Προς το περιεχόμενο

"βιασμός" μέσα σε σχολείο...

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα τα κανάλια ξεκίνησαν αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα κινητά!!!

Λές και αν δν υπήρχαν τα κινητά δέν θα γίνονταν το κακό!

Και κάτι ακόμα, δεν νομίζω το χωρίο της Εύβοιας στο οποίο έγινε το σκηνικό να θέλει να γίνει Κοσταλέξη Νο 2...

Οπουδήποτε και να γινόταν παρόμοια φάση θα βρίσκονταν κάποιες κομπλεξικές κωλόγριες και γέροι (αλλά και μεσόκοποι) και για να μην γίνομαι και ρατσιστής, κομπλεξικοί άνθρωποι να κατηγορήσουν την κοπέλα, οπότε ας μην κατηγορούμε μαζικά το χωρίο, αλλά μεμονωμένα την μειονότητα που προτοστάτησε σε αυτές τις απεχθείς ενέργειες!

Δημοσ.
Δεν περίμενα ποτέ οτι σε αυτό το θέμα θα έβλεπα τόσες διαφορετικές και σοβαροφανείς μαλακίες μαζεμένες!

Δηλαδή, παλιότερα που δεν υπήρχαν τα κινητά, στα σχολεία δν γίνονταν μαλακίες;

Φυσικά καί δεν γίνονταν βιντεοσκοπήσεις καί απ΄ότι ξέρω κάποιοι μαθητές τώρα κάνουν σε στυλ κόντρας ποιός θα κυκλοφορήσει το πιό πικάντικο βίντεο.

Καί κοίταξε μην το γενικεύεις, κανείς δεν είπε ότι γιά όλα φταίνε τα κινητά.Απλώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν μερικά άσχημα αν έλειπαν τα κινητά.

Είμαι 15 και δεν έχω κινητό.Δεν ξέρω τι λέτε αλλα το έχω χρειαστεί πολλές φορές και έχασα χρόνο και ενέργεια εξαιτίας της έλληψης αυτης.Επιμένω όμως να μην θέλω να αγοράσω γιατι δεν το χρειάζομαι εκτός σχολείου.Και οι τηλεκάρτες που χρησιμοποιώ δεν είναι βολικες γιατί είτε τα τηλέφωνα δεν δουλεύουν σωστα.είτε ειναι λερωμένα και αντε να βρείς καποιο κοντά.

Δεν μας είπες πού πραγματικά σού χρειάστηκε εντός τού σχολείου καί πόση ...ενέργεια κατανάλωσες ενώ μπορούσε αφού ήταν τόση η ανάγκη να σε εξυπηρετήσει η καλή σου φίλη,ενώ λες ότι δεν σού χρειάζεται εκτός σχολείου.Αυτό μπορεί να εξηγηθεί αν κάθεσαι όλη μέρα σπίτι σου καί δεν ξεπορτίζεις.Αλλά μού άρεσε αυτό πού λες ότι είναι λερωμένα τα καρτοτηλέφωνα.Σίγουρα αποφεύγεις να κυκλοφορείς με τα μέσα μαζικής μεταφοράς γιά το φόβο των μικροβίων?

Δημοσ.
Οπουδήποτε και να γινόταν παρόμοια φάση θα βρίσκονταν κάποιες κομπλεξικές κωλόγριες και γέροι (αλλά και μεσόκοποι) και για να μην γίνομαι και ρατσιστής, κομπλεξικοί άνθρωποι να κατηγορήσουν την κοπέλα, οπότε ας μην κατηγορούμε μαζικά το χωρίο, αλλά μεμονωμένα την μειονότητα που προτοστάτησε σε αυτές τις απεχθείς ενέργειες!

Κοίτα λίγο ποιοι γράφουν εδώ μέσα κατά της κοπέλας και θα καταλάβεις. Θυμήσου και ποιοι έκαναν πρώτοι τις δηλώσεις 'τα ήθελε' στην τηλεόραση (συμμαθήτριές της). Κοίτα τι παρελθόν υπάρχει εκεί και ποιος βγήκε Δήμαρχος και πάλι (αυτός που έδιωξε τουε ξένους πριν κάποιο καιρό).

Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο.

Δημοσ.

Και αφου ειναι ρατσιστες οι κατοικοι της Αμαρυνθου γιατι δεν αντεδρασαν οταν η 16χρονη πηρε την σημαια στην παρελαση???

Ειμαι σιγουρος οτι καποια δικαιολογια θα βρειτε παλι!

Δημοσ.

χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός.. δεν έχω ιδέα τι ακριβώς έγινε εκείνη την μέρα στο σχολείο - κανείς δεν έχει γενικά αλλιώς οι νέοι θα ήταν προφυλακιστέοι..

θα αναφερθώ στον "δράκο" ή αλλιώς κ. παπαχρόνη ο οποίος αποδεδειγμένα ήταν βιαστής!... ενώ ηταν στην φυλακή και ενώ ηταν σίγουρα βιαστής λάμβανε εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες γράμματα απο θαυμάστριες!! ντοινκ! απο γυναίκες που ήξεραν τι είχε κάνει οι οποίες τον γουστάραν. οι οποίες σίγουρα κάποια φαντασίωση είχαν μαζί του σε σημείο που έκλεγαν!

δεν λέω ότι έτσι σκεφτόταν η κοπελίτσα του σχολείου αλλά να που υπάρχουν στοιχεία σχετικά με παράλογο τρόπο σκέψης. ίσως στα μάτια αυτών των γυναικών να ήταν ένας πολύ ωραίος άντρας. βαρύς και ασήκωτος. ηταν όμως βιαστής.

Δημοσ.

Λοιπόν...

Επειδή πολύ απλά δεν γουστάρω(για πολλούς λόγους) να συνεχίσω άλλο σε αυτην την κουβέντα θα πω για τελευταία φορά

τι πιστεύω εγώ για το συγκεκριμένο θέμα.

Οσον αφορά τους δημοσιογράφους.

ΣΧΕΔΟΝ όλοι οι δημοσιογράφοι παρασυρώμενοι απο τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό διόγκωσαν,μεγαλοποίησαν και στρέβλωσαν

το γεγονός με διάφορους τρόπους(μικρά ή μεγάλα ψέματα,ανακρίβειες,παρουσίασαν στις τηλεοράσεις μόνο την μία

πλευρά που τους σύμφερε,παρουσιάζουν δηλώσεις των κατοίκων επιλεκτικά(αυτές που θέλουν) και όχι όλες)

με αποτέλεσμα απο δημοσιογράφοι να "εξελιχθούν" σε "δημοσιογραφικά σκατά".

Οσον αφορά τον "βιασμό".

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο συγκεκριμένος βιασμός έγινε εθνικό θέμα!

Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί ντε και καλά να πρέπει να βγάλουνε βιαστές τα κατηγορούμενα παιδιά

επειδή η καταγγέλουσα είναι βουλγάρα.(μήπως για να μην τους πούνε ρατσιστές?λεω εγω...)

Εγώ πιστεύω οτι δεν είναι βιασμός...απλά τα παιδιά θα γούσταραν την μικρή βουλγάρα....

αυτη θα προκαλούσε ίσως απο πρίν με πονηρόλογα και προκλητικές κινήσεις...ε πηγαν στις τουαλέτες και έπεσε το πήδημα του αιώνα!

Θα πήραν χαμπάρι οι 3 μαθήτριες(τσογλάνια-τσουτσέκια-κοντοπούτανα) τι γίνεται...πηγαν μέσα και αρχισαν να βιντεοσκοπούν...

Αυτή θα πήρε χαμπάρι μετα οτι την βιντεοσκοπούσαν...και σου λεει,κάτσε να σας καταγγείλω τώρα για βιασμό να

δούμε τι θα κάνετε!Ε οι μαθητές(άλλα τσουτσέκια απο δω!) μάλλον τρομοκρατήθηκαν όταν το άκουσαν αυτό και έσβησαν το βίντεο...

