xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι;Άμα γινόταν ότι έγινε τέλος πάντων σε κάποιο κλαμπ,παρκάκι ή ακόμα κ σε κάποιο σπίτι(να δείτε τότε ποιανού θέληση ήταν).Θα γινόταν όλο αυτο;Άρα φταίει ότι έγινε στο σχολειό μέσα,υπό κατάληψη,άρα ευθήνη για ότι γίνει είναι οι υπέυθηνοι περιφρούρησης και οι παρεβρισκόμενοι.Περιορισμός ελευθερίας.Δν λεω κάντε ότι θέλετε στο σχολειό,λίγο σεβασμος.Κινητό προσωπικά δν πέρνω μαζί στο σχολείο,για να μν βγει κανείς κ πει ότι μένω σε αυτό μόνο.Ο Φεραίος είχε πει,η ελευθερία κάποιου τελειώνει εκεί που αρχίζει του άλλου!! Το ότι όλα τα 14χρονα-15/16χρονα ψάχνουν να χάσουν τν π@ρθενι@ τους με κάποιον 20-25άρη δν τους λέει τπτ;Εσείς δν το ξέρετε αυτό;Γιατί απότι βλέπω το τί κόλημα τρώνε όλες οι μικρές δν λέγετε.Τί σκέφτονται δν λέγετε.Δν μιλάω για όλες,αλλά τις περισσότερες.Το ότι δν τις ελέγχει κανείς και πάνε όπου θέλουν(μπαρ,καφετέριες),πίνουν αλκοολ και ακόμα κ καπνίζουν και όλοι αγοράζουν ότι θέλουν δν ΤΟΥΣ λέει τπτ;Το κορίτσι ήταν 2ρα-3η λυκείου;Δλδ γύρω στα 16-17,μν ρίχνουμε ευθήνες μόνο πάνω της(δν πρέπει να γίνεται αυτό),στην μάνα τπτ;Εντάξει δν λέω η μητέρα δούλευε κ η κόρη βοηθούσε και μπράβο της που κατάφερνε να είναι κ άριστη! Στις άλλες 3 που έπερναν μάτι,δλδ τί θέλανε να μάθουν πώς να κάνουν τα όργια αργότερα;Σε αυτές τπτ; Στα 4 αγόρια,που έστω κ για πλάκα να είπανε κάποιο υπονοούμενο κ να δέχτηκε όποιος δέχτηκε κ έγινε ότι έγινε,ασκείτε πίεση(πρέπει δλδ),αλλά ρωτήσαν έμαθαν για αυτούς; Πέρα από τα κανάλια που δικάζουν κ κάνουν ότι θέλουν,δν πιστεύω να μάθουμε τν αλήθεια.Σήμερα το πρωί στο σχολείο ήταν θέμα που σχολίαζαν οι πάντες,οι καθηγητές που ψιλοσυζητήσαμε λέγαν για βιασμό.!Αλλά οι μαθητές κ περισσότερο οι μαθήτριες έλεγαν ότι κάνει παιχνίδια το κορίτσι,και όλες μένουν στην ιδέα ενός οργιού.Έλεγαν για μια εκπομπή χτες ότι είχε θέμα για όργια κ βιασμούς σε σχολεία κ 5ήμερες,και μάλιστα σε όργιο 5ημερης στο ίδιο μέρος με τρέχουσα υπόθεση.Δλδ εΛεΟς έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να πάρουν θέματα τα κανάλια και να αρχίζουν να αποκαλύπτουν για τους βιασμούς κ όλα αυτά,πιο πριν νομίζετε ότι δν γινόντουσαν όλα αυτά;Τα κορίτσια γενικώς έχουν ξεσαλώσει,ας βγει ένας καθηγητής να το διαψέυσει,αυτό,έχω δικιό ότι ζουν και κάνουν ότι θέλουν;!Τα οποία δν χρειάζετε να δώσουν πολύ θάρος σε αγόρια,που άλλο τπτ δν θέλουμε για ένα απλό ναι,για μια ψύξη!Δλδ είμαστε εμείς(έφηβοι) πάρε τν έναν κ χτύπα τν άλλον. Κάτι άλλο κολάμε στο γεγονός ότι έγινε από 16-17 χρονών παιδιά,οι μεγάλες/οι που τα κάνατε αμα σας πιάσουν τί γινεται;Αυτό θεωρείτε τσ0ντ@!Είστε ελεύθεροι να βεβιλώνεται(πείτε το όπως θέλετε) εσείς παντού και ελεύθερα;! Το θέμα πρέπει να λήξει και από μας εδω,αλλά κ από τα κανάλια.Ας λυθεί από τους υπεύθυνους!
