Προς το περιεχόμενο

"βιασμός" μέσα σε σχολείο...

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα ήθελες να δοκιμάσεις έναν βιασμό για να δεις πόσο θα ούρλιαζες; Να βάζαμε και ένα ντεσιμελόμετρο για να δούμε πόσο νόμιζες και πόσο ήταν τελικά.

ακόμα και να μιλάς κανονικά μέσα στην τουαλέτα ακούγεται στο κυλικείο που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα απο τις τουαλέτες......

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιστεύω πώς όσα παιδιά από οικογένειες κοινωνικά και οικονομικά χαμηλά τοποθετημένες διαπρέπουν, είναι δύο φορές πιό σοβαρά και μετρημένα απ' τα αντίστοιχα που έχουν ανέσεις, φροντιστήρια, μάσες, ξάπλες, κλπ. Κι αυτό διότι πρέπει να παλέψουν δύο φορές περισσότερο για να τα καταφέρουν και όταν παλεύεις σκληρά η ζωή -συνήθως- κάνει το μυαλό σου να πήζει περισσότερο και γρηγορότερα.

Οι μετανάστες ανήκουν στην πλειοψηφία τους σε αυτή την κοινωνική ομάδα και όσοι κατάφεραν να μείνουν εδώ και να χτίσουν τίμια και με ιδρώτα τη ζωή τους, κουβαλάνε εκτός των άλλων την ευγένεια και συστολή του ξένου, του ανθρώπου που ξέρει ότι ο τόπος δεν του ανήκει. Κι αυτό το είδαμε νομίζω τόσο με τη μάνα του Άλεξ όσο και με τη μάνα της μικρής αυτής οι οποίες όχι μόνο δεν έγιναν Μαινάδες αλλά έδωσαν μαθήματα αξιοπρέπειας.

Επειδή λοιπόν το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου στις περισσότερες (αν όχι όλες) των περιπτώσεων ότι του μάθεις αυτό και θα κάνει και αυτόν τον πολιτισμό που εσύ θα του δώσεις αυτόν και θα επιδειξει, εξακολουθώ να μου φαίνεται πολύ απίθανο μια τέτοια κοπελιά να ήθελε να την πάρουν 4 αγόρια σε τουαλέτες σχολείου. Διότι όπως πολύ σωστά ειπώθηκε από αρκετούς, ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι πήγε για χαμούρεμα με τον έναν εκεί, αυτό δεν σημαίνει ότι ήθελε και να κάνει όσα ακολούθησαν....

Δημοσ.
ακόμα και να μιλάς κανονικά μέσα στην τουαλέτα ακούγεται στο κυλικείο που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα απο τις τουαλέτες......

Οποτε πρέπει να έκαναν πολύ ησυχία, για να μην ακούσει κανένας οτι δίπλα ακριβώς γίνεται παρτούζα.

Δημοσ.
Αν θεωρούν πως η κοπέλα βιάστηκε, τότε προφανώς δε θα έπρεπε να της ρίξουν 5μερη.

Αν θεωρούν πως η κοπέλα δε βιάστηκε, αλλά συμμετείχε σε ομαδική συνουσία, τιμωρούν άπαντες συν τα οφαλμολάγνα γκομενάκια που την είδαν σκηνοθέτες και το πέρασαν στο ντούκου σε επίπεδο ποινολόγησης.

Τίποτα εκ των παραπάνω λογικότερων επιλογών δεν έγινε...

Έτσι. Αλλά πλέον έχω σταματήσει να περιμένω λογικές και δίκαιες αποφάσεις από οποιονδήποτε.

Δημοσ.
Έτσι. Αλλά πλέον έχω σταματήσει να περιμένω λογικές και δίκαιες αποφάσεις από οποιονδήποτε.

Μα πώς να σκεφτείς λογικά σε τέτοια θέματα.......Άστα να πάνε........

Δημοσ.

Aς το θέσουμε απλά το ζήτημα.Η κοπέλα στα 16 χρόνια δύναται να έχει σεξουαλικές σχέσεις ;Οποιος πει όχι ας σταματήσει να διαβάζει το ποστ.Το να πάει με ένα συνομίληκο της είναι καθόλα φυσιολογικό.Μπορεί όμως να είναι και λίγο παιχνιδιάρα και να θέλει να πάει με δυο ή και περισσότερα αγόρια.Εκτός και αν η παρτόυζα στα 30 είναι κάτι φυσιολογικό ενώ στα 16 κολάσιμο.

Τώρα θα έχετε ακούσει ιστορίες πως στην Κούβα και στη γιουγκοσλαβία εκδιδόντουσαν για ένα ζευγάρι κάλτσες ε εδώ ανέβηκε η ταρίφα τι να κάνουμε.