Αυταααα.......

Αν είναι βιασμός:

Όσον αφορά τον σύλλογο διδασκόντων:

όλοι οι κατηγορούμενοι μαθητές θα πρέπει να αποβληθούν δια παντώς απο το σχολείο.

(Απο κει και πέρα θα αποφασίσει η δικαιοσύνη για το τι πρέπει να γίνει με τα παιδιά!)

Αν δεν είναι βιασμός πάλι όλοι οι κατηγορούμενοι μαθητές αλλά και η βουλγάρα θα πρέπει να αποβληθούν

δια παντώς απο το σχολείο για το ανελέητο γαμήσι που έπεσε στις τουαλέτες!

Τι το περάσανε το σχολείο?χαμετυπίο?(οπως λέει και ο Περίανδρος Πώποτας!)

(Όχι να αποβληθουν για την πράξη που κάνανε,αλλά για το οτι έγινε μέσα σε σχολικό χώρο).

Όσον αφορά τους καθηγητές του λυκείου.

Πιστεύω οτι η τιμωρία των μαθητών ήταν λανθασμένη στην παρούσα κατάσταση.

(βέβαια ότι και απόφαση να έπαιρναν πάλι καποιοι θα τους κατηγορούσαν)

Πιστεύω οτι σωστα δεν τιμώρησε τα παιδιά που βιντεοσκοπούσαν γιατι πολύ απλά ήταν μαθητές

του γυμνασίου και όχι του λυκείου.(Σαφώς και πρέπει να τιμωρηθούν αλλά όχι απο τον λυκειάρχη.)

Ίσως να ήταν "πιεσμένοι,ζαλισμένοι,θολωμένοι" απο αυτό το γεγονός,το οποίο πιστεύω τους ταρακούνησε για τα καλά!(πρέπει να του καταλάβουμε λίγο και αυτούς!)

Οι δηλώσεις τους απέναντι στις τηλεοπτικές κάμερες ήταν άψογες:

Μου άρεσε η δήλωση του λυκειάρχη Κ.Κόνα:"Σας παρακαλώ,έχουμε να κάνουμε με παιδιά ηλικίας 12-16 ετών.Σεβαστείτε μόνο αυτό."

Μου άρεσε η δήλωση του φυσικού Κ.Κακόγιαννη:"Αυτό που κάνετε είναι φασισμός!"

Και τέλος πιστεύω οτι δεν ευθύνονται για το περιστατικό.

Και επειδή είχα τους συγκεκριμένους καθηγητές για 3 χρόνια ξέρω πολυ καλά τον παιδαγωγικό τους χαρακτήρα,το ήθος τους και το τι συμβουλές και μυνήματα δίνουν στα παιδια!

Αυτοί που ευθύνονται είναι οι γονείς και μονο.

Όσον αφορά την Αμάρυνθο(Βάθεια).

Που την είδατε την ρατσιστική αντιμετώπιση??

Το οτι βγήκαν κάποιες μανάδες να υπερασπίσουν τα παιδιά τους η τους συγγενείς τους το βρίσκετε ρατσιστικό?

Εγω πάλι απο την άλλη το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό

μία μάνα να υπερασπίζεται το παιδί της ακόμα και αν είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος του κόσμου!

Και τέλος θέλω να πω οτι είναι 2-3 άτομα στην συζήτηση τα οποία χωρίς να ξέρουν καποια πράγματα

πετάνε τις εξυπνάδες τους για να το παίξουν έξυπνοι....Απαξιώ να απαντήσω!Θα απαντήσω μόνο στον ouragos.

@ouragos

"Ειμαι Χαλκιδαιος και δυστυχως - ντρεπομαι που το λεω - καταγομαι απο το συγκεκριμενο χωριο."

Αρα δεν είσαι Χαλκιδαίος,είσαι Βαθειώτης!

"Κι επειδη εχουν ακουστει πολλα και διαφορα απο τους αξιαγαπητους Βαθειωτες "

Ευχαριστούμε που μας μας αποκαλείς αξιαγάπητους!

