P@ntso Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Απ'όσο γνωρίζω υπάρχει το Necrosis Guild και θα το βρείς στο http://www.greekwarhammer.com. Από Order τώρα υπάρχει το ΔαΓρεεκζ. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.war-online.gr στην συζήτηση για τα guilds γιατι εδώ δεν με αφήνει να κάνω link το site.
becausE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Οι necrosis θέλουν άνω των 18 και εγώ είμαι μόλις 16
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Οι necrosis θέλουν άνω των 18 και εγώ είμαι μόλις 16 γιατι ζητανε και ταυτοτητα?
Xorxhs! Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Οι necrosis θέλουν άνω των 18 και εγώ είμαι μόλις 16 ζητανε και πιστωτικη? xaxa
becausE Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 γιατι ζητανε και ταυτοτητα? Μπα απλά γενικά για τέτοια γελοία πράματα δεν θέλω να λέω ψέματα άσε που είμαι κακός ψεύτης
evts Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ποιος θα με βοηθησει να καταλαβω τι παιζει με το preoder? Πλαισιο Στουρναρη κρατάνε απλα ενα όνομα και ποια εκδοση θέλεις δε σου δινουν τίποτα απλα περιμενεις να σε παρουν τηλ. Multirama σου δινουν μια ιστορια με κωδικους beta, headstart, collectors bonus και δεν εχουν ιδεα πως θα παρεις το game Πως μπορώ να εξασφαλίσω την collectors και να μην ψάχνομαι ? Παπασωτηρη τι γινεται?
toad Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Μήπως παιχτές από την Hellenic Legion (αν θυμάμαι καλά) του Excalibur στο DAOC θα μπουν στο WAR? Edit: Midgard
P@ntso Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ποιος θα με βοηθησει να καταλαβω τι παιζει με το preoder? Πλαισιο Στουρναρη κρατάνε απλα ενα όνομα και ποια εκδοση θέλεις δε σου δινουν τίποτα απλα περιμενεις να σε παρουν τηλ. Multirama σου δινουν μια ιστορια με κωδικους beta, headstart, collectors bonus και δεν εχουν ιδεα πως θα παρεις το game Πως μπορώ να εξασφαλίσω την collectors και να μην ψάχνομαι ? Παπασωτηρη τι γινεται? Θα πάς στο MALL και θα μπείς στο FNAC ή στον Παπασωτηρίου και θα πάρεις με 10Ε το preorder pack και θα αφήσεις το κινητό σου κ το ονομα σου. Μόλις έρθουν τα CE θα σε ειδοποιήσουν και θα έχεις 20 μέρες να πάς να το πάρεις
Falconas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Ήταν μια νύχτα όπως όλες οι άλλες αλλά κάτι την έκανε να μοιάζει διαφορετική. Ίσως το ότι στην μικρή φωτιά ήταν μαζεμένοι για πρώτη φορά dwarves, humans και high Elves. Το τι συζητούσαν φωνάζοντας και βρίζοντας δεν ήταν ξεκάθαρο για τον μικρό human που τους πλησίασε. -Τι κάνετε εσείς εδώ μαζεμένοι τους ρώτησε. -Μικρέ να μην σε απασχολεί είπε θυμωμένα ένας περίεργος Dwarf.Λοιπόν συμφωνούμε όλοι να ξεκινήσουμε; ΝΑΙ είπαν όλοι με μια φωνή!!! Οι Elysium ένα ελληνικό order guild για το Warhammer Online είχε δημιουργηθεί!!! Θα υπηρετήσουμε και θα πολεμήσουμε στην πλευρά των Order στον αγώνα τους ενάντια στους Destruction. Δεχόμαστε applications μόνο από Έλληνες παίχτες. Επισκεφτείτε μας στο http://war-elysium.guildlaunch.com Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση στον κόσμο του Warhammer και ευχάριστη περιήγηση στα forums μας. Για οποιαδήποτε ερώτηση αναρτήστε το ανάλογο post στο forum μας και θα σας απαντήσουμε το δυνατόν συντομότερα. Ευχαριστούμε πολύ. Με τιμή ELYSIUM Team
Xorxhs! Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 εκτος απο τους greenskins που εχουν ranged/archer class,ποιο αλλο ranged/archer class υπαρχει?
Falconas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δες στο http://en.wikipedia.org/wiki/Warhammer_Online#Archetypes θα σε βοηθήσει
toad Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Τώρα θα πέσουν όλοι οι WAR fans πάνω μου να με φάνε, αλλά παιδιά το WAR είναι reskinned το Dark age of camelot (ούτε καν), το οποίο φυτοζωεί από το 2003 και έπειτα. Τέλος πάντων, ίδωμεν!
P@ntso Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ακόμα και έτσι να είναι , άν πουλήσει 435701875894276 αντίτυπα δεν νομίζω να τους πειράζει πολύ. Και βασικά τα μίσα παιχνίδια που πάιζουμε είναι συνήθως αντιγραφές άλλων προηγουμένων επιτυχημένων παιχνιδιών. Στο warhammer θα κολλήσουμε? Εμέις να περνάμε καλά θέλουμε και να έχει κόσμο. Απο κει και πέρα οι απόψεις είναι λογικό να είναι διαφοτερικές. Είδα και πόσο όλοι οι fan του Lineage παραδέχονται οτι το WoW είναι το καλύτερο ΜΜΟ του πλανήτη. Anyways...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.