chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Ένας πολύ καλός οδηγός με sceens για όσους αντιμετωπίσουν προβλήματα. http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-walkthrough/
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 O T-REX είναι όλα τα euro....!!!!!! Άξιος ανάδοχος του πρώτου..... Προβλέπεται ολονυκτία! gg!
Dklearhos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Το τελείωσα και εγώ. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε πολύ, αλλά περίμενα καλύτερα γραφικά. Βέβαια είχα την έκδοση για τα περιοδικά οπότε δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Μπορώ να πω πως είναι από τα παιχνίδια που με καθήλωσαν αρκετές μέρες!!!
mitsi1979 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 καλημέρα παιδιά. Η Lara φανταστική όπως πάντα τουλάχιστον στα παιχνίδια του ps2... Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?:? :? :? Έχω κολλήσει στην πίστα με τα swords του damocles. Είμαι εκεί όπου η lara πρέπει με να πιαστεί με το γάντζο στον τοίχο και να πηδήξει κατευθείαν στην κολώνα( το έχω το κλειδί το άλμα δεν μπορώ να κάνω...)plz ας με βοηθήσει κάποιος...
mihalakis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 θα ήθελα να υποβάλλω μια ερώτηση.τη νεαρά την έχω σε εξωτερικό δίσκο.επειδή απο καιρό εις καιρό μεταφέρομαι από έναν υπολογιστά σε άλλο, και μια που το παιχνίδι δεν θέλει εγκατάσταση θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να μεταφέρω τα saved games.Έχω αντιγράψει τον φάκελο απο τα documents και τον τοποθετώ στο άλλο πισι που θέλω να παίξω αλλά μου γράφει unable to load profile (ή κατι παρόμοιο) και με ξεκινάει από την αρχή
Dklearhos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Αυτό που χρειάζεσαι είναι τα .savefile(καπως ετσι). Τα αντιιγράφεις στον αντίστοιχο φάκελο στο άλλο pc. Αν δεν υπάρχει ο φάκελος τους δημιουργείς ακριβώς όπως είναι στο αρχικό υπολογιστή που πρωτοεγκατέστησες τη λαρα.
chill Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Τα savegames του παιχνιδιού βρίσκονται στον φάκελο "Eidos" μέσα στο "My documents". Αν δεν μπορείς να τα βρεις και σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις από μια συγκεκριμένη πίστα είτε πες μας να σου ανεβάσουμε τα δικά μας saves που θες είτε ρίξε μια ματιά εδώ http://tomb-raider-anniversary.com/tomb-raider-anniversary-cheats/saves/ μήπως και βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Βρήκα περίεργο που το tutorial του παιχνιδιού βρίσκεται στην πορεία του κανονικού παιχνιδιού και όχι στο Croft Manor. Εγώ ξεκίνησα από εκεί και παιδεύτηκα αρκετά να τον συνηθίσω και μετά τόλμησα να πατήσω το New Game, όπου και βρήκα όλα αυτά που με παίδευαν για 2-3 ώρες με απλές εξηγήσεις. Βλέπετε το τελευταίο TR που έχω παίξει είναι το ΙΙ. Τέλος πάντων, υπέθεσα ότι το tutorial ήταν εκεί και όχι στην αρχή της δράσης, όπως γίνεται στα περισσότερα παιχνίδια. Κατά τα άλλα, το παιχνίδι μου θυμίζει λίγο Prince Of Persia. Έχει όμως και μερικά καλά στοιχεία παραπάνω. Φαίνεται πολύ άρτιο. Θα το φτάσω μέχρι τέλους σίγουρα.
chill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Απλά manuel αν δεν θες να σπάσεις τίποτα γύρω σου () τις στιγμές που έχεις φτάσει σε αδιέξοδο ingame κάνε ένα break. Φοβερό παιχνιδάκι, το τερμάτισα αλλά μερικές φορές με εκνεύρισε τόσο πολύ που έτσι και είχα τη Lara μπροστά μου θα την πλάκωνα στο ξύλο. Αν και έχω gamepad δεν μπορώ να παίξω κανένα παιχνίδι με αυτό (εκτός των sport games).........και η χρήση keyboard mouse ορισμένες φορές σου σπάει τα νεύρα!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Προσωπικά ποτέ δεν μπόρεσα να παίξω παιχνίδι με gamepad (παρ' όλο που μου πήρε κάποτε ένας φίλος μου δώρο). Με παιδεύει φοβερά. Ειδικά τα gamepad τύπου ps που θεωρούνται και τα καλύτερα. Κάποτε διάβασα πάντως (σε ένα review nba live αν θυμάμαι καλά) τη φράση "το πληκτρολόγιο ξεχάστε το, εκτός κι αν είστε πιανίστας". Ε, πιανίστας είμαι Ίσως γι' αυτό.
klainmaingr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 καλημέρα παιδιά. Η Lara φανταστική όπως πάντα τουλάχιστον στα παιχνίδια του ps2...Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?:? :? :? Έχω κολλήσει στην πίστα με τα swords του damocles. Είμαι εκεί όπου η lara πρέπει με να πιαστεί με το γάντζο στον τοίχο και να πηδήξει κατευθείαν στην κολώνα( το έχω το κλειδί το άλμα δεν μπορώ να κάνω...)plz ας με βοηθήσει κάποιος... An kai exoun perasei polleeeeeees meres kai fantazomai pos to exeis perasei.... To concept mou eixe spasei kai emena ta neyra tote... to mono pou prepei na kaneis einai na trekseis sto toixo men... alla sto telos na afhseis entelos to pad kateythinsis kai na pathseis mono to jump... an exeis pathmenh kapoia kateythinsi tha synexisei na trexei ston toixo. an oxi tha pidiksei pros ta piso... kai yahoo!
mitsi1979 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ :-D ΤΙ ΕΚΑΝΑ???? ΑΠΛΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Galis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 το εβαλα και εγω, τωρα που βαριεμαι, να το παιξω αλλα κρασαρει οταν περναω μια πορτα.Ειμαι στην αρχη.Εχω παιξει κανα 20 λεπτο.Ειναι η δευτερη μεγαλη πορτα που συναντας και ανοιγει οταν κρεμαστεις απο κατι π@π@ριες και ανοιξουν 2 ασφαλειες.Ε λοιπον οταν μπαινω μεσα κρασαρει.Γιατι?
gfilippas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Το έβαλα και εγώ. Είχα να κολλήσω έτσι σε παιχνίδι εδώ και 5-6 χρόνια. Η τελευταία φορά ήταν πάλι με την lara. Με το 3 αν θυμάμαι καλά. Αθάνατη σειρά παιχνιδιών. Τουλάχιστον τα 1,2 και 3 που έπαιξα εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.