"(κατοικοι της Αμαρυνθου που παλιοτερα λεγοταν Βαθεια)"

1.Και παλαιότερα Αμάρυνθος λεγόταν

2.Βάθεια λέγεται και σήμερα

Ναι έχουμε 2 ονομασίες!

"Ενω πληθυσμιακα λοιπον θεωρειται κωμοπολη κατα την ταπεινη μου γνωμη προκειται για ενα ελεεινο

και φασιστικο κολοχωρι που θα επρεπε να βομβαρδιστει και να εξαφανιστει απο το χαρτη.

Οι περισσοτεροι κατοικοι του επιδιδονται συστηματικα καιρο τωρα στην κλοπη, το ψεμα, την κατινια και το ρατσισμο."

Άρα,εφόσον είσαι βαθειώτης,βάση στατιστικής είσαι ένας κλέφτης,ένας ψεύτης,ένας ρατσιστής και μία κατίνα!

"το 98 νομιζω, οι αξιαγαπητοι συμπατριωτες μας ηθελαν να διωξουν ολους τους αλλοδαπους απο το χωριο"

ναι,ήταν τότε που έιχαμε διώξει και εσένα.(Δεν ξέρεις τι είχε γίνει τότε γιαυτό μην μιλάς).

"εβλεπα παιδια απο μια συγκεκριμενη γειτονια να ξαφριζουν τα παιχνιδια της δικης μας γειτονιας "

Μήπως η συγκεκριμένη γειτονιά ήταν η δική μου?Αν ναι,τότε ζητώ ταπεινά συγνώμη....Θα σου αγοράσω καινούργιο κουβαδάκι.

Αυτά τα ολίγα είχα να πω....

Α!ό,τι και να λέτε εγω τα ακούω βερεσέ!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Τελικά μου φαίνεται ότι είμαστε χειρότεροι και από τους δημοσιογράφους!! Βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα με βάση κάποιες άσχετες προσωπικές μας εμπειρίες.

Η μια πλευρά θεωρεί ότι 100% σίγουρα έγινε ο βιασμός στην αθώα μετανάστρια... Αφού είναι και αριστούχος, λογικό είναι να είναι αθώα και παρθένα....

Αυτό και αν είναι ρατσισμός!!!

Οποιος έχει γενικό κάτω από 17 πρέπει να είναι ανώμαλος με αυτή την λογική.

Η άλλη πλευρά θεωρεί ότι σίγουρα η 16χρονη το έκανε με την συναίνεσή της, αφού άλλωστε είναι μετανάστρια... άρα και ξέκωλο!!!

Δημοσ.

Καλόν ύπνο Μιχαλάκη...και φύλα τα νώτα σου, γιατί δεν ξέρεις από που θα σου έρθει ο τζουτζούκος, αν πιστέψω τον φίλο ouragos. Εσύ έχε το τιμή σου και καμάρι σου που ζεις ή έζησες μεταξύ κοντόφθαλμων ανθρωποειδών, ασχημονούντων μπουρτζόβλακων (ουχί βλάχων), ηλιθίων ρατσιστών και μισαλλόδοξων κομπλεξικών φτωχομπινέδων που μετράνε τον ανδρισμό τους με το εκατοστό.

Είμαι σίγουρος πως η Αμάρυνθος έχει κι ωραίο πρόσωπο, όπως αποδεικνύεται από τέτοιες πρωτοβουλίες, αλλά δεν αισθάνομαι πως κι ο ίδιος ανήκεις σε αυτό, όπως και ο μεγάλος "παιδαγωγός" (εδώ γελάμε πατόκορφα!) Κακόγιαννης που απεφάνθη πως η μικρή θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον βιασμό και γι' αυτό έφαγε 5μερη. Να τον χαίρεσαι. Σου αξίζει!

Δημοσ.
Τελικά μου φαίνεται ότι είμαστε χειρότεροι και από τους δημοσιογράφους!! Βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα με βάση κάποιες άσχετες προσωπικές μας εμπειρίες.