Επίσης μιλάμε για γυναίκα που δεν ξέρω εγώ τι έβαλε στο μυαλό της για να εκβιάσει τους συμμαθητές της.Προθυμποιηθηκε να γίνει το σκηνικό ώστε μετά να τους πει κοιτάχτε αν δε μου δώσετε χ ευρώ τα λέω στο police

Εγώ να πω κατι άλλο γιατί ασχολούμαστε με τον υποτιθέμενο και καλοσκηνοθετημένο βιασμό "μετανάστριας" από "Ελληναράδες" και όχι το βιασμό Ελληνίδας από μετανάστη.Εκτός και αν στις Ελληνίδες τα θέλει ο ....

[Κατ' αρχάς, όταν γαμιέσαι στις τουαλέτες δεν παίρνεις 5ήμερη αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη αποβολή διά παντός και ας πάνε μετά να βρούνε σχολείο να γαμιούνται ελεύθερα/QUOTE]

Αν έχεις περάσει από αυτήν την ηλικία θα πρέπει να ξέριες πως δεν μπορείς να πεις μπαμπά θα φέρω τη γκόμενα για παιχνίδι το βράδυ εσύ δες μπάλα και αν σε ενοχλούμε άνοιξε τη φωνή ούτε η κοπέλα μπορεί να πει τό ίδιο στους γονείς της.

Εγώ πάντως συνεχίζω να αναρωτιέμαι,εφόσον ούρλιαζε η βουρλγάρα(όπως υποστηρίζει) γιατι δεν την άκουσε κανένας στο σχολειο εφόσον γινόταν κανονικά μάθημα?

Μπορεί να την άκουσε μόνο όποιος πέρασε από τν τουαλέτα Ενα χέρι να μπει στο στόμα της και μετά δεν ακούς τίποτα

Δημοσ.

Μια διόρθωση σημειώνω. Ο ένας απ'τους ενόχους μαθητές έχει πατέρα καθηγητή κι όχι μητέρα καθηγήτρια που σημειώνεται πιο πίσω. Επιπροσθέτως, ο καθηγητής-πατέρας διδάσκει σε γυμνάσιο σε διπλανό δήμο, άρα δεν ήταν στον σύλλογο καθηγητών του Λυκείου της Αμαρύνθου που έλαβε την απόφαση αποβολής των μαθητών!

Παρόλα αυτά θεωρώ τραγελαφικό να λένε στα κανάλια ότι η απόφαση αποβολής πάρθηκε ερήμην της κοπέλας, αφού λέει δεν την έβρισκαν για να τους περιγράψει τα συμβάντα! Ήθελα να'ξερα, η παρουσία της μητέρας όταν αυτοί συνεδρίαζαν τους ήταν τόσο αδιάφορη; Μια μητέρα δεν μπορεί να εκπροσωπήσει το παιδί της;

Δημοσ.
Τώρα θα έχετε ακούσει ιστορίες πως στην Κούβα και στη γιουγκοσλαβία εκδιδόντουσαν για ένα ζευγάρι κάλτσες ε εδώ ανέβηκε η ταρίφα τι να κάνουμε.

Ντροπή σου ρε. Ντροπή σου, αυτό σου λέω μόνο. Ενώ κανείς δεν ξέρει τί έχει γίνει εσύ τη λες ευθεως πουτάνα που εκδιδεται για φράγκα. Ξέρεις τιποτα ή είσαι ένας απλός συκοφάντης όπως τόσα και τόσα ψευτοαντράκια σαν και του λόγου σου?

Δεν αξίζει να απαντήσω σε τιποτα άλλο απ' το γελοίο ποστ σου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει δίκιο ο kandinsky.....Έλεος,το ξεφτιλίσαμε το πράγμα!!!Μη μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε τι έγινε και μην κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις......

Δημοσ.
Ενώ κανείς δεν ξέρει τί έχει γίνει εσύ τη λες ευθεως πουτάνα που εκδιδεται για φράγκα.

σου έφερα παραδείγματα από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.Θέλεις από Παρίσι;Εσύ τι νομίζεις ότι όσες είναι εκδιδόμενες δεν το χουν και μέσα τους;Δηλαδή κατ΄σε στα πόσα γίνεται η γυναίκα πόρνη;Στα 15 στα 20 ή στα 30 Επειδή βρίσκομαι στο δεύτερο αριθμό ξέρω ότι οι ορέξεις της γυναίκας αρχίζουν και στα 15.Δε σου λέω ότι όλα τα 15χρονα είναι τσουλάκια αλλά κάποια είναι πως να το κάνουμε.Α και εσύ πως είσαι σίγουρος πως έγινες βιασμός στο σφύριξε κανά πουλάκι;

μην κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις......