geovard Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι είναι άδικο και αθέμιτο να πλάθουμε σενάρια χωρίς να έχουμε την παραμικρή εποπτεία ή έστω προσωπική γνώση για το γεγονός. Μα δεν δικάζουμε εδώ κανένα, ούτε φανταζόμαστε ιστορίες γι αγρίους αφού δεν στοχεύουμε ούτε σε τηλεθέαση όπως τα κανάλια ούτε έχουμε κανένα συμφέρον.Δεν ενοχλούμε κανένα με το να λέμε την άποψη μας ας μην είναι καί αρεστή.
MariaTs. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Και άλλος βιασμός στην Εύβοια???Τι έγινε όλοι οι βιαστές στην περιοχή μας βρεθήκανε??(ναι είμαι Ευβοιώτης!). Κι όμως συνέβη, όπως επίσης και για ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονου αγοριού από 10χρονο στις τουαλέτες του σχολείου... κι αυτό στην Εύβοια! Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές. Πάντως το διάβασα σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας! Κοίτα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν παντού! Και μάλιστα στην περίπτωση του 7χρονου και του 10χρονου -αν ισχύει- είναι να τραβάς τα μαλλιά σου! Και έχω ακούσει και πάρα πολλές περιπτώσεις βίας παιδιών που δυστυχώς κανείς δεν καταγγέλει! Δεν ξέρω τι άλλο να πω πια! :???:
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Κι όμως συνέβη, όπως επίσης και για ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονου αγοριού από 10χρονο στις τουαλέτες του σχολείου... κι αυτό στην Εύβοια! Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθές. Πάντως το διάβασα σε δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας! Κοίτα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν παντού! Και μάλιστα στην περίπτωση του 7χρονου και του 10χρονου -αν ισχύει- είναι να τραβάς τα μαλλιά σου! Και έχω ακούσει και πάρα πολλές περιπτώσεις βίας παιδιών που δυστυχώς κανείς δεν καταγγέλει! Δεν ξέρω τι άλλο να πω πια! :???: Να λοιπόν οι λόγοι για να αηδιάζει ο καθένας........Όπως είπα και νωρίτερα το απόγευμα,έχουν πολλά ακόμα να δούνε τα μάτια μας...:evil: :evil: Και όχι αγαπητέ geovard,δεν ψάχνω ευκαιρία να ποστάρω,απλά εκφράζω την αγανάκτησή μου και συγχρόνως τη θλίψη μου για όλα αυτά τα έκτροπα που συμβαίνουν.....
geovard Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Να λοιπόν οι λόγοι για να αηδιάζει ο καθένας........Όπως είπα και νωρίτερα το απόγευμα,έχουν πολλά ακόμα να δούνε τα μάτια μας...:evil: :evil: Και όχι αγαπητέ geovard,δεν ψάχνω ευκαιρία να ποστάρω,απλά εκφράζω την αγανάκτησή μου και συγχρόνως τη θλίψη μου για όλα αυτά τα έκτροπα που συμβαίνουν..... Γιατί δηλαδή εμείς τι κάνουμε εδώ.Δεν μας σοκάρουν νομίζεις όλα αυτά πού συμβαίνουν?Είναι ακόμη πιό οδυνηρό όταν μεγαλώνεις παιδιά.Γιά μένα η ευθύνη των γονέων καί όχι μόνο των συγκεκριμένων είναι μεγάλη στη σημερινή εποχή.Τσακώθηκα με κολλητό μου γιατί προσπαθεί να περάσει στο γυιό του τη λογική, ότι η γυναίκα δεν είναι τίποτα καί πως όταν θα μεγαλώσει θα πρέπει να μ@μ@άει καί να δέρνει καί να μη δίνει λογαριασμό σε κανένα.Το καταλαβαίνεις αυτό.