Η μια πλευρά θεωρεί ότι 100% σίγουρα έγινε ο βιασμός στην αθώα μετανάστρια... Αφού είναι και αριστούχος, λογικό είναι να είναι αθώα και παρθένα....

Αυτό και αν είναι ρατσισμός!!!

Οποιος έχει γενικό κάτω από 17 πρέπει να είναι ανώμαλος με αυτή την λογική.

Η άλλη πλευρά θεωρεί ότι σίγουρα η 16χρονη το έκανε με την συναίνεσή της, αφού άλλωστε είναι μετανάστρια... άρα και ξέκωλο!!!

Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία, που δε νομίζω πως είναι αριθμητικά ασήμαντη, που υποστηρίζει πως δε γνωρίζουμε και πρέπει η δικαιοσύνη να αποφανθεί. Και επιμένω: και η δικαιοσύνη θα κριθεί από το σκεπτικό της.

Αλλά δε γίνεται και να μην αντιδράσουμε, όταν υποστηρίζεται πως:

1, ο βιασμός είναι προγραμματισμένη αντίδραση σε εξωτερικό ερέθισμα

2, η καταγγέλουσα (η βουλγάρα, όπως κάποιοι προτιμούν να την αποκαλούν) είναι εκβιάστρια

3, δεν έγινε βιασμός, γιατί η καταγγέλουσα είναι βουλγάρα ψωμόλυσα που ήθελε και τα 'πάθε

4, ο σύλλογος διδασκόντων κατ' εντολή του υπουργείου αποφασίζει για το γεγονός πριν από τη δικαιοσύνη (αυτό είναι η δική μου εμμονή)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

"Εγώ πιστεύω οτι δεν είναι βιασμός...απλά τα παιδιά θα γούσταραν την μικρή βουλγάρα....

αυτη θα προκαλούσε ίσως απο πρίν με πονηρόλογα και προκλητικές κινήσεις...ε πηγαν στις τουαλέτες και έπεσε το πήδημα του αιώνα!

Θα πήραν χαμπάρι οι 3 μαθήτριες(τσογλάνια-τσουτσέκια-κοντοπούτανα) τι γίνεται...πηγαν μέσα και αρχισαν να βιντεοσκοπούν...

Αυτή θα πήρε χαμπάρι μετα οτι την βιντεοσκοπούσαν...και σου λεει,κάτσε να σας καταγγείλω τώρα για βιασμό να

δούμε τι θα κάνετε!Ε οι μαθητές(άλλα τσουτσέκια απο δω!) μάλλον τρομοκρατήθηκαν όταν το άκουσαν αυτό και έσβησαν το βίντεο...

Αυταααα......."

Μα είναι προφανες ρε παιδια. Και κοντεψα να χασω την εμπιστοσυνη μου στον τοπο απο τον οποιο καταγομαι, αλλα ευτυχως ηρθε ο φιλος Μιχαλης να μου ανοιξει τα ματια. Θα εχουμε ολοι μας υποψιν προφανως τις μικρες προστυχες βουλγαρες μαθητριες που γουσταρουν να προκαλουν με πονηρολογα και προκλητικες κινησεις τετραμελεις ομαδες ανυποψιαστων ελληνοπουλων και να τους παρασυρουν στις τουαλετες διχως ιχνος ντροπης και διχως να σκεφτουν τις επιπτωσεις που θα εχουν οι πραξεις τους σε μια κλειστη κοινωνια. Κι οχι μονο αυτο, αλλα η συγκεκριμενη, συμφωνα με τις δηλωσεις των αυτοπτων μαρτυρων, βγηκε χαρουμενη απο την τουαλετα και δηλωσε παρουσια ολων οτι ηταν πολυ ικανοποιημενη, και θα ηθελε να το δοκιμασει και με γυναικα (αφου βαθμολογησε τα παιδια για τις επιδοσεις τους). Ναι! Δεν το λεω εγω. Το ειδα στην τηλεοραση. Για την ακριβεια το ελεγαν οι ιδιοι οι φιλοι των αδικως κατηγορουμενων. Βεβαιως αν αυτο ακουγεται καπως υπερβολικο θα μπορουσαμε να υποθεσουμε οτι απλως οι δημοσιογραφοι μεταμφιεστηκαν σε 16χρονα Βαθειωτακια για να μας παραπλανησουν και παλι. Επισης οπως διαβασα στα νεα της Κυριακης ο ενας κατηγορουμενος δηλωσε πολυ φυσικα οτι τους ακολουθησαν και καμμια δεκαρια ατομα για να παρακολουθησουν τη φαση (με τη συναινεση της κοπελας, μην ξεχνιομαστε). Εχουν και μαρτυρα μαλιστα τη Βαθειωτισσα που κραταει το κυλικειο, την οποια δε γνωριζω ο ιδιος, αλλα ειμαι 100% βεβαιος οτι ο φιλος Μιχαλης τη γνωριζει κι αυτη και μπορει να σας διαβεβαιωσει οτι προκειται για μια αξιοπρεπεστατη και εντιμοτατη κυρια.

