Sadako Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Όχι ότι χρειάζομαι τον άπειρο χώρο, απλά ο 80άρης που έχω τώρα, φαίνεται ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες μου. Προσανατολίζομαι λοιπόν στην αγορά ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου.. Απο όσο έψαξα σε e-shops εδώ στην Αγγλία, 2 μου κίνησαν την προσοχή: Western Digital 250GB MyBook Essential USB2.0 7200RPM 2MB Cache - Retail http://www.ebuyer.com/UK/product/109356 και Maxtor U15H320 320GB 16MB Cache USB2.0 External Hard Drive http://www.ebuyer.com/UK/product/118551 Ως τώρα δούλευα συνήθως με WD, είναι και 15 λίρες πιο φθηνός, τα 70 εξτρά GB δε μου είναι και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, αλλά με βάζει σε σκέψεις ότι ο Maxtor έχει πολύ μεγαλύτερη cache. Δεν ξέρω αν αξίζει. Εκτός αυτού, δεν ξέρω αν κάποιος απο σας έχει δουλέψει τις παραπάνω μάρκες σε εξωτερικούς δίσκους για να μου πει εντυπώσεις.. ΥΓ. Μια απορία, ίσως και κάπως χαζή. Αφού η σύνδεση είναι usb, αυτό δε σημαίνει ότι η μεταφορά δεδομένων θα είναι σε χαμηλότερη ταχύτητα απο ότι με IDE καλώδιο όπως είναι οι εσωτερικοί δίσκοι??
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ego tha eperna ena koutaki exoteriko pc ice box kai tha ebaza mesa ena skliro disko px 300 gb tis western.to protimo apo tis etoimes liseis.parapano eggiisi kiolas.nai to usb paei ligo pio arga apo to ide i to sata.iparxei kai firewire pou paei kapos kaltera.
blackstar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ΥΓ. Μια απορία, ίσως και κάπως χαζή. Αφού η σύνδεση είναι usb, αυτό δε σημαίνει ότι η μεταφορά δεδομένων θα είναι σε χαμηλότερη ταχύτητα απο ότι με IDE καλώδιο όπως είναι οι εσωτερικοί δίσκοι?? To 8ema ths taxititas exei sini8os na kanei me to poses siskeyes usb exei sindemenes sto pc sou, kai oxi toso me ta mb cache toy disko. Tora gia ton poio disko prepei na pareis, des poios soy aresi h poios 8eoris oti kalipti ths anagkes sou(gia 15 euro egw 8a eperna ton megalitero), des kai th eggyhsh dinoyn, kai apofasise, pantos se usb mhn perimenis na deis sobari diafora logo tis cache.
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 kala kai sata na itan pali logo tis cache den tha deis diafora ektos an ise me to xronometro sto xeri.
blackstar Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ayto akribos, se usb simantiko rolo pezi poses siskeyes exeis sindemenes .
smilefreeware Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνώ με τον poulinos. Εχω πάρει WD 320 με 8MB Cache και ένα κουτί αλουμινένιο με ανεμιστηράκι.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 kai pio ftino kai megaliteri eggiisi 3 i 5 xronia eno stous exoterikous lene mono ena.an xalasei dineis ton disko piso xoris to kouti sou
Compaq99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 exo parei enan WD 250gb 16mb buffer sata2 me ena koytaki icy box me yposthriksh sata.O WD einai ekseraitika athoryvos toso poy merikes fores den ton katalavaino oti leitoyrgei parolo poy to koytaki einai diatrhto.Lave ypopshn kai ton thoryvo gia thn agora soy
nikoss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εγω εχω τον εξωτερικο της wd που ειναι 250gb που περιγραφεις και στο post soy,και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι τωρα,φαινεται αρκετα αξιοπιστη λυση,και στην τιμη που τον ειχα παρει φαινεται αρκετα συμφερων.(130 ευρω)
john_the_tiger Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καλημερα παιδια,εγω θα προτιμουσα κατι σε 2.5'' που ειναι και φορητος οι αλλοι ειναι πολυ μεγαλοι...
claudio21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Εγω εχω τον εξωτερικο της wd που ειναι 250gb που περιγραφεις και στο post soy,και δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι τωρα,φαινεται αρκετα αξιοπιστη λυση Συμφωνώ απόλυτα, ακριβώς ίδια περίπτωση κι εγώ. Ο δίσκος δεν ακούγεται πραγματικά καθόλου!
doubleh Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Καλύτερα να πάρεις κουτί που να είναι USB + Ethernet.
Sadako Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Τον Maxtor τον έχει δοκιμάσει κανείς? Ή γενικά να έχει εμπειρία απο τη συγκεκριμένη μάρκα σε εξωτερικούς? Γιατί εγώ ως τώρα μόνο εσωτερικούς είχα δουλέψει, και κυρίως Western Digital..
blackstar Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 kalos h kakos einai san ta karpoyzia, mexri na to fas den 3ereis an einai kalo h kako, opte an einai na bgi mapa 8a bgei. Pantos apo ena palio 250g e3wteriko poy eixa dokimasi, htan ok, an kai mou fanike poio argos apo enan wd, ala ayto pleon den mporo na to epibebeoso mias kai pleon exw mono prosbasi se wd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.