέμα στο forum. Λοιπόν ένας φίλος αγόρασε το πακέτο αυτό και μου το έχει δώσει για να το ενεργοποιήσω μεσω της ηλεκτρονικής φόρμας. Η forthnet έχει προσφορά μέχρι το τέλος του μήνα +3 μήνες δώρο. Θα υπάρξει κάποια χρέωση απο τον ΟΤΕ ή απο την forthnet τους 3+3 πρώτους μήνες εκτός της αγοράς του adsl in a box? Και κατι άλλο άν επιλέξω στην φόρμα αυτόματη μετατροπή σε αορίστου μετά την λήξη πόσο θα είναι ο μήνας και θα έχει χρέωση απο τον ΟΤΕ ή όλα μαζί στην forthnet? Πολλά είπα ε? Δεν έχω ασχοληθεί με πακέτα γιατι είχα απο την αρχή αορίστου σύνδεση...ευχαριστώ πολύ.
grigas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Θα υπάρξει κάποια χρέωση απο τον ΟΤΕ ή απο την forthnet τους 3+3 πρώτους μήνες εκτός της αγοράς του adsl in a box? Aπολύτως καμία. Και κατι άλλο άν επιλέξω στην φόρμα αυτόματη μετατροπή σε αορίστου μετά την λήξη πόσο θα είναι ο μήνας και θα έχει χρέωση απο τον ΟΤΕ ή όλα μαζί στην forthnet? Πάλι μόνο στη Forthnet θα πληρώνεις...Το πόσο θα πληρώνεις κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά (σε ένα 6μηνο πολλά αλλάζουν)
johnc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή εάν επιλέξω να διακοπεί η σύνδεση μετα τους 6 μήνες...δεν θα υπάρξει καμία αλλη χρέωση έτσι? Θέλω να είμαι σίγουρος γιατι δεν είναι για εμένα
blackstar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Egw pantos poy rotisa ti prepei na kano gia diakopei, mou apantisan apla na toys eidipioiso kanena mina prin, xoris na exei tpt epipleon xreosis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.