Αφου λοιπον η ατακτη κορασιδα μας συνειδητοποιει οτι υπαρχει βιντεο που μπορει να την εκθεσει ανεπανορθωτα (γιατι μεχρι τοτε οπως θα καταλαβατε ειχε λαβει ολα τα απαραιτητα μετρα για να μεινει μυστικο το γεγονος) προκαλει κακωσεις στο σωμα της και καταγγελει τους ανυποψιαστους συμμαθητες της για βιασμο. Γνωριζει προφανως η κατεργαρα μας οτι το θεμα θα παρει τετοιες διαστασεις, οι δημοσιογραφοι θα τρεξουν να την υπερασπιστουν για να βγαλουν ειδηση, που ουτε οι δεκαδες μαρτυρες της ξετσιπωτης συμπεριφορας της, ουτε το αποκαλυπτικοτατο βιντεο στο οποιο φαινεται καθαρα πως "οτι κανει το κανει με μεγαλη ευχαριστηση", συμφωνα με τις συμμαθητριες της, προκειται να απαλλαξουν τους κατηγορουμενους απο την καταγγελια. Υποψιαζεται εξαλλου μεχρι εκεινη τη στιγμη οτι και η τοπικη κοινωνια θα παρει το μερος της πριν ακομα καλα καλα μαθει τι εγινε. Μη σας φαινεται παραξενο αυτο - αν ξερατε ποσο καλα φερονται στους μεταναστες οι Βαθειωτες θα ξερατε τι εννοω. Με το που δειχνεις την αδεια παραμονης να καταλαβετε σου προσφερουν καφε και κρουασαν. Αμα δε τα ελληνικα σου ειναι χειροτερα κι απο αυτα που μιλουσαν τα Βαθειωτακια που ειδαμε στην τηλεοραση δικαιουσαι βασει τοπικου νομου στεγη και τρια γευματα την ημερα δωρεαν εφ'ορου ζωης. Για τους παρανομους μεταναστες δεν το συζηταω. Καλυτερα παρανομος μεταναστης στην Αμαρυνθο παρα πασας στα Γιαννενα.

Να'σαι καλα ρε Μιχαλακη που με εκανες να αγαπησω ξανα τον τοπο μου. Για ενα μονο πραγμα στενοχωριεμαι, που μεγαλωσα στη Χαλκιδα ενω θα μπορουσα να εχω μεγαλωσει στη Βαθεια και να εχω διαδαχθει φυσικη απο τον ιδιοφυη γκουρου, αξιοτιμο κυριο Κακογιαννη. Γιατι φυσικα περι ιδιοφυιας προκειται. Η επιστολη που εστειλε στα καναλια ηταν νομιζω παραπανω απο οτι χρειαζοταν για να αντικρουσει τις κατηγοριες περι ρατσισμου και μεροληπτικης στασης των καθηγητων, που τους αποδιδονταν απο τους δημοσιογραφους. Τωρα πως καταφεραν παλι αυτοι οι απατεωνες να τη γυρισουν εναντιον του ενας θεος ξερει. Κι εμεις οι αφελεις να παρασυρομαστε παρ'ολο που ειδαμε την επιστολη με τα ματια μας.

