xania4ever Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 open beta key πηρα,τωρα περιμενω να ανεβασουν τα authentication στο site,για να ενεργοποιησω το account....να κατεβασω και το patch Και εγώ πήρα ένα και περιμένω
Remiel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Βαλτε μια φωνή μολις ανεβάσουν το account system.Ασχετό αυτοί που έχουν προπαραγγείλει το ce ο κωδικός για την beta σε τη μορφή ειναί?
Remiel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εννουσα τη μορφή των serial number .Γιατί οταν ρώτησα τον φίλο μου ποσα ψηφία είχε μοθ είπε πολυ λιγα ..
telegamesvg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως ειναι καιρος να γινει υπομνημα και αυτο το θεμα πλεον.
Toufas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ε πιο καλα να κανουμε καινουριο οταν ανοιξει και η early access για να μην εχουμε πληροφοριες που δεν στεκουν
Xorxhs! Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ε πιο καλα να κανουμε καινουριο οταν ανοιξει και η early access για να μην εχουμε πληροφοριες που δεν στεκουν Μονο μην το ξεκινησεις εσυ,εχεις ασχημη προιστοριαμε το Age Of Conan
xania4ever Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μονο μην το ξεκινησεις εσυ,εχεις ασχημη προιστοριαμε το Age Of Conan Κανόνισε να μας γρουσουζέψεις toyfa:-D
Toufas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 ναι εγω φταιω που η failcom δεν εκανε δουλεία
Carebear Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 καλα αστο δεν παλευεται. εγω εφτασα στο 50% μετα απο μια μερα DL, και ξαφνικα μου πεταει ενα, download error please restart aplication. χωρις να μου κανει save τα προηγουμενα. αν καποιος απο Θεσσαλονικη, εχει κατεβασει το client της open beta, εγω εχω Beta Key. δεν εχω προβλημα να μοιραστω το account για αυτες τις 2 βδομαδες του beta.
Toufas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 http://download.goa.com/war/clientdl/wareuopenbeta.torrent torrent
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.