Προς το περιεχόμενο

Laptop Kato Ton 1000 Eyro

StavT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανες μια πολυ καλη επιλογη και ειναι μαλιστα προσχωρημενη αφου αγορασες μηχανημα με προσφατο επεξεργασστη. Σε οτι αφορα το ΒΤ προσεξε αν ειναι ενεργοποιημενο το σχετικο service στο φορητο σου και βρες το εκτελεσιμο αρχειο που ενεργοποιει το ΒΤ. Απο το κινητο σου δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. ΤΟ ιδιο κανω κι εγω με το Νοκια 6681 που απλα κανει pairing μεταξυ τους και στελνω οτι θελω..

Δημοσ.
Καλορίζικο. Πες μας και κάτι παραπάνω για τον Α100 906 γιατί στην επαρχία δεν μπορούμε να τον δούμε!

1. Agora toy Toshiba A100-906 apo Plaisio-Thessaloniki (1.199 euro) Na epimenete na kanoyn ton proto elegxo kai na sas dosoyn doro tin tsanta dioti sto diadiktyo poleitai 1.137euro

2. Toys evala na moy perasoyn ta Windows kai na kanoyn enan proto elegxo.

3. Epipedo 8oryboy xamilo

4. Den zestenetai poly

5. Den exo eidiko programma metrisis 8oryboy-8ermokrasias )An to exete na moy to steilete gia leptomeresteri anafora

6. H mpataria den einai stin lista me aytes poy exoyn anakli8ei

7. Protes entyposeis ARISTES

8. Otan ypark3oyn provlimata ta 3analeme

Δημοσ.

Για την μπαταρια η εταιρεια εχει κυκλοφορησει utility που δειχνει αν απαιτει αλλαγη, το δοκιμασα και στο δικο μου και ειναι μια χαρα. Σε γενικες γραμμες στην ελλαδα ευτυχως δεν εχουν ερθει προβληματικες παρτιδες με μπαταριες. Ειναι αθορυβο οντως και ο ανεμιστηρας δουλευει μονο οταν χρειαζεται...

Δημοσ.

Το μηχάνημα έφτασε επιτέλους στα χέρια μου (Α100-906, customised με 2gb μνήμη και 120 gb σκληρό). Από ένα πρώτο σετάρισμα που του έκανα, αφού απεγκατέστησα τη σαβούρα (όπου σαβούρα norton internet security) το πρώτο που αντιλήφθηκα είναι ότι το μηχάνημα δεν εκούγεται.

Πρέπει να ακουμπήσω το αυτί μου στο case για να ακούσω κάποια ''κριι κριι'' από το σκληρό. Λεπτό είναι, έχει πολύ φωτεινή οθόνη, και επίσης αναγνώστη αποτυπωμάτων (το αναφέρω γιατί δεν ξαναείχα laptop με αναγνώστη...).

Benchmark δεν έχω τρέξει ακόμα δεν είχα χρόνο..Θα τρέξω μάλλον κανένα 3dmark μες το Σαβ/κύριακο.

Από σχεδιασμό δεν είναι τίποτα φοβερό, απλά ένα τυπικό λάπτοπ, αλλά από ποιότητα φαίνεται αρκετά στιβαρό...Βέβαια όλα θα κριθούν αύριο που θα το πετάξω στο πάτωμα ( αστειάκι )...

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...