Προς το περιεχόμενο

Warhammer Online : Age of Reckoning

jkdchamp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.vimeo.com/1334168

Καλύτερα γραφικά από οτι περίμενα και απο οτι εχω δει στο youtube. Όχι τρομερά πράγματα αλλά είναι συμπαθητικό.

Κατ΄εμε δύσκολα θα είναι χειρότερο του Aoc αν και δεν έχω παίξει την beta για να ξερω...

• Απαντ. 343
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συνεχίζω να το βρίσκω τραγικά αστείο από άποψη γραφικών το παιχνίδι.

τώρα για το gameplay από τα λίγα που είδα δεν ενθουσιάστηκα. και η μάχη πολύ μονότονη.

Δημοσ.

Μια χαρά μου φαίνονται τα γραφικά του μια και μιλάμε για mmorpg. Τώρα για το gameplay από video δεν μπορείς να καταλάβεις τι παίζει πάντως στο ύφος είναι καθαρά wow.

Δημοσ.

έλα ρε χαλαρά το βλέπεις πόσο αστεία είναι η κίνηση. όσο για τα ρούχα και τα όπλα μου φάνηκαν αστεία. για να μην πώ για την φοβερή combat κίνηση. σίγουρα βάλανε επαγγελματίες στην σχεδίαση. είδικά εκείνο το περίπλοκο combo που κάνει με τo τσεκούρι κάθε τόσο πρέπει να προσλάβανε επαγγελματίες το λιγότερο.

το ξέρω ότι είμαι λίγο κακός αλλά δεν πειράζει. απλά να θυμούνται κάποιοι κλαψιάρηδες του AoC πώς είναι η υπόλοιπη αγορά ...

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι ναι μεν βγαίνουν νέα mmoprg αλλά δεν βγαίνει κάποιο για να ανανεώση το είδος. Βλέπουμε μια γενική αντιγραφή χωρίς κάποιο να προσθέτει κανέναν νέο στοιχείο. Τελευταίο τέτοιο game νομίζω ήταν το guild wars που έφερνε επαναστατικές νέες ιδέες στο είδος. Τα υπόλοιπα καλά είναι να περνάμε την ώρα μας αλλά τίποτα ιδιαίτερο.

Δημοσ.

το ξέρω ότι είμαι λίγο κακός αλλά δεν πειράζει. απλά να θυμούνται κάποιοι κλαψιάρηδες του AoC πώς είναι η υπόλοιπη αγορά ...

κανεις ποτε δεν ειπε πως το aoc δεν εχει ωραια γραφικα.... ως εκει ομως.

Δημοσ.
+1000....φαντάσου εμένα που πήρα δυο :D. 20 ευρώ φύγανε έτσι και δεν είναι το ποσό είναι η κοροϊδία.

LOLOLOLOL...

Και εγω 2 εχω παρει...για εμενα κ τον γιο μου....LOL

Ειλικρινα αν δεν υπαρξει beta ΚΑΙ στην Ευρωπη ,τα πηγα πισω...

Α ρε WOW..καθε φορα σε εκτιμω κ περισσοτερο.

Δημοσ.

Αυτό που έχω δει είναι ότι τις μισές από τις καλές ιδέες του war τα εχούν ΄'ηδη υλοποιήσει στο wow και οι άλλες μισές έχρονται με to wotlk

Δημοσ.

Πάει η beta νομίζω και δεν υπάρχει περίπτωση να την δοκιμάσουμε στην Ευρώπη εμείς που έχουμε προπαραγγείλει τον κολέκτορα

Δημοσ.

Aν τελικα ισχυσει κατι τετοιο , τοτε μιλαμε για εξαπατηση , καθ'οτι το αναφερουν ξεκαθαρα τα κουτια της προπαραγγελιας ...

Δημοσ.

Κοίτα υποτίθεται ότι όταν βγει το παιχνίδι θα το πάρουμε φτηνότερα κατά το ποσό της δαπάνης για το preorder AΛΛΑ αν μας δίνουν τέτοια δείγματα γραφής από τώρα φαντάσου τι θα γίνει μετά....

Κρα κρα blizz

Κρα κρα wow

αλλά σαν την blizz και σαν το wow Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ

Μάλλον τα 70 ευρώ για την απόκτηση της CE θα πάνε σε prepaid cards του WoW και σε σουβλάκια....δεν θα σκάσουμε κι' όλας :).

Δημοσ.
Κοίτα υποτίθεται ότι όταν βγει το παιχνίδι θα το πάρουμε φτηνότερα κατά το ποσό της δαπάνης για το preorder AΛΛΑ αν μας δίνουν τέτοια δείγματα γραφής από τώρα φαντάσου τι θα γίνει μετά....

Κρα κρα blizz

Κρα κρα wow

αλλά σαν την blizz και σαν το wow Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ

Μάλλον τα 70 ευρώ για την απόκτηση της CE θα πάνε σε prepaid cards του WoW και σε σουβλάκια....δεν θα σκάσουμε κι' όλας :).

Mα εγω ομως ,οπως και πολλοι αλλοι ,πηρα collectors edition επειδη μου γιατι ηθελα να ειμαι στην στην beta,οπως οι ιδιοι λεγανε και αναγραφεται ξεκαθαρα στο κουτι ..

Αν αυτο δεν συμβει , θα πανε πισω τα δυο preorder και θα κανω 6μηνη συνδρομη στο WoW γιατι τελικα

οπως ειπες και εσυ ,σαν την Blizz και το WoW κανεις ..(δυστυχως ή ευτυχως)

(Σουβλακια ? ....Και πανω που αρχισα διαιτα ρε γαμωτο ...)

Δημοσ.
(Σουβλακια ? ....Και πανω που αρχισα διαιτα ρε γαμωτο ...)

Τι δίαιτα μου λες? Σουβλάκι με απ' όλα και με ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ μάλιστα!!!!

Έλλην ανήρ παίχτης mmo χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι :P.

Δημοσ.
Τι δίαιτα μου λες? Σουβλάκι με απ' όλα και με ΔΙΠΛΗ ΠΙΤΑ μάλιστα!!!!

Έλλην ανήρ παίχτης mmo χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι :P.

Χμμμ δεν το ειχα σκεφτει ετσι ....Τοτε τι σκαω ..ειμαι μεσα στη μοδα ...ΜΜΟ styler !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...