Cue Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Χαχα...η πλάκα είναι ότι οι απαντήσεις ήρθαν από τον κάθε ένα ξεχωριστά lol.
geovard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Εγώ ήξερα μόνο για τις άσχημες. Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρός! Όχι ρε πστ τι απορία ήταν αυτή:roll:
manic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 κατουρανε και χεζουν ταυτοχρονα απο το δακτυλο το μακρυ (ετσι λενε μαρτυριες) επησεις τρωνε πλουτωνιο, ειναι ατροτες, και μας εξουσιαζουν, καθε βραδυ μαζευονται σε ενα μυστικο μερος (στην ατλαντηδα μαλλον)..... παραθετω στοιχεια πριν την αλλαγη META....................
revil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 manik θα μου γνωρισεις την κοπελια στη 1 φωτο??? Καλα ρε τι τερας ειναι αυτο στη 2 μετα την αλλαγη?
manic Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 revil θα παω αυριο μια βολτα απο τον αρη μπορω αν θες να σε πεταξω στον πλουτονα (παρε μαυρα γιατι οι "men in black" ειναι καφροι...you know)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Χεχε. Ωραίο θέμα! Εγώ είχα πάντα την απορία γιατί οι γυναίκες πάνε πάντα στην τουαλέτα δυο-δυο. Μέχρι που μια μέρα ΚΑΤΑΛΑΒΑ! Πρόκειται για ολοφάνερη συνωμοσία! Θέλουν να καταλάβουν με δόλο την εξουσία! Μισό λεπτό... ΑΜΑΝ! Ο Καραμανλής θα είναι (λογικά) γυναίκα! ΥΓ. Διαβάστε τις εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη
wert Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Πάντως είμαι σίγουρος ότι πάνω στο φρεσκάρισμα όλο και κάποια κλανιά θα ρίχνουν. Να την αμολάνε τώρα ναί ή όχι; Αφού δεν γίνεται διαφορετικά. Άμα δεν κλάσουν θα σκάσουν
Members gsarig Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Members Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 "άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δεν βάνει" έλεγε μια παροιμία που άκουσα κάποτε. Όσο για τον διάλογο (ας τον πούμε έτσι), έτυχε να παρακολουθώ τη συζήτηση σχεδόν την ώρα που διαμορφωνόταν (στο topic των ανεκδότων δεν ήταν και τη βρήκα τόσο πετυχημένη που δεν τόλμησα καν να τη σχολιάσω, από φόβο μή χαλάσω το αριστούργημα!!! Έλεγα πως όλο και κάποιος μπορεί να στείλει κάτι ακόμα και να το συνεχίσει. Συγχαρητήρια σε αυτόν που σκέφτηκε να το κάνει ξεχωριστό topic - του αξίζει!!! :)
theoritikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Αυτό σίγουρα είναι το τόπικ του μήνα!!!
thanocaster Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Έχω πάντως μια φίλη που ισχυρίζεται ότι καμία γυναίκα δεν κλάνει (ότι δεν μπορεί βιολογικά). Όταν ρώτησα μια άλλη φίλη μου με διέψευσε αμέσως...
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Χαxαxαxαxα!Πολλά παλαμάκια στο thread:) Έχω πάντως μια φίλη που ισχυρίζεται ότι καμία γυναίκα δεν κλάνει (ότι δεν μπορεί βιολογικά). Ναι...είναι αλήθεια αυτό.Και αυτό συμβαίνει για τον προφανή λόγο ότι οι γυναίκες είναι από τον πλανήτη Αφροδίτη. Εκεί οι γυναίκες βγαίνουν από ροζ θαλάμους με το κατάλληλο software για οπίσθια "Anti-Fart&Shit"...
User_32 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Ας απαντήσει καμια γυναικα, του forum, να ακούσουμε την γνώμη της!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.