Προς το περιεχόμενο

Colin McRae: DIRT

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά εκεί στην codemasters τι υπολογιστές νομίζουν οτι έχουμε!! Δηλαδή έλεος με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Εμένα σε σύστημα με p4@3ghz, 2gb ram kai 7600gs 256mb και με το ζόρι το τρέχει στα 1024*768 με όλα στο Low. Ελεος!! Μήπως μαζί με το παιχνίδι να κάναν δώρο και τον υπολογιστή????

• Απαντ. 852
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενα προβλημα που εχω ειναι οτι οταν παω στο μενου του Carreer, το pc τρελαινεται.Οχι μονο πεφτουν τα FPS, αλλα δεν ανταποκρινεται ο χειρισμος.Ελεος δλδ.

Κι εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα δεν ήξερα τί συνέβαινε. Αλλά μάλλον σου δείχνει κάποιες επιλογές και καλά σαν επίδειξη; Μετά από λίγο ο χειρισμός ανταποκρίνεται και μπορείς να το ελέγξεις. Για δες το.

Yeap,εμένα το έτρεχε κανονικά σε 1280x960 + 4xFSAA + 16xAF + Ultra Details (με Ultra Shadows). Το μικρότερο framerate που είχα παρατηρήσει ήταν τα 38

Δεν ξέρω, για τα πολλά αυτοκίνητα θέλει δυνατό επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών; Ο διπύρηνος άραγε βοηθάει;

Δημοσ.

Τους έχουμε τρελλάνει στο θάψιμο, μην αρχίσουμε πάλι...

Eμένα με το σύστημα της υπογραφής σε 1280/1024 και όλα ultra,(εκτός τα wind και crowd effects που είναι high), μου παίζει με 45-50 fps, και στις ζόρικες πίστες με τα φορτηγά ας πούμε, σπάνια πέφτει κάτω από 35fps...

Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας στην τελική, μπορεί να ζητάει τα άντερα του το παιχνίδι, αλλά τα γραφικά του σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω νομίζω...

Με την ίδια λογική, αν έφτιαχναν κάτι πολύ ελαφρύ, με μέτρια γραφικά για την εποχή, θα έβγαιναν όλοι όσοι τα έχουν ψιλοσκάσει για το σύστημα τους και θα έλεγαν εγώ μλκσ είμαι ? Έχω δώσει τόσα λεφτά και απαιτώ να παίζω παιχνίδια που κάνουν την διαφορά, και αυτό το παιχνίδι, αν αφήσουμε στην άκρη το gameplay,τον ρεαλισμό κλπ, στα γραφικά του τουλάχιστον, νομίζω πως κάνει την διαφορά...

Στην τελική δεν κοροιδεύουν και κανένα, σου λένε ότι το παιχνίδι έχει απαιτήσεις, άμα δεν το αντέχει το Pc σου, απλά δεν το αγοράζεις και δεν το παίζεις...

Δεν μπορούν να βγάλουν 10 εκδόσεις του παιχνιδιού, για να καλύπτουν τα συστήματα όλου του κοινού που θέλει να παίξει το παιχνίδι...

Κατά την γνώμη μου, τους παραδέχομαι γιατί ρίσκαρουν να θυσιάσουν ένα μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού τους στον βωμό του γραφικού αποτελέσματος του παιχνιδιού.

Κατά πόσο θα βγουν κερδισμένοι από αυτό, θα δείξει το προσεχές μέλλον...

Δημοσ.

Δεν ξέρω, για τα πολλά αυτοκίνητα θέλει δυνατό επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών; Ο διπύρηνος άραγε βοηθάει;

και τα 2...

στην περίπτωσή σου όμως, επεξεργαστή...

εννοείται ότι κλείνουμε οτιδήποτε μπορεί να τρέχει στο background!!!

έχει τεράστια διαφορά στην απόδοσή του το παιχνίδι, (σε εμένα τουλάχιστον), αν έχω ''ξυλώσει'' antivirus κλπ...

Δημοσ.
Κι εμένα μου το κάνει αυτό και μάλιστα δεν ήξερα τί συνέβαινε. Αλλά μάλλον σου δείχνει κάποιες επιλογές και καλά σαν επίδειξη; Μετά από λίγο ο χειρισμός ανταποκρίνεται και μπορείς να το ελέγξεις. Για δες το.

Θα το αφησω τοτε αρκετη ωρα, να δω τι θα κανει.

Δημοσ.

