Προς το περιεχόμενο

"βιασμός" μέσα σε σχολείο...

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε μας εξήγησες τι θα ήταν "κακώς", αν δεν ήταν ξεκωλάκι...

Όσο για τα περί υπηκοότητας και τις αμφιβολίες σου...sweet dreams. Σε άπταιστα Ελληνικά.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω οτι τελικα η χωρα μας ειναι Ενα απεραντο Φρενοκομειο οπως ελεγε ο αειμνηστος Καραμανλης που ειπε και κατι σοφο για τον τοπο μας...

Δημοσ.

Παιδιά μισό λεπτό, μην υπερβάλλετε. Όχι ότι δεν υπάρχει και αλλού στην Ελλάδα ρατσισμός και σεξισμός, αλλά το να λέμε οτι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είχε συμβεί οπουδήποτε (και αναφέρομαι στην όλη συμπεριφορά των Βαθειωτών) είναι προσβολή για όλους τους υπόλοιπους Έλληνες και χοντρή μάλιστα. Σας το λέω γιατί το ξέρω αυτό το μέρος. Έχω περάσει πολλά καλοκαίρια εκεί.

Κι οσον αφορά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό των νεαρών, περνούσε τυχαία ένας γνωστός μου από εκεί εκείνη τη στιγμή και είδε κάτι Βαθειώτες να σηκώνουν πανηγυρικά τα ξύλα που κρατούσαν και να φωνάζουν γελώντας "τους κανονίσαμε". Και ρώτησε μια γυναίκα τι συνέβη κι εκείνη του απάντησε "ταλαιπωρούνε τα παλικάρια μας για μία ξένη". Γι αυτό σας λέω, μη γενικεύετε.

Και όσον αφορά το περιστατικό με την κοπέλα μη σας παρασύρουν οι ιστορίες που λένε οι κάτοικοι συχνά με παιδιάστικη αφέλεια. Μπορεί να μη φημίζονται για την ευφυία τους αλλά στην κακοήθεια και το ψέμμα είναι πρώτοι. Έτσι έχουν μάθει από γενιά σε γενιά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά είναι το πρώτο μου post στο forum, πιθανώς λίγο ετεροχρονισμένα σε αυτό το θέμα αλλά τώρα το είδα. ό,τι και να έγινε πάντως στην εύβοια και ό,τι και να έβγαλε/βγάλει το δικαστήριο, μόνο οι παριστάμενοι γνωρίζουν (και ούτε αυτοί αφού όπως σωστά είπε κάποιος με τόσα που τους έχουν πει να λένε δικηγόροι-γονείς κτλ μάλλον έχουν πιστέψει άλλα απ'όσα θυμούνται).

παρ'όλα αυτά, δε γίνεται να αγνοούμε την αλήθεια για την υπάρχουσα κατάσταση στα ελληνικά σχολεία, ή πιο σωστά, στους έλληνες μαθητές. είμαι 21 ετών, αλλά παραδόξως στην παρέα μου για διάφορους λόγους περνάνε κατά καιρούς και πολύ μικρότερα παιδιά (κυρίως κορίτσια), από 14 μέχρι 18. κι αυτό γιατί οι κοπέλες τις ηλικίας μου κατά κανόνα ασχολούνται με 26-27 χρονών και οι μικρότερες ασχολούνται με μας! όποιος είναι στην ηλικιακή μου ομάδα μπορεί πανεύκολα να επιβεβαιώσει ότι τα φαινόμενα παρτούζες-λεσβιακά-2 κορίτσι με ένα αγόρι (πολύ πιο συχνά από τις "άλλες" παρτούζες) και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε είναι συχνότατο φαινόμενο!

τα αγόρια έχουν γίνει εντελώς παθητικά, αφού πας στο club, τα κοριτσάκια αρχίζουν και φασώνονται μεταξύ τους, βάζει κανά r'n'b και αρχίζουν να τρίβουν τον κώλο τους πάνω σου μέχρι να λες τώρα θα τα ρίξω μέσα στο μποξεράκι, και επειδή συνήθως 2-3 από την παρέα άμα είμαστε πολλοί έχουμε αμάξια, μερικοί μένουν και μόνοι τους (π.χ. εγώ) ή λείπουν οι γονείς κάποιου, πάμε σπίτι κ@***ωμένοι και γίνεται χαμός. τα κοριτσάκια αυτά δεν το κάνουν για να "δείξουν" κάτι, είναι απολύτως συνειδητοποιημένα στο sex, ευχαριστιούνται απολύτως αυτό που κάνουν με ενεργητικότατο ρόλο (για την ακρίβεια ενεργητική είναι η κοπέλα στο ψήσιμο του σκηνικού κι όχι το αγόρι), βάζουν κάτω στο ποτό τους μισούς εικοσάρηδες της παρέας μου, ψάχνονται και σε πολλές περιπτώσεις είναι:

καλές μαθήτριες

αλλοδαπές εργαζόμενες από τα 15 μεγαλωμένες εδώ από μη ευκατάστατες οικογένειες (καμία σχέση με επί πληρωμή)

