Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hol..?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εάν κάποιος έχει σύνδεση hol, έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα αυτές τις μέρες..?έχω 768 hol, και εδώ και 2 μέρες, μ'έχει πετάξει κανά δυο φορές έξω απ'τη σύνδεση..επίσης, κατεβάζει όλες τις ώρες με υπερβολικά χαμηλή ταχύτητα, μιλάμε για 4 με 5kbps..αν έχει κάποιο πρόβλημα το δίκτυο φαντάζομαι θα έχει κι άλλος το πρόβλημά μου, αν όχι υποθέτω κάπως θα φταίει το μόντεμ μου ή κάτι τέτοιο..τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Εχω και εγώ 768 HOl και μου κανει τα ίδια τις τελευταίες 2 ημέρες.Σε ποια περιοχή μένεις;Δεν πρέπει να το έχει η Hol το πρόβλημα γιατί το έπαθαν και άλλο φίλοι μου εδώ στην καλλιθέα με άλλες εταιρίες.

Δημοσ.

κι εγώ 768 hol έχω, το φοιτητικό...μένω Θεσσαλονίκη περιοχή Ανάληψης..τι να φταίει όμως..?οι θύρες μήπως..?με πετάει στο άσχετο και σήμερα...έλεος!πήρα και τηλέφωνο αλλά δεν έβγαλα άκρη..δεν ξέρουν λέει, μπορεί να κάνει έργα ο ΟΤΕ, τρέχα γύρευε..

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παιζόταν χθες με το δίκτυο, κ μένα το μεσημέρι έπεσε μία φορά η σύνδεση, δεν ξαναέμπαινε για κανένα 10λεπτο κ αφού τελικά συνδέθηκε, κατέβαζα με το 1/2 της συνηθισμένης ταχύτητας από ftp.uoi.gr . Κατά το βραδάκι, τσουπ! 80άρες κ πάλι!

Δημοσ.

ελπίζω να είναι κάτι προσωρινό, γιατί κι εμένα, εκτός του ότι με πετάει έξω, κατεβάζω και με ταχύτητες pstn..πάνω από 7 με το ζόρι να πιάσω πριν τις 12 το βράδυ..μετά εντάξει κάτι γίνεται, γύρω στο 40 με 50 παίζει και στα σούπερ του πιάνει και 70

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...