Dreamcatcher Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 http://www.vimeo.com/1334168 Καλύτερα γραφικά από οτι περίμενα και απο οτι εχω δει στο youtube. Όχι τρομερά πράγματα αλλά είναι συμπαθητικό. Κατ΄εμε δύσκολα θα είναι χειρότερο του Aoc αν και δεν έχω παίξει την beta για να ξερω...
LuxJaja Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 συνεχίζω να το βρίσκω τραγικά αστείο από άποψη γραφικών το παιχνίδι. τώρα για το gameplay από τα λίγα που είδα δεν ενθουσιάστηκα. και η μάχη πολύ μονότονη.
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μια χαρά μου φαίνονται τα γραφικά του μια και μιλάμε για mmorpg. Τώρα για το gameplay από video δεν μπορείς να καταλάβεις τι παίζει πάντως στο ύφος είναι καθαρά wow.
LuxJaja Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 έλα ρε χαλαρά το βλέπεις πόσο αστεία είναι η κίνηση. όσο για τα ρούχα και τα όπλα μου φάνηκαν αστεία. για να μην πώ για την φοβερή combat κίνηση. σίγουρα βάλανε επαγγελματίες στην σχεδίαση. είδικά εκείνο το περίπλοκο combo που κάνει με τo τσεκούρι κάθε τόσο πρέπει να προσλάβανε επαγγελματίες το λιγότερο. το ξέρω ότι είμαι λίγο κακός αλλά δεν πειράζει. απλά να θυμούνται κάποιοι κλαψιάρηδες του AoC πώς είναι η υπόλοιπη αγορά ...
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Το κακό είναι ότι ναι μεν βγαίνουν νέα mmoprg αλλά δεν βγαίνει κάποιο για να ανανεώση το είδος. Βλέπουμε μια γενική αντιγραφή χωρίς κάποιο να προσθέτει κανέναν νέο στοιχείο. Τελευταίο τέτοιο game νομίζω ήταν το guild wars που έφερνε επαναστατικές νέες ιδέες στο είδος. Τα υπόλοιπα καλά είναι να περνάμε την ώρα μας αλλά τίποτα ιδιαίτερο.
Dreamcatcher Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 το ξέρω ότι είμαι λίγο κακός αλλά δεν πειράζει. απλά να θυμούνται κάποιοι κλαψιάρηδες του AoC πώς είναι η υπόλοιπη αγορά ... κανεις ποτε δεν ειπε πως το aoc δεν εχει ωραια γραφικα.... ως εκει ομως.
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 +1000....φαντάσου εμένα που πήρα δυο . 20 ευρώ φύγανε έτσι και δεν είναι το ποσό είναι η κοροϊδία. LOLOLOLOL... Και εγω 2 εχω παρει...για εμενα κ τον γιο μου....LOL Ειλικρινα αν δεν υπαρξει beta ΚΑΙ στην Ευρωπη ,τα πηγα πισω... Α ρε WOW..καθε φορα σε εκτιμω κ περισσοτερο.
ippo00 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Αυτό που έχω δει είναι ότι τις μισές από τις καλές ιδέες του war τα εχούν ΄'ηδη υλοποιήσει στο wow και οι άλλες μισές έχρονται με to wotlk
telegamesvg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Bρε παιδια , μηπως εχουν αφαιρεσει οτι εχει σχεση με την beta στην σελιδα του collector'w edition στο site ? http://www.war-europe.com/#/event/?lang=en ή κανω λαθος ??
chek2fire Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Πάει η beta νομίζω και δεν υπάρχει περίπτωση να την δοκιμάσουμε στην Ευρώπη εμείς που έχουμε προπαραγγείλει τον κολέκτορα
telegamesvg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Aν τελικα ισχυσει κατι τετοιο , τοτε μιλαμε για εξαπατηση , καθ'οτι το αναφερουν ξεκαθαρα τα κουτια της προπαραγγελιας ...
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Κοίτα υποτίθεται ότι όταν βγει το παιχνίδι θα το πάρουμε φτηνότερα κατά το ποσό της δαπάνης για το preorder AΛΛΑ αν μας δίνουν τέτοια δείγματα γραφής από τώρα φαντάσου τι θα γίνει μετά.... Κρα κρα blizz Κρα κρα wow αλλά σαν την blizz και σαν το wow Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ Μάλλον τα 70 ευρώ για την απόκτηση της CE θα πάνε σε prepaid cards του WoW και σε σουβλάκια....δεν θα σκάσουμε κι' όλας .
telegamesvg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Κοίτα υποτίθεται ότι όταν βγει το παιχνίδι θα το πάρουμε φτηνότερα κατά το ποσό της δαπάνης για το preorder AΛΛΑ αν μας δίνουν τέτοια δείγματα γραφής από τώρα φαντάσου τι θα γίνει μετά.... Κρα κρα blizz Κρα κρα wow αλλά σαν την blizz και σαν το wow Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ Μάλλον τα 70 ευρώ για την απόκτηση της CE θα πάνε σε prepaid cards του WoW και σε σουβλάκια....δεν θα σκάσουμε κι' όλας . Mα εγω ομως ,οπως και πολλοι αλλοι ,πηρα collectors edition επειδη μου γιατι ηθελα να ειμαι στην στην beta,οπως οι ιδιοι λεγανε και αναγραφεται ξεκαθαρα στο κουτι .. Αν αυτο δεν συμβει , θα πανε πισω τα δυο preorder και θα κανω 6μηνη συνδρομη στο WoW γιατι τελικα οπως ειπες και εσυ ,σαν την Blizz και το WoW κανεις ..(δυστυχως ή ευτυχως) (Σουβλακια ? ....Και πανω που αρχισα διαιτα ρε γαμωτο ...)
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 (Σουβλακια ? ....Και πανω που αρχισα διαιτα ρε γαμωτο ...) Τι δίαιτα μου λες? Σουβλάκι με απ' όλα και με ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ μάλιστα!!!! Έλλην ανήρ παίχτης mmo χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι .
telegamesvg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Τι δίαιτα μου λες? Σουβλάκι με απ' όλα και με ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ μάλιστα!!!!Έλλην ανήρ παίχτης mmo χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι . Χμμμ δεν το ειχα σκεφτει ετσι ....Τοτε τι σκαω ..ειμαι μεσα στη μοδα ...ΜΜΟ styler !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.