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Το κακό είναι ότι το θέμα με την κοπέλα πιστεύω θα κουκουλωθεί και δεν θα αποδοθεί δικαιοσύνη.....Όποιος και αν έφταιγε...Και το χειρότερο που αποδεικνύεται μέσα από όλα αυτά είναι ότι τα παιδιά έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο των γονιών τους.Και στην τελική αν δεν μπορεί κάποιος να προσέχει και να καθοδηγεί σωστά τα παιδιά του,τότε καλύτερα ας μην κάνει καθόλου.....:evil:
KWSN_Men Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Γιατί δε σκεφτόμαστε το πιο απλό.Η κοπέλα η τα αγόρια η όλοι είχαν ορέξεις.Κάποιος έξυπνος άρχισε να βιντεοσκοπεί το είδε η κοπέλα και μετά φοβούμενη μήπως το βίντεο φτάσει σε κάποιο κοντινό της πρόσωπο (χωριό είναι όχι καμιά μεγαλούπολη) μίλησε για βιασμό. Εάν αυτή ακριβώς τη στιγμή, που προφανώς κατάλαβε κατά την διάρκεια, ότι τραβάνε βίντεο, είπε όχι, πρόκειται περί βιασμού. Ακόμα και τότε. Να προτείνω και κάτι άλλο.ας πούμε ότι της είπαν πως θα πάρει 200 ευρώ (τα χει ανάγκη όπως διαπιστώνουμε) αυτοί της δώσαν καμιά 100άρα και της είπαν τουμπεκί και αυτή το κατήγγειλε.Πολύ πιθανό το κόβω. Ε προφανώς έτσι είναι, ως γνωστόν όλες οι Βουλγάρες είναι πουτάνες. Σκέφτηκε 'μαμάκας είμαι να δουλεύω από τα 14 μου για να βγάλω λεφτά, δε πουλάω το νινί μου;' Μπορεί να της το πρότεινε και η μάνα της, ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου, δεν ξέρουμε και αυτή τι έκανε εκεί που δούλευε, σωστά; Και πάμε και σε μια άλλη είδηση που αφορά και πάλι την περιοχή της Εύβοιας. 24χρονος Αλβανός βίασε την 16χρονη Ελληνίδα φίλη του με κονταρόξυλο, γιατί δεν είχε να του δώσει 500 ευρώ! Φυσικά έγιναν τα δέοντα από πλευράς της μικρής και φυσικά ο Αλβανός συνελήφθη!Και τώρα για εξηγήστε μου... γιατί τα κανάλια δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα τόσο όσο με το περιστατικό στο σχολείο; Η διαφορά είναι ότι δεν ήταν 4 Βούλγαροι άλλα ένας Αλβανός! Μήπως τελικά η λέξη 'ρατσιμός' βολεύει κάποιους; Ο βιασμός δεν παύει να είναι βιασμός και μάλιστα στην περίπτωση αυτή με τον Αλβανό, είναι ακόμη πιο χειρότερη με τον τρόπο που έγινε η πράξη! Αυτός -όπως διάβασα σε τοπική εφημερίδα- είχε λέει σκοπό να την ζητήσει σε γάμο την μικρή και εκείνο το βράδυ που έγινε το μοιραίο την έπεισε να τον ακολουθήσει με την δικαιολογία ότι ήθελε να την συστήσει στους γονείς του. Η μικρή πείσθηκε και τον ακολούθησε. Αυτός όμως αντί να πάει στους γονείς του, την πήγε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία και... Η κοπέλα γύρισε στο σπίτι της χάλια, η μητέρα της τρομαγμένη αμέσως την πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα βιάστηκε και αμέσως