πολύ όμορφες κοπέλες

και πολύ ευχάριστες σαν παρέα σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (εννοώ και με πιο κοινωνικό τρόπο)

επίσης οι περισσότερες έχουν κάνει στο διάστημα 13-18 τουλάχιστον 1 σχέση άνω του 6μήνου με πολύ σοβαρή αντιμετώπιση

μιλάμε λοιπόν για ένα... παράδοξο ξεσάλωμα τα σάββατα (και όχι μόνο όταν είναι καλοκαίρι) από άτομα (και τα αγόρια μέσα, κι εγώ μαζί) καθ'όλα σοβαρά με βάση τα κοινωνικά στάνταρ, όπου το sex και η σεξουαλική έκφραση με φίλους, με την κοπέλα σου και τη φίλη της κ.ο.κ. είναι ένα φαινόμενο καθ'όλα συνηθισμένο (και αποδεκτό).

μη σας φαίνεται λοιπόν περίεργο όλο αυτό που γίνεται, εμένα περίεργο μου φαίνεται ότι μέχρι τα 17 μου γύρναγα σπίτι στις 11, όταν πέρασα στο πολυτεχνείο με άφησαν "ελεύθερο", ενώ αυτές/οι κοιμούνται σπίτι μου στεγνά από τα 14!

δυστυχώς ζούμε στην κοινωνία του Σαββατόβραδου, όπου λόγω της απάνθρωπης καθημερινότητας μέσα στην εβδομάδα οι άνθρωποι ξεσπάνε πολύ έντονα το Σάββατο (και την Πέμπτη προσφάτως) και βγάζουν ζωωδώς την ψυχολογική πίεση που έχουν μαζέψει, και αυτό φαίνεται πάρα πολύ έντονα στους έφηβους. γονείς κάντε κάτι...

Δημοσ.
παρτούζες-λεσβιακά-2 κορίτσια με ένα αγόρι (πολύ πιο συχνά από τις "άλλες" παρτούζες) και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε είναι συχνότατο φαινόμενο!

Μήπως ζω σε άλλο κόσμο? Μήπως δεν βγαίνω έξω? Μήπως δεν έχω φίλους?

Δεν νομίζω να είναι συχνότατο φαινόμενο μάλλον η εξαίρεση είναι

ενώ αυτές/οι κοιμούνται σπίτι μου στεγνά από τα 14!
Θέλει να σε γνωρίσει ένας φίλος μου της δίωξης :-D
Δημοσ.

δεν φταιει μονο η χωρα μας και η παιδεια της...

φταινε πολλα, οι γονεις, τα σχολεια, οι καθηγητες, τα μμε με αυτα που μας δειχνουν...

Δημοσ.
δεν φταιει μονο η χωρα μας και η παιδεια της...

φταινε πολλα, οι γονεις, τα σχολεια, οι καθηγητες, τα μμε με αυτα που μας δειχνουν...

Γενικοτερα φταιει αυτο που αποκαλουμε "συστημα"....

Αυτο που πολλοι κατηγορουν ξεχνοντας οτι το "συστημα" ειμαστε εμεις οι ιδιοι...:?

Δημοσ.
Μήπως ζω σε άλλο κόσμο? Μήπως δεν βγαίνω έξω? Μήπως δεν έχω φίλους?

Δεν νομίζω να είναι συχνότατο φαινόμενο μάλλον η εξαίρεση είναι

Θέλει να σε γνωρίσει ένας φίλος μου της δίωξης :-D

εγώ φταίω μαν? αυτό που λέω εγώ είναι: που στο καλό είναι οι οικογένειές τους???

κι όμως, δεν είναι εξαίρεση δυστυχώς, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς μου με βάση γνωστές μου παρέες, αυτές οι καταστάσεις ισχύουν σε ένα 10% των παιδιών (αγόρια/κορίτσια) και μη μιλήσω για αυτούς/ές που ψήνονται κι απλά δεν έχει κάτσει η φάση. και άσε τα "πολλαπλά". δηλαδή το να φασώνονται και να πηδιούνται άνθρωποι 14-18 ετών με 2 τουλάχιστον άτομα το μήνα (συντηρητικά) δεν είναι κάπως περίεργο? και να βγαίνουν τακτικά κορίτσια 15 ετών μέχρι τις 6 το πρωί δεν είναι ανώμαλο? ανωμαλία δεν είναι το διαφορετικό στο sex, ίσα ίσα. οτιδήποτε ευχαριστιούνται οι συμμετέχοντες δεν είναι ανωμαλία. άλλο αν δεν τη βρίσκω εγώ με αυτό, εσένα μπορεί να σου αρέσει, ό,τι κι αν είναι. ανωμαλία είναι η απόλυτη ελευθερία που απολαμβάνουν παιδιά που δεν ξέρουν να τη διαχειριστούν!

