Gryzor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Υποθέτω, γιατί η γραμμή που σου φέρνει πρέπει να συνδεθεί κάπου. Και όπως είπε ο φίλος Νικήτας, αν το σπίτι δεν έχει υποδομή, πού θα κουμπώσει; Το θέμα είναι τελικά, μπορείς να ΜΗΝ μήνεις χωρίς γραμμή για ένα μήνα;
blindastra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αν πάς σε share LLU οχι δεν γινεται θα πρέπει να κανεις διακοπεί την παλιά. Αν πάς σε full LLU γίνεται γιατι σου φέρνει (ΟΤΕ και οχι η Vivodi*) δευτερο καλώδιο σπίτι σου, οπότε με το πρώτο μπορείς να κάνεις ότι θές. PS: Η Vivodi παίρνει απο εσένα τα λεφτα για τα πάγια και τα δίνει με την σειρά της στον ΟΤΕ. Μπορεί να έχει δικά της κέντρα αλλά στην ελλάδα ο μονος που μπορει και σπέρνει καλώδια είναι ο ΟΤΕ.
InviS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Αν πάς σε share LLU οχι δεν γινεται θα πρέπει να κανεις διακοπεί την παλιά. Αν πάς σε full LLU γίνεται γιατι σου φέρνει (ΟΤΕ και οχι η Vivodi*) δευτερο καλώδιο σπίτι σου, οπότε με το πρώτο μπορείς να κάνεις ότι θές. PS: Η Vivodi παίρνει απο εσένα τα λεφτα για τα πάγια και τα δίνει με την σειρά της στον ΟΤΕ. Μπορεί να έχει δικά της κέντρα αλλά στην ελλάδα ο μονος που μπορει και σπέρνει καλώδια είναι ο ΟΤΕ. καπως ετσι το σκεφτομουν και εγω.Υπαρχει καποιος που να το εχει κανει για να βεβαιωθουμε??
Gryzor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώ... άρα - χ*σε ψηλά κι αγνάντευε... έχει κανένας πείρα από τέτοια αλλαγή, πόσο παίρνει όντως? Γιατί αυτοί μπορεί να λένε τόσο για να είναι καλυμμένοι...
blindastra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 εγω που εκανα την συνδεση πριν 1 ½ χρόνο σε full LLu μου την ειχαν ετοιμη σε 12 μέρες αν θυμαμαι καλά. αλλα μου έλεγαν οτι θα μπορούσε να πάρει και παραπάνω, ήταν θέμα του ΟΤΕ και πότε θα πέρναγε την γραμμη.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Τώρα που το βλέπω η hol δινει 4096/1024 με 142 ευρουλάκια για 8 μήνες.Πιστευω ότι είναι καλή φάση με τέτοιο upload speed.το κακό προς στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην καλλιθέα γαμώτο.Τώρα πότε θα υπάρξει άγνωστο. Δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως με τις διαθεσιμότητες τι παίζεται.Θα πάρω αύριο να τους ρωτησω γιατι τωρα δεν το σηκωνει κανενας
blindastra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 @Gryzor--> imerologiakes @ΜΑΝΩΛΗΣ--> pou to eides afto gia dose to link
Gryzor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Τώρα που το βλέπω η hol δινει 4096/1024 με 142 ευρουλάκια για 8 μήνες.Πιστευω ότι είναι καλή φάση με τέτοιο upload speed.το κακό προς στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στην καλλιθέα γαμώτο.Τώρα πότε θα υπάρξει άγνωστο.Δεν μπορώ να το καταλάβω πάντως με τις διαθεσιμότητες τι παίζεται.Θα πάρω αύριο να τους ρωτησω γιατι τωρα δεν το σηκωνει κανενας Το είδα κι εγώ... @blindastra, είναι φάτσα-κάρτα στη σελίδα τους με τις υπηρεσίες για το σπίτι. Δυστυχώς στο Παγκράτι επίσης δεν έχει διαθεσιμότητα - μέχρι 2 μου πάει . Το κουφό είναι ότι η 2άρα από τη HOL είναι πολύ ακριβότερη από την 4άρα!!!! Άρα νομίζω η μόνη λογική λύση για τώρα είναι μία 2άρα από Vivodi με το πρόβλημα που ειπώθηκε... Arghhhhhh!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.