έκαναν καταγγελία στην αστυνομία! Αν τα βάλετε κάτω θα δείτε ότι και τα 2 περιστατικά έχουν μεγάλες διαφορές... Τουλάχιστον ως προς τις αντιδράσεις των κοριτσιών και την αντιμετώπιση των περιπτώσεων! Όπως και να'χει ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας για μια γυναίκα! Και όταν μάλιστα τα κανάλια δίνουν 'τρομοκρατικές' λεπτομέρειες συνήθως η δημοσιότητα κάθε άλλο παρά βοηθά το θύμα! Θεωρώ σωστό το ΕΣΡ να πράξει τα δέοντα γιατί πλέον η δεοντολογία των καναλιών έχει πάει περίπατο και μάλιστα όταν πρόκειτε για ανήλικους! Κρίμα τα διαφημιστικά που έβαζαν για την προστασία των παιδιών απ'τα φώτα της δημοσιότητας! Εγώ πιστεύω ότι ο Αλβανός την είχε μικρή οπότε για να την ικανοποιήσει χρησιμοποιούσαν τεχνητά μέσα. Είχαν πάρει όμως μπαταρίες κινέζικες και έμειναν, οπότε χρησιμοποιήσαν το σκουπόξυλο. Κάπου εκεί η γκόμενα, επειδή τον βαρέθηκε, είπε να κάνει μια καταγγελία για βιασμό. Πώς σου φαίνεται;
nontasg Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ε προφανώς έτσι είναι, ως γνωστόν όλες οι Βουλγάρες είναι πουτάνες. Εεεε sorry αλλά από που βγάζεις αυτό το καθολικό συμπέρασμα;;;:roll:
blueviper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Τείνω να καταλήξω πως η μεγαλύτερη αμφιβολία και καχυποψία απέναντι σε μια γυναίκα που δηλώνει θύμα βιασμού, προέρχεται από μια άλλη γυναίκα. Εξηγήσεις μπορώ να σκεφτώ πολλές, καμία όμως επαρκή. Ακόμα κι αν εξαιρέσω την πιθανότερη -για μένα- εκδοχή του βιασμού, μια παρτούζα στις τουαλέτες την ώρα που η αδελφή σου το παίζει Αγγελόπουλος, μου παρέχει αρκετούς λόγους για να θεωρήσω τα παιδάκια ολίγον ακραία στη συμπεριφορά τους...και το ακραίο μπορεί να έχει πολλές μορφές δυστυχώς. Όσο για τους ιθύνοντες του σχολείου, χρήζουν ψυχολογικής μελέτης με βάση τις ποινές που επέβαλλαν κατά τρόπο απολύτως παράλογο κι αδικαιολόγητο.
blueviper Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Γιατί δε σκεφτόμαστε το πιο απλό.Η κοπέλα η τα αγόρια η όλοι είχαν ορέξεις.Κάποιος έξυπνος άρχισε να βιντεοσκοπεί το είδε η κοπέλα και μετά φοβούμενη μήπως το βίντεο φτάσει σε κάποιο κοντινό της πρόσωπο (χωριό είναι όχι καμιά μεγαλούπολη) μίλησε για βιασμό. Πιθανότατο...έχει και συνέχεια το φανταστικό αυτό σενάριο: μέσω των X-Men τηλεκινητικών της δυνατοτήτων διέγραψε η ίδια το βίντεο, ώστε να μην μάθουν ποτέ οι αρχές πως μιλάμε για εθελούσια συνουσία και χαλάσει το σχέδιο. Μίλησε για βιασμό, έχοντας επίγνωση πως την έχουν σε βίντεο, το οποίο και μπορούσε να αποδείξει τα πάντα. Μάιστα. Είπαμε...