Κάτι παίζει με αυτό το παιχνίδι ή με τους drivers μου. To carbon πχ πετάει με όλα στο maximum, το dirt σέρνεται με όλα στο low. Είναι το πρώτο παιχνίδι που ουσιαστικά δεν παίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ στο μηχάνημά μου. Τέτοια χαοτική διαφορά μέσα σε ελάχιστους μήνες; Θέλω να πιστεύω πως είναι οι drivers ή η έκδοση του θείου γιατί βλέπω ότι τρέχει σε μηχανήματα με μικρότερη 3d ισχύ. Περίεργο... (να σημειώσω ότι κ άλλα πρόσφατα παιχνίδια τρέχουν ικανοποιητικότατα σε maximum detail και ανάλυση όπως Sparta, Virtua Tennis κ.α.)

Δημοσ.

an to pezeis to laptop...

den 8a eixeis k tin kaliteri apodosi.

to idio pexnidi me AMD X2@4800 2GByte Ram@800

Ati 1600xt 256mbyte pai poli kala se 800*600 4AA & 4AF medium detail.

otan lew kala enow 20-25 FPs.

to Dirt

me mia 8800gts 8a pigeni me 40 fps 1280*1024 4AA&16AF. :D.

2 x GeForce Go 7900 GS SLI exoun tin apodosi mias 8600gt(M):) se xamiles analiseis.

Δημοσ.

Βασικά, όλα τα παιχνίδια στο λάπτοπ τα παίζω κ τρέχουν σούπερ. Πάντως βλέπω κ γω ότι είναι καθαρά θέμα απαιτήσεων hardware. Σόρυ, δεν θα πάρω!!!

Edit.

Recommended Specifications

----------------------------

- Windows XP/Vista.

- DirectX 9.0c

- Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+

- 2GB RAM.

- Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950

- Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.

Tόσα χρόνια που ασχολούμαι με pc games, δεν θυμάμαι παιχνίδι να έχει τέτοιες απαιτήσεις. Ούτε λίγο ούτε πολύ, για να παίξεις τέλεια το παιχνίδι θες τον καλύτερο επεξεργαστή της αγοράς κ την καλύτερη κάρτα γραφικών σε sli με μπόλικη ραμ. Μας κοροϊδεύουν κανονικά οι τύποι. Κονσόλα κ πάλι κονσόλα αν είναι έτσι.

Δημοσ.

Κι εμένα σήμερα με εκνεύρισε πάρα πολύ. Σπαστική κίνηση, δεν μπορώ να το ευχαριστηθώ έτσι, ούτε να παίξω καλά. Οπότε μάλλον θα φάει uninstall και θα ξαναμπεί στην επόμενη σύνθεση...

Δημοσ.

Κ υποτίθεται ότι έχεις recommended κάρτα γραφικών...

Να πόσα χρειάζεται να σκάσει κανείς για να παίξει το παιχνίδι με απλά καλή απόδοση (τιμές Πλαισίου), ελάχιστα πάνω απο τη RECOMMENDED σύνθεση:

Intel core 2 duo 2,67 Ghz: 237,82

Zalman cooler επεξεργαστή: 35,46

RAM 2 GB: 70,59

Asus 8800 gtx 768 MB: 431,09

ΣΥΝΟΛΟ χωρίς ΦΠΑ: 774,96

ΦΠΑ: 147,24

ΣΥΝΟΛΟ: 922,20 ευρώ

Οκ!!!!

Δημοσ.
Να πάνε να γ***θουν όλοι στην Codemasters,εγώ θα παίξω Flatout 2 να βγάλω το άχτι μου,10^8 φορές πιο διασκεδαστικό απ'το DiRT...

Οπως τα λες ειναι...:mrgreen:

Δημοσ.

Να πόσα χρειάζεται να σκάσει κανείς για να παίξει το παιχνίδι με απλά καλή απόδοση (τιμές Πλαισίου), ελάχιστα πάνω απο τη RECOMMENDED σύνθεση:

Οκ!!!!

Nomizeis oti me 300 xiliades draxmes ka8arises?:twisted:

eisai gelasmenos. afises apo eksw polla.. den kserw apo pou na arxisw .:mrgreen::

8a pas gia mali k 8a bgeis kouremenos...:-D peripou me ~1500 eurw eisai ok.

an 8es na pareis sistima k na sou bgi pio f8ina pare ta xristougena i stis arxes tou etous 2008...

den lei....

Δημοσ.

Οκ!!!!

xexases koutaki,psu,ixeia,pliktroligio,pontiki,timoniera klp klp...opote girw sta 1500 opws proanaferthike einai kapws kala!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...