geovard Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μιά μαθήτρια τού σχολείου αλλοδαπή καί αυτή είπε στα κανάλια ότι βρισκόταν τυχαία έξω στο διάδρομο καί δεν άκουγε είπε φωνές αλλά έβλεπε ένα-ένα αγόρι να μπαίνει στην τουαλέτα να το κάνει με την κοπέλα καί να φεύγει.Σαν πολύ παράξενα είναι όλα αυτά.Αν έγινε έτσι τότε χάνεται το στοιχείο της παρτούζας καί της ομαδικής βιντεοσκόπησης.Λοιπόν εγώ μάγκες πιστεύω ότι ίσως το κορίτσι να ήταν καμμιά θεογκόμενα αν κρίνει κανείς καί από το στυλ της μητέρας καί ως εκ τούτου να είχε πολλές αντιπάθειες στο γυναικείο μαθητόκοσμο.Δεν ξέρω πως έγινε αλλά πιστεύω ότι η κοπέλα πιέστηκε γιά να κάνει ότι έκανε. Το άλλο το ακούσατε?Στη Πολωνία μιά μαθήτρια αυτοκτόνησε γιατί οι συμμαθητές της την έγδυσαν γιά να την εξευτελίσουν υποδυόμενοι ότι έκαναν έρωτα μαζί της.Εκεί η πολιτεία έδρασε άμεσα καί είπε μηδενική ανοχή.Εν μιά νυκτί δόθηκε διαταγή καί στο εξής τα σχολεία στη Πολωνία θα φυλάγονται από ειδικούς σχολικούς σεκιουριτάδες.Σημεία των καιρών.
madsc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Σε πληροφορώ όταν ήμουν 16 ήξερα πολλά τέτοια "κοριτσάκια"... Οταν σε κάποια (αλλοδαπή) ευγενικά της είπα όχι σηκώθηκε και έφερε το "φίλο της" λέγοντας ότι της την έπεσα.αυτό δεν είναι εκβιασμός; Και κάτι άλλο ας μάθουμε ήταν η κοπέλα παρθένα πριν το περιστατικό.Αν όχι σημαίνει πως το αγόρι δε χρειαζόταν να είναι βιαστής γιατί είχε το γλυκό έτοιμο. Πες μας τόση ώρα ότι κρίνεις "εξ ιδίων τα αλλότρια", να καταλάβουμε με ποιόν μιλάμε. /sc
mix@lis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μάλιστα..μια κοπέλα καταγγέλει πως βιάσθηκε και της δίνουν αποβολή στο σχολείο,ολόκληρη πόλη τη βρίζει,τη φοβερίζει..γονείς των οποίων τα μισά παιδια κατηγορούνται για το βιασμό κ τα άλλα μισα για τη βιντεοσκόπησή του,αντι να κατεβάσουν το κεφάλι αισθάνονται κ περήφανοι για τα καμάρια τους που "τι να έκαναν κι αυτά"?Δημοσιογράφοι που τρίβουν τα χέρια τους με τέτοιες ειδήσεις..κι εμεις καθόμαστε να πούμε για μια άλλη φορά για τη σάπια κοινωνία που βρισκόμαστε, να προσπαθούμε να κάνουμε κάποιους να καταλάβουν ότι το να σαι αλλοδαπός σ αυτή τη χώρα δε σημαίνει απαραίτητα ότι ανεμίζεις το βρακί σου κι όποιος το πιάσει!ούτε ότι όποια γυναίκα πάψει να ναι παρθένα ανεβάζει ταμπέλα "ότι προαιρείσθε ο καθένας"!..μάλιστα.. Φιλαράκο που το ξερείς εσυ οτι όλη η πολη την βρίζει και την φοβερίζει??ΕΛΕΟΣ!!!