Δημοσ.
εγώ φταίω μαν? αυτό που λέω εγώ είναι: που στο καλό είναι οι οικογένειές τους???
Φιλε μου οταν πηδας 14χρονα ΕΣΥ φταις και ας σου καθονται.

Ειναι σε μια ηλικια που δε εχουν πληρη επιγνωση των πραξεων τους και αφου δε εχουν ενα σπιτι να τους κρατησει κανουν ο,τι θελουν. Εσυ απλα το εκμεταλλευεσαι και νηπτεις τας χειρας σου με ενα "εγώ φταίω μαν?" και το αλλο βραδυ πας με αλλο 14χρονο. Βρες μια κοπελα στην ηλικια σου μεγαλε αν δε φταις και ασε τα κοριτσακια που νομιζουν οτι γινονται γυναικες αν τον τρωνε απο καθε τρυπα. ΕΛΕΟΣ δηλαδη.

Δηλαδη αν καποιος σου δωσει ενα οπλο και σου λεει "σκοτωσε με, σκοτωσε με"¨θα το κανεις? Αφου στο ζηταει, δε φταις εσυ μαν.:evil:

Δημοσ.

ΛΟΛ

Μ'αρέσει που κάνει και κήρυγμα ο busted!!!

"Που είναι οι γονείς???" (για να τον πίασουν με την κόρη τους!), "η κοινωνία έχει ξεπέσει" κλπ.

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί ότι και να κάνει με τα 14-χρονα... άλλωστε είναι και δική τους επιλογή, αλλά όχι και να κάνουμε κήρυγμα για την κοινωνία! Εμείς άλλωστε είμαστε η κοινωνία και όχι μια απρόσωπη μάζα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μασσαλία

Στη φυλακή οδηγήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής πέντε μαθητές λυκείου της Μασσαλίας, ηλικίας 14-15 ετών, αφού τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμούς κατ' εξακολούθηση, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μιας 13χρονης συμμαθήτριάς τους, τους οποίους μάλιστα βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον ενός ακόμη εφήβου, του οποίου όμως δεν ζητήθηκε ο εγκλεισμός και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Οι έφηβοι κατηγορούνται ως αυτουργοί ή συνένοχοι σε βιασμούς ανήλικης κάτω των 15 ετών, φιξάρισμα και καταγραφή εικόνων πορνογραφικού χαρακτήρα ενός ανηλίκου, κατοχή και διάδοση των εικόνων αυτών.

Το μαρτύριο της κοπέλας έλαβε τέλος εντελώς τυχαία τη Δευτέρα, όταν μια εργαζόμενη στο Λύκειο των Ουρσουλίνων στη Μασσαλία κατέσχεσε ένα τηλέφωνο που κυκλοφορούσε από χέρι σε χέρι, καθώς τα κινητά απαγορεύονται στον περίβολο του κτιρίου.

Σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα, η νεαρή κοπέλα είχε δεχθεί, το Σεπτέμβριο, να έχει σεξουαλική επαφή «στις τουαλέτες του λυκείου» με ένα από τα αγόρια,

Ο «φίλος» της κοπέλας κατέγραψε τη «διασκέδασή» τους με το κινητό του τηλέφωνο. Υπό την απειλή μιας κοινοποίησης των εικόνων αυτών, η κοπέλα συγκατατέθηκε και σε άλλες σεξουαλικές επαφές με τους φίλους του αγοριού. Ο εκβιασμός κράτησε σχεδόν τρεις μήνες, τροφοδοτήθηκε από νέα βίντεο και αναμφίβολα από ένα αντίγραφό τους σε φορητό υπολογιστή.

Οι βιασμοί φέρονται να έγιναν σε ένα γειτονικό με το λύκειο κτίριο και στην κατοικία ενός από τους νεαρούς. Θύμα και θύτες παρακολουθούσαν μαθήματα σε δύο σχολεία στο κέντρο της Μασσαλίας· η κοπέλα και τρεις από τους βιαστές της ήταν στην ίδια τάξη.

Οι νεαροί δεν είχαν προβλήματα μέχρι τώρα με την αστυνομία ή τη δικαιοσύνη, αλλά θεωρούνταν διαταραγμένοι. Τρεις από αυτούς αποβλήθηκαν από το συγκεκριμένο λύκειο και στη συνέχεια πήγαν σε άλλο.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=763395&lngDtrID=245

Δημοσ.

Ε και?! Τι σχέση μπορεί να έχει τώρα αυτό με τις ημέτερες καταστάσεις;

Πρώτα απ' όλα η κοπέλα δεν ήταν Βουλγάρα...δεύτερον είναι γνωστό πως οι Γάλλοι είναι βιαστές και ζώα, ενώ τα ελληνόπουλα πηδήκουλες, βαρβατίλες και "δικά μας παιδιά".

Δε βλέπω την παραμικρή ομοιότητα. Θάνατος στους Γάλλους κτηνωδούς και λευτεριά στα παρεξηγημένα παληκάρια μας. Εδώ και τώρα να δοθεί και πάλι η Βουλγάρα βορά στις ορέξεις τους, για να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...