batraxos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους.Έχω μια ADSL σύνδεση 1024/256 και USB μόντεμ Crypto F200.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όταν κάνω downloading μέχρι στιγμής σε μTorrent & Azureus 2.5 μετά από 10 λεπτά ακριβώς ενώ είμαι online και δείχνουν όλες οι ενδήξεις ότι πάνε καλά π.χ. κατάσταση ίχνους και κατάσταση ιχνηλάτη στην πραγματικότητα το connection tray έχει όλος περιέργως εξαφανιστεί λές και έκανα disconnect από μόνος μου με αποτέλεσμα να πρέπει να ξανακάνω connect.Αυτό παρουσιάτηκε τις τελευταίες 3 ημέρες.Mε browser δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.Οι ρυθμίσεις σε firewall(Lavasoft) & Antivirus(Kaspersky) είναι σωστές όπως ήταν πάντα.Μήπως συμβαίνει κανένα παιχνίδι με provider;Έχω την Tellas.Συγνώμη για τα τόσα πολλά αναγραφόμενα και αν γνωρίζει ή αντιμετωπίζει το ίδιο κάποιος παρακαλώ ας πει την γνώμη του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
potemkin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2006 Υπάρχει περίπτωση να θεωρεί το λειτουργικό τη σύνδεση idle και λόγω κάποιας ανάλογης ρύθμισης να κλείνει τη σύνδεση μετά από προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Δοκίμασε α) να ψάξεις τις ρυθμίσεις της σύνδεσης για κάτι ανάλογο, β) να βάλεις κάποιο πρόγραμμα που έχει μόνιμη τακτική σύνδεση με το δίκτυο πχ. skype να δεις αν θα στο ξανακάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.