πιθανότατο! Το θέμα είναι ότι λόγω της εθνικότητας της κοπέλας καποιοι άρχισαν να μιλάνε για ρατσισμό (να δω τι θα λέγανε αν ήταν Ελληνίδα). Αν ήταν Ελληνίδα, το πιθανότερο θα ήταν να έτρωγαν ζωντανούς τους αλλοδαπούς θύτες μέσα στην τοπική κοινωνία που αναφερόμαστε. Δε θα μιλούσαμε πάντως για 5μερη αποβολή στην Ελληνίδα κι άλλη τόση στα ξενόφερτα μπουμπούκια. Θες μήπως να σπυ υπενθυμίσω πλείστες όσες περιπτώσεις που τα ΜΜΕ με ευκολία καταδίκασαν ακόμα κι αθώους -όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- αλλοδαπούς, μόνο και μόνο λόγω αυτής τους της ιδιότητας; Αν είναι βιαστές, να πληρώσουν κανονικά και με το νόμο...εχέσθην προσωπικά αν είναι Έλληνες. Δε δικαιολογώ ποτέ τους ημέτερους, αλλά αντίθετα είμαι διπλά αυστηρός μαζί τους, γιατί τους ξέρω και τους ζω από πρώτο χέρι. Σπανίως μου έχουν δώσει υπαρκτούς λόγους κατανόησης και συμπάθειας της συμπεριφοράς τους. Και επειδή έχω περάσει από αυτήν την ηλικία σχετικά πρόσφατα πιστεύω πως ίδιες ορέξεις έχουν τα αγόρια με τις κοπέλες Άρα να υποθέσω πως συνηθίζατε κι εσείς τις παρτουζοπαρακολουθήσεις στις τουαλέτες του σχολείου σου; Όλοι περάσαμε από αυτήν την ηλικία και το πρόσφατο του πράγματος λίγη σημασία έχει. Εκτός κι αν έχεις καμία επιστημονική έρευνα που να συνδέει τη λίμπιντο και τα ορμέμφυτα με συγκεκριμένα εποχικά κριτήρια. Αν όχι μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως μόνο και μόνο επειδή κι οι κοπελίτσες έχουν ορέξεις (ίδιες, ξε-ίδιες, λίγο με ενδιαφέρει) δε σημαίνει πως τις ικανοποιούν απαραιτήτως με 4 ταυτόχρονα, ενώ τους γυρνάνε το "Η χαρούμενη Βουλγάρα στην Εύβοια". Τέλος τα αγόρια και οι "παρακολουθούσες" δεν ξέρανε ότι η κοπέλα κάλλιστα θα μπορούσε μετά να τους μηνύσει για βιασμό χαζά ήταν; Αυτό δεν το γνωρίζουν -ούτως ή άλλως- οι βιαστές που συνήθως είναι άτομα του οικείου περιβάλλοντος; Εκ του αποτελέσματος δε φάνηκε να τους επηρεάζει και τόσο αποτρεπτικά η ιδέα. Μη γράφουμε κι ό,τι μας κατέβει... Να προτείνω και κάτι άλλο.ας πούμε ότι της είπαν πως θα πάρει 200 ευρώ (τα χει ανάγκη όπως διαπιστώνουμε) αυτοί της δώσαν καμιά 100άρα και της είπαν τουμπεκί και αυτή το κατήγγειλε.Πολύ πιθανό το κόβω. Κι όποιος σε αυτή τη ζωή έχει ανάγκη, καταλήγει τσουλάκι περιωπής για να το παίρνουν αβέρτα οι συμμαθητές του με το αζημίωτο; Ρε κοίτα που έχουμε καταντήσει, να θεωρούμε το πλέον απίθανο ως πιθανό, για να βγάλουμε λάδι τη φάρα μας. Μόνο τους εξωγήινους δεν επικαλεστήκαμε ακόμα και το Βελζεβούλη που μπήκε μέσα της κι έπεσε σαν αχόρταγο κτήνος να κατασπαράξει τα παρθένα κορμάκια των αθώων φίλων, εξωθώντας ταυτόχρονα στην λαίλαπα της αμαρτίας τις ψυχούλες των λοιπών άμωμων κοριτσιών. Πανούργο βουλγαρικό θηλυκό αναζητά εραστές επί χρήμασι, για να μη χρειάζεται να κάνει και 2 δουλειές. Ελεήστε!