nontasg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Στη Πολωνία μιά μαθήτρια αυτοκτόνησε γιατί οι συμμαθητές της την έγδυσαν γιά να την εξευτελίσουν υποδυόμενοι ότι έκαναν έρωτα μαζί της.Εκεί η πολιτεία έδρασε άμεσα καί είπε μηδενική ανοχή.Εν μιά νυκτί δόθηκε διαταγή καί στο εξής τα σχολεία στη Πολωνία θα φυλάγονται από ειδικούς σχολικούς σεκιουριτάδες.Σημεία των καιρών. ΜΗΝ περιμένεις βέβαια κάτι τέτοιο να γίνει εδώ στην Ελλάδα.....Θα επαναστατήσουν και οι πέτρες........Έτσι έχουμε μάθει εδώ,όταν μας χαλάνε τη βολή μας επανάσταση και εξέγερση.....Τα παιδάκια χθες που ταμπουρώθηκαν στο πολυτεχνείο και πέταγαν μολότωφ καίγοντας έτσι αυτοκίνητα και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών τα είδατε αλήθεια;;;Τα καλόπαιδα αυτά δεν έπρεπε να μπει μέσα η αστυνομία να τα πλακώσει στις γκλομπιές;;;:evil: Δικαιούνται να τους προστατεύει το περίφημο άσυλο;;; Ξέρω,ξέρω πάλι φασίστας θα χαρακτηριστώ αλλά δεν πειράζει...... ΥΣ:Sorry για το ψιλοofftopic,το ανέφερα ως σχετικό με την ασφάλεια των σχολείων που είπε ο geovard παραπάνω..... Επί του θέματος τώρα:ρε παιδιά σε αυτό το topic έχουν λεχθεί πράματα και θάματα!Κι εσύ ρε omnislash το ξέσκισες το θέμα.....χωρίς να ξέρεις τι έγινε,δίκασες και έβγαλες απόφαση.Πραγματικά αν αποδειχθεί ότι ήταν βιασμός να δω τι θα λες μετά........
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φιλαράκο που το ξερείς εσυ οτι όλη η πολη την βρίζει και την φοβερίζει??ΕΛΕΟΣ!!! Τον εξεφτελισμό έξω από τα δικαστήρια φαντάζομαι τον έκαναν αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κοζάνης;
mix@lis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Θες να πεις οτι όλη η Αμάρυνθος ήταν έξω απο τα δικαστήρια???Γιαιτι αν δεν κάνω λάθος εσυ είπες οτι την ξεφτίλισε όλο το χωριό!
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ακόμα και να μην την εξεφτέλισε όλο το χωριό, προφανώς υπάρχει σιωπηρή ανοχή.
mix@lis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 και εσενα ποιος στο ειπε οτι υπαρχει σιωπηρη ανοχη??Η απλα το φανταζεσαι....?
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Καταρχήν, 3 άτομα έχουν γράψει εδώ από την ευρύτερη περιοχή, και οι τρεις την βγάλατε τσουλί. Και έπειτα, δεν είδα και κανέναν να πέρνει το μέρος της κοπέλα από τους κατοίκους.
mix@lis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μηπως είπα εγω οτι φταιει η βουλγαρα η οτι φταινε τα παιδια??
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Καταρχήν, και μόνο ότι λες 'φταίει η Βουλγάρα' αντί για 'φταίει η κοπέλα' κάτι δείχνει...
crisadoum Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φιλαράκο που το ξερείς εσυ οτι όλη η πολη την βρίζει και την φοβερίζει??ΕΛΕΟΣ!!! καταρχήν δεν είμαι φιλαράκος, είμαι κοπέλα. κατά δεύτερον δεν με έπεισε κανείς για το αντίθετο,ούτε αυτοί που ήταν μαζεμένοι έξω από τα δικαστήρια,ούτε όσοι βγήκαν και μίλησαν στα κανάλια,ούτε οι καθηγητές κ οι συμμαθητές της,και δυστυχώς ούτε κι αυτοί που γράφουν εδω μέσα από την περιοχή. και "ΕΛΕΟΣ" κιόλας?τόσο πολύ αγανάκτησες με το δικό μου πόστ επειδη μέσα σε όλα τα άλλα, ανέφερα και ότι η πόλη τη βρίζει?
mix@lis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 πραγματικα ειναι πολλα εκεινα που δεν ξερετε.....πιστεψτε με!τα καναλια προβαλουν οτι τους συμφερει προκειμενου να αυξησουν την τηλεθεαση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.