Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online : Age of Reckoning

jkdchamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να το γκαντεμιασουμε εμεις ..

Τα εχουν κανει ηδη σκ@τ@ απο μονοι τους ...

Παει ηδη η μια μερα απο τις 7 τις beta που θα ειχαν συμετοχη -υποτιθεται- μονον αυτοι που θα ειχαν προπαραγγειλει την collector's ....

Βεβαια στην Αμερικη ολα λειτουργουν μια χαρα...

Ισως αυτο απο μονο του κατι δειχνει για το ποσο μας υπολογιζουν .

Δημοσ.

Ασχετα απο την beta, το θεμα ειναι να αξιζει σαν παιχνιδι, τα μικροπροβληματακια στην αρχη του καθε mmo παντα θα υπαρχουν.

Μην κοιτας το wow που στην αρχη του europe launch ηταν τελειο, γιατι ετρεχε ηδη σε αμερικανικους servers για 6 μηνες.

Δημοσ.

εμενα ηρθε (αν και δεν χρειαζεται μιας και το παλιο account ειναι οκ) αλλα και παλι ο Login server ειναι κατω

υπομονη, ετσι και αλλιως lvl20 ειναι το Limit και μετα απο την αρχη παλι

Δημοσ.
πως ηξερες τι επαιρνες απο πριν στο wow?

Ήξερα γιατί το είχανε δοκιμάσει 6-7 εκ. άτομα πριν το πάρω εγώ και ήταν ολοκληρωμένο παιχνίδι με τα όλα του. Επίσης είναι της Blizzard... Ξεκίνησα όταν βγήκε περίπου το expansion, ε και προφανώς το είχα δοκιμάσει και σε trial, αλλά μου είχανε πει και γνωστοί μου. Εδώ δεν υπάρχει trial, υπάρχουν μόνο κάποιοι οι οποίοι βγαίνουν και λένε εντυπώσεις. Δεν μου άρεσε ο ήχος, το pathing είναι γτπ, οι τάδε είναι imba κτλ.

Στην ερώτηση δεν γνωρίζει κανείς; Τελικά πρέπει να δώσεις 50+30 ή μόνο 50 αν δεν θέλεις να δώσεις πιστωτική;

Δημοσ.
Ήξερα γιατί το είχανε δοκιμάσει 6-7 εκ. άτομα πριν το πάρω εγώ και ήταν ολοκληρωμένο παιχνίδι με τα όλα του. Επίσης είναι της Blizzard... Ξεκίνησα όταν βγήκε περίπου το expansion, ε και προφανώς το είχα δοκιμάσει και σε trial, αλλά μου είχανε πει και γνωστοί μου. Εδώ δεν υπάρχει trial, υπάρχουν μόνο κάποιοι οι οποίοι βγαίνουν και λένε εντυπώσεις. Δεν μου άρεσε ο ήχος, το pathing είναι γτπ, οι τάδε είναι imba κτλ.

Στην ερώτηση δεν γνωρίζει κανείς; Τελικά πρέπει να δώσεις 50+30 ή μόνο 50 αν δεν θέλεις να δώσεις πιστωτική;

οκ κατσε τοτε οσο καιρο ειχε το wow απο us retail μεχρι και το expansion και μετα ελα να κανεις παραπονα.

Δημοσ.
οκ κατσε τοτε οσο καιρο ειχε το wow απο us retail μεχρι και το expansion και μετα ελα να κανεις παραπονα.

Ρε φίλε, γνωρίζεις κάτι για αυτό που σε ρωτάω ή απλά απαντάς χωρίς να γνωρίζεις? :mad:

H ερώτηση είναι: θα πρέπει να πληρώσουμε και time-card ή όχι;

Δημοσ.
Ρε φίλε, γνωρίζεις κάτι για αυτό που σε ρωτάω ή απλά απαντάς χωρίς να γνωρίζεις? :mad:

H ερώτηση είναι: θα πρέπει να πληρώσουμε και time-card ή όχι;

Ρε φιλε αντιλαμβάνεσαι πως λες ότι νάναϊ?

Πως γίνετε να εκθειάζεις το wow το οποιο έπαιξες μετά από ποσο καιρό ύπαρξης.

Και από την άλλη ρωτάς και είσαι ψιλό αρνητικά προκατειλημμένος για ένα άλλο game το οποιο δεν έχει καν κυκλοφορήσει..

Την ερώτηση για το gamecard μονο εσύ μπορείς να την απαντήσεις.

Εμείς ότι και να σου πούμε θα είναι φήμες...

Δημοσ.

To xαλι συνεχιζεται στην Ευρωπη ...

Ηδη στο site υπαρχουν δυο ανακοινωσεις για την κατασταση ..χωρις ομως καμια ουσιαστικη εξηγηση η λυση .

Οι ανθρωποι στην ουσια ,αν δειτε τα μυνηματα , δεν ξερουν τι τους γινεται .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...