Προς το περιεχόμενο

WinOnCD 5 (US)

Darkchild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η έκδοση 5 είναι όσα λέει ο ex_tep και ακόμα παραπάνω.

Σε γενικές γραμμές θα το χαρακτήριζα σαν το πρόγραμμα με το καλύτερο interface, πολύ καλές δυνατότητες (πάρα πολύ καλές όσο αφορά τον ήχο) και υποστήριξη για όλα είδη cd.

Αν δούλευε στο δικό μου pc χωρίς προβλήματα, θα το προτιμούσα από το Nero.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι φυσικά να το δοκιμάσεις.

Η έκδοση που έχω στα χέρια μου είναι 63,6ΜΒ.

Τελευταία είναι η έκδοση 5.03.844.

<small>[ 21-10-2002, 00:29: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: dgeor ]</small>

Δημοσ.

Πράγματι το WinOnCD 3.6-3.8 ήταν ότι πιο φιλικό και αξιόπιστο για την εποχή τους και πρώτο έβγαζε τότε Mount [imageDrive]. Δεν διαφημίζεται όμως αρκετά από την Roxio αφού έχει και "εσωτερική αντιπολίτευση" . Στο site πρέπει να ψάχνεις για το βρεις, μάλιστα νόμιζα ότι κυκλοφορεί ακόμη η γερμανική έκδοση και μόνο.

Που το ψώνισες φίλε?

Δημοσ.

den uparxei xrhsths (eidika arxarious) ston opoio to edosa kai na mou eipe kati kako.

poly poio filiko apo to nero me poles dinatotites vcd svcd interactive vcd ktl.

ontos ego exo mia germanikh ekdosh(to menu einai sta agglika to install einai germaniko)

An thes thn gnomh mou dokimase to

Δημοσ.

Πράγματι, από τότε που η Roxio αγόρασε την CeQuadrat, το WinOnCD δεν υπάρχει πουθενά στο αμερικάνικο site της Roxio. Υπάρχει μόνο στο γερμανικό.

Ακούγεται ότι θα βγει έκδοση 6 πολύ σύντομα.

Για τον φίλο lukes1960 που ρωτάει που το "ψώνισα", στο eDonkey.

Η έκδοση 5 υπάρχει σε Deutsch και Multilingual. H multilingual έχει και αγγλικά μενού και βοήθεια, αλλά και γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά...

<small>[ 24-10-2002, 01:17: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: dgeor ]</small>

Δημοσ.

Filtate Lukes psakse ligo sto kazaa. Εχω το nero 5.5.9.9 me ena Ricoh MP7163A alla mou kanei nera! exw thn entypwsh pws ''agnoei'' to justlink parolo pou to exw energopoihmeno!

To NTI cd maker 2000 pro mou dinei kalytera apotelesmata alla einai EKNEYRISTIKA aplo !!!

Opwte psaxnw gia kati kalytero

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...