Γιατί ρε παιδιά πως ξεκινάνε καριέρα οι εκδιδόμενες.Δεν ξεκινάνε από τα 15 16 με αθώες σχέσεις;Και κάτι άλλο το να έχεις ολοκληρωμένη σχέση στα 15 16 δε σου προσθέτει πόντους στη μετέπειτα πορεία σου στη ζωή και ειδικά στο γάμο

Δημοσ.

omnislash,

δεν γνωρίζεις τι πραγματικά συνέβη, όπως και κανένας άλλος εδώ. Και όμως, βγάζεις ένα τέτοιο φρικτό συμπέρασμα. Όρισες θύτη, θύματα και έβγαλες την κοπέλα και εκβιαστή. Έκτος της καταγωγής της τι άλλο σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα;

Ξανασκέψου το. Ίσως είναι καλύτερα να σβήσεις την καταχώρηση σου, αν τελικά δε σε εκφράζει.

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία αν είναι 16, μια χαρά θεές είναι στα 16 τους σε αυτόν τον τομέα. Και 90 να ήταν όμως, δεν γίνεται να αντικατασταθεί ολόκληρη νομική διαδικασία εξακρίβωσης από μια τυχαία και αυθαίρετη δήλωση.

Δημοσ.
Την πηδούσες χθες και ξέρεις ότι είναι πόρνη? Δε ντρέπεσαι λίγο ρε να τα λες αυτά για ένα κοριτσάκι 16 χρονών?

Σε πληροφορώ όταν ήμουν 16 ήξερα πολλά τέτοια "κοριτσάκια"

mnislash,

δεν γνωρίζεις τι πραγματικά συνέβη, όπως και κανένας άλλος εδώ.

Μα αυτό λέω κάνω κάποιες υποθέσεις εσείς γιατί είστε τόσο σίγουροι ότι είναι βιασμός;

Έκτος της καταγωγής της τι άλλο σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα;

Κατάλαβα που το πας.Τον κατσαβιδάκια το θυμάστε που βίασε μητέρα και κόρη σε μια οικοδομή μέρα μεσημέρι.Εκεί γιατί δεν έγινε τέτοιος ντόρος (μήπως γιατί θα κατηγορουμασταν ως ρατσιστές γιατί το εν λόγω κτήνος ήταν αλλοδαπός;)Και δεν πιστεύω ένα 10χρονο κοριτσάκι να έχει σεξουαλικές ορέξεις.Για τη 16χρονη που βίασε ο Αλβανός δε σας είδα να κόπτεστε(τουμπεκί).Στη τελική μη πάτε το θέμα όπου σας βολεύει ότι οι ρατσιστές βίασαν εργαζόμενη μετανάστρια από δόλο.Στην Ιταλία τις προάλλες τρεις μαροκινοί βιάσαν μια κοπέλα στη Βιτσέντζα αν δε κάνω λάθος.Τσεκάρετε το.

την κοπέλα και εκβιαστή

Οταν σε κάποια (αλλοδαπή) ευγενικά της είπα όχι σηκώθηκε και έφερε το "φίλο της" λέγοντας ότι της την έπεσα.αυτό δεν είναι εκβιασμός;

Και κάτι άλλο ας μάθουμε ήταν η κοπέλα παρθένα πριν το περιστατικό.Αν όχι σημαίνει πως το αγόρι δε χρειαζόταν να είναι βιαστής γιατί είχε το γλυκό έτοιμο.

Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω με τον Kandinsky...Δεν μπορουμε ετσι απλα να καταδικαζουμε καποιους ανθρωπους.

Μερικα σημεια σε αυτα που ειπες omnislash

1)Αν θελει να παει με περισσοτερους ταυτοχρονα ειναι ανωμαλη,οχι παιχνιδιαρα.

2)Ειτε το κανεις στα 30 ειτε στα 16 παλι ανωμαλια ειναι.Ωστοσο,καθισταται πιο απεχθες οταν γινεται απο ενα ανηλικο κοριτσι μεσα στο χωρο του σχολειου.

3)Επειδη δηλαδη,δε σου επιτρεπει ο πατερας σου να φερνεις κοριτσια κ να τα μ@μ@ας μεσα στο σπιτι παει να πει οτι πρεπει αυτο να γινεται στο χωρο του σχολειου?

Η κοινη λογικη λεει οτι μια κοπελλα 16 χρονων ειναι πολυ απιθανο να συμμετειχε με τη θεληση της σε τετοιο σκηνικο.(4 αγορια+3 κοριτσια+μια καμερα).

Τωρα αν εισαι προδιατεθειμενος αρνητικα απεναντι της ψαχνεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα.Κατα πασα πιθανοτητα ηταν βιασμος παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...