Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online : Age of Reckoning

jkdchamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά.Είχα πάει το Μάιο αν θυμάμαι καλά στο Πλαίσιο να πάρω κάτι και είπα να προπαραγγείλω και τη συλλεκτική του Warhammer.Το λέω σε μια υπάλληλο και κάτι σημείωσε στον υπολογιστή και μου έδωσε ένα χαρτί με το οποίο μου είπε να πάω όταν βγει το παιχνίδι και θα μου το δώσουν.Ωστόσο είδα ότι κυκλοφορεί και pre-order pack με διάφορα καλούδια.Μήπως πρέπει να πάω να ακυρώσω την παραγγελία μου και να αγοράσω στο pre-order pack για να πάρω αυτά τα extra;

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aντε να δουμε ...

Παντως σημερα μεχρι το τελος της ημερας θα πρεπει να επαναλειτουργησει και η επισημη ιστοσελιδα ,οποτε λογικα θα υπαρχουν και εκει πληροφοριες ..

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά και από μένα.

Χωρίς να γνωρίζω το Site insomnia.gr, έμαθα για αυτό από ένα πρόσφατο μέλος του guild μας στο Warhammer Online. Πραγματικά έμεινα έκθαμπος από τα τόσα πράγματα ενδιαφέροντος και τα τόσα χιλιάδες Posts που μπορείς να βρείς εδώ μέσα. Όταν είδα και το thread του Warhammer Online, δεν θα μπορούσα πλέον να μην βρίσκομαι εδώ μέσα.

Αποτελώντας μέλος και γω στο συνεχώς αυξανόμενο community (ευτυχώς!) του WAR, θέλησα να κάνω αισθητή την παρουσία μου, για την ενημέρωση του ελληνικού insomnia community γύρω από το παιχνίδι αυτό και να βοηθήσω και γώ με την σειρά μου όπως και όσο μπορώ.

Αποτελώντας Guild Master των Necrosis, Admin/αρθρογράφος του GreekWarhammer.com, community member στο war-online.gr και ενεργός συντελεστής στο Greek Warhammer Online Wiki προσπαθώ όσο μπορώ με την σειρά μου να προωθήσω το WAR σε ολοένα και περισσότερους Έλληνες. Καθώς και να σας "ψήσω" να συμμετάσχετε ενεργά στο παιχνίδι σε κάποιο από τα ελληνικά (ή μεικτά) guilds του.

Αυτά τα ολίγα... και ξεκινήστε από τώρα να ενημερώνεστε γιατί WAR is Coming!

Κώστας

Σημείωση: Merdock, πρέπει να πας να αγοράσεις ένα pre-order pack των 10 ευρώ για να έχεις πρόσβαση στο Open Beta του game , καθώς και στο μελλοντικό Live Head Start του και των bonus items του. Στις 18 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι επίσημα, πηγαίνεις και δείχνεις το κουτί αυτό και αγοράζεις το CE (Collectors Edition - 80 ευρώ) για να ενεργοποιηθεί το account σου. Ελπίζω μόνο να μην έχουν εξαντληθεί τα κουτάκια του CE.

Ειδάλλως περίμενε μέχρι της 28 Αυγούστου να πας να αγοράσεις το pre-order πακέτο(το οποίο θα σου δώσει πιο πριν πρόσβαση στο WAR - Live Head Start) με 5 ευρώ για το κανονικό πακέτο του WAR (με 50 ευρώ) όταν αυτό γίνει διαθέσιμο στις 18 Σεπτέμβρη.

Ελπίζω να σε κάλυψα...

Για ό,τι άλλες απορίες έχετε περί WAR, είμαι και γω εδώ να βοηθώ όσο μπορώ.

Δημοσ.

Tελικα η ιστοσελιδα επανηλθε ,στην ιδια μορφη -αρκετα ερασιτεχνικη κατα την γνωμη μου - και χωρις ουδεμια πληροφορια για την beta..

Δημοσ.
Εσύ τι τρελένεσε? Σε βλέπω να παίζεις wow ακόμα και μετά 10 χρόνια σαν αυτούς που παίζουν ακόμα ultima online :P

μπορει να θεωρω το wow το πιο ολοκληρωμενο mmo (μαζι με το swg pre-jedi patch),αλλα παρολαυτα δοκιμαζω παντα νεα mmo.Ελπιζω το war να με τραβηξει,αν και απο οτι εχω διαβασει παει και αυτο για aoc φαση...

Δημοσ.

Και εγώ δοκιμάζω όλα τα mmorpg. Αυτό πάντως λέω να το αρχίσω τουλάχιστον ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του.

Δημοσ.
αν και απο οτι εχω διαβασει παει και αυτο για aoc φαση...

Σε αυτό δεν συμφωνώ. Μελέτησε λίγο το WAR από τα τόσα Sites που υπάρχουν και μην ακούς τι λένε και ό,τι φήμες κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχουν νέα από το site της GOA για το τι και που για μας τουε Ευρωπαίους...

Οι Αμερικάνοι ήδη παίζουν στην close beta μια και άργησε να ξεκινήσει η open...

Για μας τίποτα...

Εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα γιατί η Mythic υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρχουν διαφόρες ανάμεσα στους EU και στους US servers...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...