Kandinsky Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αν είναι πιό απλό να σκεφτούμε ότι η μικρή ήθελε παρτούζα με 4 είτε λόγω ορέξεων είτε λόγω χρημάτων απ' τον βιασμό, τότε......
pusher Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Νομίζω ότι είναι άδικο και αθέμιτο να πλάθουμε σενάρια χωρίς να έχουμε την παραμικρή εποπτεία ή έστω προσωπική γνώση για το γεγονός. Μα δεν δικάζουμε εδώ κανένα, ούτε φανταζόμαστε ιστορίες γι αγρίους αφού δεν στοχεύουμε ούτε σε τηλεθέαση όπως τα κανάλια ούτε έχουμε κανένα συμφέρον.Δεν ενοχλούμε κανένα με το να λέμε την άποψη μας ας μην είναι καί αρεστή. Δε θα πρόσεξες την παράθεση φαίνεται. Παραθέτω το ίδιο κείμενο ακριβώς από κάτω. Μπορώ να σου μαζέψω αρκετά άλλα σενάρια αν θες από αυτό το θέμα. Αν ο omnislash ή οποιοσδήποτε άλλος τα γράφει γνωρίζει κάτι για το θέμα καλύτερα να το καταθέσει στον ανακριτή, αν όμως δε γνωρίζει καλύτερα να σωπαίνει. Κατηγορίες σαν αυτές που ακολουθούν στην επόμενη παράθεση είναι πολύ βαριές για να ξεστομίζονται αν δεν είναι τεκμηριωμένες. Δεν είναι καθόλου σωστό να διατυπώνονται ως υποθέσεις. Γιατί δε σκεφτόμαστε το πιο απλό.Η κοπέλα η τα αγόρια η όλοι είχαν ορέξεις.Κάποιος έξυπνος άρχισε να βιντεοσκοπεί το είδε η κοπέλα και μετά φοβούμενη μήπως το βίντεο φτάσει σε κάποιο κοντινό της πρόσωπο (χωριό είναι όχι καμιά μεγαλούπολη) μίλησε για βιασμό. Να προτείνω και κάτι άλλο.ας πούμε ότι της είπαν πως θα πάρει 200 ευρώ (τα χει ανάγκη όπως διαπιστώνουμε) αυτοί της δώσαν καμιά 100άρα και της είπαν τουμπεκί και αυτή το κατήγγειλε.Πολύ πιθανό το κόβω.
pusher Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Αν είναι πιό απλό να σκεφτούμε ότι η μικρή ήθελε παρτούζα με 4 είτε λόγω ορέξεων είτε λόγω χρημάτων απ' τον βιασμό, τότε...... Ακριβώς.... Χρειάζεται να έχεις αρκετά αρρωστημένο μυαλό και να ζεις σε μία εξίσου αρρωστημένη κοινωνία για να θεωρείς αυτές τις υποθέσεις ως τις πιο απλές και ταυτόχρονα ως τις πιο πιθανές.
mix@lis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντως συνεχίζω να αναρωτιέμαι,εφόσον ούρλιαζε η βουρλγάρα(όπως υποστηρίζει) γιατι δεν την άκουσε κανένας στο σχολειο εφόσον γινόταν κανονικά μάθημα?
pusher Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ε προφανώς έτσι είναι, ως γνωστόν όλες οι Βουλγάρες είναι πουτάνες. Σκέφτηκε 'μαμάκας είμαι να δουλεύω από τα 14 μου για να βγάλω λεφτά, δε πουλάω το νινί μου;' Μπορεί να της το πρότεινε και η μάνα της, ποτέ δεν ξέρεις. Εξάλλου, δεν ξέρουμε και αυτή τι έκανε εκεί που δούλευε, σωστά; Εεεε sorry αλλά από που βγάζεις αυτό το καθολικό συμπέρασμα;;;:roll: Φάνταζομαι Νώντα πως το λέει ειρωνικά. Έφριξε και αυτός με το πολύ πιθανό και δεδομένο, σχεδόν σίγουρο, σενάριο του omnislash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.