21century Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Παιδια εχω τον Toshiba A110-195 και του εβαλα αλλα 512μνημη με αποτελεσμα να εχω τωρα 1 γιγκα. Η ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι η Media accelaration 950 η οποια δεσμευει οπως μου δειχνει το προγραμμα της 10 μονο ΜΒ απο την κεντρικη μνημη. Πως μπορω να αυξησω το ποσο αυτο αφου φθανει μεχρι τα 128? Μεσα απο το bios? Η αντιπροσωπεια που πηρα και μιλησα με ενα τεχνικο μου ειπε οτι η καρτα γραφικων απορροφα δυναμικα ποσο απο την κεντρικη μνημη αναλογα με τις εφαρμογες αλλα δεν διαπιστωσα κατι τετοιο. Μπορει καποιος να με διαφωτισει μεχρι να βρω ενα τεχνικο-εχω 2 ονοματα- στην αντιπροσωπεια της εταιρειας που ειναι καλυτεροι γνωστες του αντικειμενου?
Shineboy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 ίσως να υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης από το control panel του driver της κάρτας (δεξί πλήκτρο στο desktop, ιδιότητες, ρυθμίσεις για προχωρημένους κάπου εκεί πρέπει να το βρεις αν υπάρχει) αλλά εγώ απορώ γιατι θες να δεσμεύει περισσότερη μνήμη η κάρτα; δε θα δεις καμμία διαφορά στις επιδόσεις 2D και όσο για 3D η κάρτα είναι απαράδεκτη έτσι κι αλλιώς...
21century Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Επιλογη δεν υπαρχει καθολου μεσα παπο το ontrol panel της καρτας παροτι εχει πολλες αλλες επιλογες. Πιστευω οτι μαλλον μεσα απο το bios θα οριζεται η τιμη της μνημης. Θελω περισσοτερο ποσοστο μνημης για να βλεπω τουλαιχστον καλα καμια ταινια και πιστευω οτι σε 2D περιβαλλον θα ειναι καλυτερα αλλα οχι οντως σε 3D. Θα το ψαξω περισσοτερο το θεμα.
gmch Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Αγόρασα και εγώ τον ίδιο. Μπορείς να μου πείς τι μάρκα μνήμης έβαλες και απο που γιατί ακούω πολλά στο θέμα συμβατότητας και δεν θέλω να ρισκάρω. Ευχαριστώ
21century Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Την αγορασα απο την Ιντεαλ Α.Ε και ειναι 533 ΜΗΖ...
dpolal Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Είτε από το bios, είτε δυναμικά όπως σου είπαν. Επίσης με 10ΜΒ μια χαρά ταινίες θα βλέπεις, δεν χρειάζονται παραπάνω. Αν θέλεις να το διαπιστώσεις ο ίδιος βάλε ένα πρόγραμμα γραφικών (παιχνίδι πχ) και κοίταξε το.
21century Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Οντως παιζει μια χαρα το f1 challenge 99-02 και με φουλ γραφικα. Μαλλον η μνημη διαφοροποιειται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.