Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα router zyxel 660hw-d1 με μtorrent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα πριν ανοίξω το ποστ έκανα αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι...το πρόβλημα μου είναι το εξής:έχω ανοίξει τις πόρτες :-D για το μtorrent 32583 ως 32584.πολλές φορές ενώ κατεβάζω κάτι μου βγάζει πράσινο τικ.... κ όταν πάω να κάνω το τεστ για τα πορτ μου βγάζει error...καμιά ιδέα;

Δημοσ.

όχι δεν έχω enable το random port ίσως βρήκα κάτι στην τύχη,ότι κάνω τεστ πορτ με το που ανοίξω το μτορεντ ύστερα από κάνα λεπτό..ίσως φταεί αυτό...

Δημοσ.

uPnP energopoihse to vgale ta manual exception apo to router vale uPnP se utorrent kai router :P etsi 8a exeis kai random port ka8e fora kai 8a dhlwnetai aftomata to ip apo to mtorrent logo universal plug and play....

an den to valeis uPnP dhlwse aktos apo nat, sto firewall to port pou 8a 8eleis na xrhsimopoihseis ...

Δημοσ.

λοιπον ενεργοποιω upnp,firewall,ports open...παω στο logger που ειναι στο utorrent και μου λεει:[ωρα] unable to map upnp port

Upnp:Error 718 mapping port 32583(η θυρα που χω ανοιξει)->192.168.1.33:32583 αυτα.....και αυτο τον ελεγχο για upnp τον κανει καθε ενα τεταρτο αποτι βλεπω στο logger...

Δημοσ.

Μήπως έχεις και software firewall στον υπολογιστή σου και πρέπει να ανοίξεις ports και από κει;

Επίσης, επειδή μπερδεύεσαι,

1η μέθοδος upnp (λιγότερος κόπος θεωρητικά μικρότερη ασφάλεια)

2η μέθοδος zyxel firewall + port forwarding (ελαφρώς πιο μπελαλίδικη αλλά έχεις καλύτερο έλεγχο τι περνά και τι όχι από το ρούτερ σου.)

Εγώ προτείνω τη 2η, αλλά τα παιδιά πιο πάνω σου έχουν περιγράψει αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να κάνεις. Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τα posts τους.

Και μια ερώτηση: το zyxel 660HW-D1, το πήρες από εξωτερικό; Μήπως Ιταλία; Δουλεύει κανονικά σε ελληνική PSTN?

Δημοσ.

πιστευω αν ειχα software firewall θα το ειχα αναφερει...τεσπα....υστερα απο τα πολλα βρηκα στο φορουμ του utorrent οτι το ρουτερ μου παρολο πουχει upnp εχει προβληματα...οταν το χω ενεργο...οχι το zyxel το πηρα απο το e-shop

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...