Και καποιες επισημανσεις στα σχολια του αγαπημενου μου Μιχαλη προς το προσωπο μου.

""Οι περισσοτεροι κατοικοι του επιδιδονται συστηματικα καιρο τωρα στην κλοπη, το ψεμα, την κατινια και το ρατσισμο."

Άρα,εφόσον είσαι βαθειώτης,βάση στατιστικής είσαι ένας κλέφτης,ένας ψεύτης,ένας ρατσιστής και μία κατίνα!"

Νομιζω, για να ακριβολογουμε, οτι συμφωνα με τα δεδομενα της δηλωσης μου, βαση στατιστικης εχω απλως πολλες πιθανοτητες να ειμαι ολα αυτα και ο λογος ακριβως που ασχολουμαι με το θεμα ειναι για να διαχωρισω τη θεση μου. Αν βεβαια ο Κακογιαννης εκτος απο φυσικη σας εκανε και στατιστικη τοτε παω πασο. Μαλλον καπου θα εχω κανει λαθος εγω στο συλλογισμο μου αλλα δεν μπορω να το εντοπισω.

Επισης, δε με πειραζει καθολου να μου λες οτι με διωξατε τοτε που διωξατε τους μεταναστες αλλα το να με αποκαλεις "Βαθειωτη" το θεωρω πολυ χοντρο. Σε παρακαλω πολυ να μην επαναλειφθει.

Δημοσ.

μετα τα σημερινα επισοδεια στη αμαρυνθο ανοιξα νεο τοπικ που κλειδωθηκε καθως υπηρχε ηδη το συγκεκριμενο...anyway το θεμα ειναι οτι οριμενα ζωα ουπς ανθρωποι ηθελα να πω θα παραμεινουν παντα ζωα(ζωα ηθενα να πω), πριν χρονια ημουν πραγματικα αντιθετος στο ολο σκηνικο με τις αθηναικες πινακιδες και γελουσα με την καρδια μου με τα σκετς των αμαν που σατυριζαν την στενοκεφαλια ορισμενων συντοπιτων μου(θυμαστε με το κυπελλο που πηρε ο παο στην θεσσαλονικη)-σημερα δεν ξερω αν ημουν αντιθετος με ενα παρομοιο επισοδειο με "αμαρυνθιανες" πινακιδες :) παντα φιλικα σεβομενος παντα τα δημοκρατικα πιστευω και ανθρωπιστικα ιδανικα της αλτρουστικης αμαρυνθου ,της τοσο επηρεασμενης απο τα ιδανικα του διαφωτισμου αυτης κοινοτητας-πραγματικου φαρου στην σκοταδιστικη οπισθοδρομικη κοινωνια-εξαλου ειπαμε η βουλγαρα ειναι 95% ενοχη,το 5% αμφιβολιων που της αφηνουμε ειναι επειδη ειναι λευκη και χριστιανη!Lilja 4 ever-αμαρυνθος never

Δημοσ.

κανεις λαθος να επικεντρωνεσαι στην Αμαρυνθο, θαρρω οτι ειναι ενα απλο παραδειγμα των ελληνικων πολεων απο αποψη νοοτροπιας...

Δημοσ.

ρε το βιντεο θελουμεεεε!!!!!! εχετε φτασει 14 σελιδες κ στις ειδησεις ακομη ειναι θεμα...αφου πουλαει κ εκει...κ εντελως τυχαια ξεχασαν τον μικρο αλεξ

κ δεν ειναι θεμα υπηκοοτητας αλλα αν ηταν ξεκωλακι ή οχι...

δηλ αν ηταν κ καλα εκανε να ηταν...κακως εξεθεσε τα παιδια κ το χωριο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...