Προς το περιεχόμενο

Provlima Router i ote?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo to router zyxel P-2602R-61 kai ''2Mbit'' grammi...

Otan arxizo na katevazo full diladi peripou 30kb/sec kai merikes fores xoris na katevazo/anevazo tpt den mporo na anoikso kamia selida oute msn messenger oute tipota.... mporei meta apo deka prospatheies na anoikso kamia selida.Einai sa na ''mpoukonei'' to router mou.

Molis to kano ena restart ola ok gia ligo.

Ftaiei to router o ote i kati allo?

Thanks.

Δημοσ.

Μας δουλευεις ? 2mbit εχω κι εγω otenet και κατεβαζω με 217 αντε και οταν εχει φορτο να πεσω στα 170...

Παρε τηλ και ξεχεσε τους τι 30 μου λες? 38 θα κατεβαζες αν ειχες 384γραμμη

Και αν εχεις 1mbit κατεβαζεις συνηθως με 110...

Φιλικα στο λεω γιατι ειναι κοπροσκυλα εκει στον οτε...

Δημοσ.

an tou anoigeis 500 programata p2p,torrent,klp den mou fainetai katholou apithana ayta pou perigrafeis,alla efoson les oti den exeis anoixta tpt,ena thl kalo tha ekane opws eipan parapanw......

pantws file @thanos75x den einai ola toso rodina oso ta perigrafeis...DYSTYXWS!!!!

Δημοσ.

Εγώ παιδια κοντευω να σκασω

έχω hol 1024 και κατεβαζω στην καλυτερη με 50.

το περιεργο πιο ειναι.... πριν το διπλασιασμο ειχα 512 και κατεβαζα με 50 και επαιζα και call of duty με ping 60.

τωρα μετα το διπλασιασμο κατεβαζω παλι με 50 kai στο call of duty εχω ping 500.

τι συμβαινει ρε παιδια??? σας παρακαλω βοηθειστε....

εχω belkin wireless και hol 1024 συνδεση και ειμαι στην Καλαμάτα.

Υ.Γ. Ουτε ο ΟΤΕ μπορει να δωσει λυση ουτε η HOL. σηκωνουν τα χερια ψηλα.

επισης εχω δοκιμασει αλλαγη στα παντα μηπως φταιει κατι εκτος γραμμης, (καλωδια,αλλο pc,αλλη μπριζα κλπ.)

Δημοσ.
Εγώ παιδια κοντευω να σκασω

έχω hol 1024 και κατεβαζω στην καλυτερη με 50.

το περιεργο πιο ειναι.... πριν το διπλασιασμο ειχα 512 και κατεβαζα με 50 και επαιζα και call of duty με ping 60.

τωρα μετα το διπλασιασμο κατεβαζω παλι με 50 kai στο call of duty εχω ping 500.

έχω παρόμοιο πρόβλημα, μετά τον "διπλασιασμό", η ταχύτητα που βλέπω έχει πέσει σημαντικά, ενώ θεωρητικά έχω 784/192, κατεβάζω, σύμφωνα με site μέτρησης ταχύτητας, με περίπου 150-200kilobits

ξέρει κανείς τι συμβαίνει; ο ISP μου (ΤΕΕ) μου λέει πως αυτό το πρόβλημα το έχουν πολλοί

μήπως αυτή η αναβάθμιση που θα κάνει ο ΟΤΕ την κυριακή έχει να κάνει με αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.
ap'oso xerw o ISP tee exei polla tetoia provlhmata se olh thn ellada

στο τηλέφωνο μου είπαν πως έχουν πολλούς χρήστες με το ίδιο πρόβλημα αλλά φταίει ο ΟΤΕ που δεν έχει τα κυκλώματα να σηκώσει την αναβάθμιση

μα τα κυκλώματα από τα DSLAMs ως τα κεντρικά του ΤΕΕ, το ΤΕΕ δεν τα ορίζει; ή εκεί είναι το πρόβλημα ή ακόμη πιο πέρα, στο εύρος ζώνης που έχει το ΤΕΕ προς το ίντερνετ, από το σπίτι μου ως το DSLAM δεν πρέπει να υπάρχει κανένα πρόβλημα... :confused:

Δημοσ.
sobara????

kai pws lythike ? apo mono tou ? mporw na kanw kati egw?

Me encryption xrisimopiis tin rc4 sigekrimena mesa apo ta options tou programatos pou xrisimopiis. O isp sou den vlepi oti kanis download torrent kai etsi den sou kani Bandwidth throtling.8)

Δημοσ.
Me encryption xrisimopiis tin rc4 sigekrimena mesa apo ta options tou programatos pou xrisimopiis. O isp sou den vlepi oti kanis download torrent kai etsi den sou kani Bandwidth throtling.8)

ti na kanw dhladh??? pes mou analytika please!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...