Προς το περιεχόμενο

περιεργη απορια.......

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ ήξερα μόνο για τις άσχημες.

Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ όταν ήμουν μικρός!:confused:

Όχι ρε πστ τι απορία ήταν αυτή:roll:

Δημοσ.

κατουρανε και χεζουν ταυτοχρονα απο το δακτυλο το μακρυ (ετσι λενε μαρτυριες) επησεις τρωνε πλουτωνιο, ειναι ατροτες, και μας εξουσιαζουν, καθε βραδυ μαζευονται σε ενα μυστικο μερος (στην ατλαντηδα μαλλον).....

παραθετω στοιχεια πριν την αλλαγη

META....................

Δημοσ.

revil θα παω αυριο μια βολτα απο τον αρη μπορω αν θες να σε πεταξω στον πλουτονα (παρε μαυρα γιατι οι "men in black" ειναι καφροι...you know)

Δημοσ.

Χεχε. Ωραίο θέμα! Εγώ είχα πάντα την απορία γιατί οι γυναίκες πάνε πάντα στην τουαλέτα δυο-δυο. Μέχρι που μια μέρα ΚΑΤΑΛΑΒΑ!

Πρόκειται για ολοφάνερη συνωμοσία! Θέλουν να καταλάβουν με δόλο την εξουσία! Μισό λεπτό... ΑΜΑΝ! Ο Καραμανλής θα είναι (λογικά) γυναίκα!

ΥΓ. Διαβάστε τις εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη ;)

Δημοσ.

Πάντως είμαι σίγουρος ότι πάνω στο φρεσκάρισμα όλο και κάποια κλανιά θα ρίχνουν. Να την αμολάνε τώρα ναί ή όχι; :confused:

Αφού δεν γίνεται διαφορετικά.

Άμα δεν κλάσουν θα σκάσουν :mrgreen:

• Members
Δημοσ.

"άνθρωπος που ρεύεται και κλάνει, σπίτι του γιατρό δεν βάνει" έλεγε μια παροιμία που άκουσα κάποτε.

Όσο για τον διάλογο (ας τον πούμε έτσι), έτυχε να παρακολουθώ τη συζήτηση σχεδόν την ώρα που διαμορφωνόταν (στο topic των ανεκδότων δεν ήταν;) και τη βρήκα τόσο πετυχημένη που δεν τόλμησα καν να τη σχολιάσω, από φόβο μή χαλάσω το αριστούργημα!!!

Έλεγα πως όλο και κάποιος μπορεί να στείλει κάτι ακόμα και να το συνεχίσει. Συγχαρητήρια σε αυτόν που σκέφτηκε να το κάνει ξεχωριστό topic - του αξίζει!!! :) :) :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω πάντως μια φίλη που ισχυρίζεται ότι καμία γυναίκα δεν κλάνει (ότι δεν μπορεί βιολογικά). Όταν ρώτησα μια άλλη φίλη μου με διέψευσε αμέσως... :mrgreen:

Δημοσ.

Χαxαxαxαxα!Πολλά παλαμάκια στο thread:)

Έχω πάντως μια φίλη που ισχυρίζεται ότι καμία γυναίκα δεν κλάνει (ότι δεν μπορεί βιολογικά).

Ναι...είναι αλήθεια αυτό.Και αυτό συμβαίνει για τον προφανή λόγο ότι οι γυναίκες είναι από τον πλανήτη Αφροδίτη.

Εκεί οι γυναίκες βγαίνουν από ροζ θαλάμους με το κατάλληλο software για οπίσθια "Anti-Fart&Shit"...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...