Lafas1987 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 To mavro den ksevafei to ksero. Genika i asimi siskeves ksevafoun to exw dei kai allou. Kai se asimi xeiristiria Playstation 2 kai se forito ACER asimi kai telos sto kinito mou. Skeftomai na agoraso kamia orbit, alla pos tha ti fortizo? Iparxei kamia siskevi pou na fortizei mpataries?Den thelo na fortizo kai ti mia kai tin alli apo to kinito. Kai afou mou exei ksevapsei, kanonika prepei na mou to alaksoun, astoxia ilikou einai afto!!! kleo re file ta 600 evra!!! Eixa agorasei to sonyericsson P900 pou i mpataria kratouse 4-5 meres!!! Afto itan kinito kai to poulisa.....
boredmind Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 re file egw exw to 6680 mou kratage meres i mpataria... k twra pou exw bluetooth handsfree mou krataei 1 1/2 max k milaw 7-8 tin imera... mia zwi nokia exw koitakse to apla pisteyw oti einia elatomatiki mpataria. elekse kiolas ti mpataria ean exei ena xriso sticker tis nokia giati polla katastimata tis allazoun me apomimiseis gia na poulisoun til
Compaq99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Apo etairia poy arxika kataskeyaze galotses kai xartia ygeias ti perimenes na agoraseis? Allh fora SE
Lafas1987 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Apo etairia poy arxika kataskeyaze galotses kai xartia ygeias ti perimenes na agoraseis? Allh fora SE Πλάκα κανεις έτσι? Σοβαρά μιλας για τη NOKIA? Πέρα από την πλάκα τώρα, τα περισσότερα κινητά που είχα ήταν NOKIA. Η αλήθεα είναι ότι η ποιότητα κατασκευής των κινητών της έχει χαλάσει πολύ.
paparoupas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Θυμαμαι οταν ειχα παρει το 7110 το ειχα αλλαξει δυο φορες γιατι ηταν ελαττωματικο. Μετα απο αυτο ειχα αλλες 3-4 συσκευες Nokia, (την Πεμπτη αγορασα το 6060) οι οποιες δεν ειχαν κανενα προβλημα. Οποτε μπορει να ειναι μεμονωμενο φαινομενο. Παντως ειναι γενικος κανονας οτι η ποιοτητα ακομα και στις καλυτερες εταιρειες εχει πεσει αισθητα σε μια προσπαθεια να μειωσουν το κοστος ωστε να ανταγωνιστουν τα φτηνα προιοντα που κατακλυζουν την αγορα. Πχ η Toshiba στα λαπτοπ, η Sony στις μπαταριες της, η Logitech κοκ... Ασε που πλεον ολα ειναι made in China.
iced Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ειδικά στη nokia εχει πέσει πάρα πολύ δυστηχώς. Και στα sonyerr.... Ειχα k750 και μολις επεσε στα χερια μου Κ800 γελασα, αισθητά κατώτερη ποιοτητα...
Compaq99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πλάκα κανεις έτσι? Σοβαρά μιλας για τη NOKIA? Πέρα από την πλάκα τώρα, τα περισσότερα κινητά που είχα ήταν NOKIA. Η αλήθεα είναι ότι η ποιότητα κατασκευής των κινητών της έχει χαλάσει πολύ. Den kano plaka file moy.Psakse gia thn istorias ths Nokia sto google. Ta xartia ygeias kai oi galotses einai kalymena piso apo titlous opos rubber industry kai forest industry.Den exo tipota enantion ths , alkla mia syskeyh ths poy agorasa paliotera moy thymize poly galotsa:)
KWSN_Men Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ειδικά στη nokia εχει πέσει πάρα πολύ δυστηχώς.Και στα sonyerr.... Ειχα k750 και μολις επεσε στα χερια μου Κ800 γελασα, αισθητά κατώτερη ποιοτητα... Δε θα το έλεγα. Είχα κατά σειρά Τ610, Κ700, Κ750 και τώρα Κ800 και βλέπω ότι η ποιότητα σε κάθε καινούργιο μοντέλο είναι και ένα κλικ καλύτερη. Το Κ800 ας πουμε μετά από 5 μήνες χρήσης δεν τρίζει καθόλου.
ATG Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ο κολητός μου και εγώ πήραμε από ένα Ν80. Και οι 2 έχουμε πρόβλημα με το σήμα. Χειρότερο από κάθε κινητό και αργεί να ενημερωθεί.
Ioannis Jr. Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Καλά... λέτε για τα πολύ "απλά" και "μικρά" προβλήματα του N80... έχει δουλέψει κανεις το N91 να δει την γλύκα?!?!?!? Χρόνια τώρα δεν έχω πάρει άλλο κινητό BUT Nokia... εεε η φιλανδική εταιρία μόλις έχασε έναν πελάτη! Το 91 έχει τα απίιιιστευτα κολλήματα!!
asmilon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Eχετε παει για firmware update τα κινητα σας? Πολλα ΝΟΚΙΑ βγαινουν βιαστικα με προβληματα και λυνονται τελικα με firmware update. Καινουρια ειναι μεσα στην εγγυηση θα ειναι οποτε δε θα πληρωσετε κατι...
Lafas1987 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ά!!! Ξέρετε τι άλλο μου συμβαίνει? Μερικές φορές δεν ακούγομαι καλά σαν να παραμορφώνει το μεγάφωνο. Φτιάχνει βέβαια με ένα Restart! Αλλά φαντάσου!!! Νομίζω ότι όσο ανεβένεις κατηγορία N, τόσα τα προβλήματα!!! χαχαχα )
iced Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Πηγαίνοντας στο Nokia Concept Store για αναβάθμιση: 1) Σιγουρα θα εκνευριστείς λόγω του οτι αργουν πολύ και γενικότερα μπαίνεις στο concept του παραλόγου... 2) Παιζει να μην πετύχει το flashing (οχι και απίθανο) και να ταξιδέψει για την πατρίδα του το κινητό. Ετσι έγινε με γνωστό και περίμενε κανα μήνα, δεν ξέρω αν το πήρε τελικά (Παιζει να σου ζητήσουν και έξοδα αποστολής για Φιλανδία - πλάκα κανω!!!)
Finn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Αρχίσανε και οι fans της Erricsson τα παρατράγουδα που τόσα χρόνια ήσασταν στο σκοτάδι της παλαιολιθικής εποχής. Μενού είναι αυτό που έχουν τα κινητά σας? Ευχρηστία το λέτε αυτό? Κακή απομίμηση του ,μενού των ΝΟΚΙΑ είναι. Έπρεπε να έρθει 2006 δλδ για να στρώσει κάπως το πράμα? Κακά τα ψέματα σαν τα ΝΟΚΙΑ δεν έχει...τ ακριβοππληρώνεις δε λέω αλλά βαρύ πράμα καλό όπως λέει κι η γιαγιά μου. Έχω κι εγώ το Ν80,δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτονομίας (2-2μιση μέρες), το σήμα είναι έτσι κι έτσι αλλά δε πειράζει ιδιαίτερα,θα στρώσει σε μελλοντικό firmware upgrade και το χρώμα έχει ελαφρώς ξεβάψει σε κάποιες γωνίες αλλά ούτε αυτό με πειράζει. Παν μη ΝΟΚΙΑ εστί βάρβαρο ρε αλλόθρηκοι
asmilon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Χμμ συγνωμη Finn αλλα για ποια παλαιολιθικη εποχη μιλας? Τα SonyEricsson ηταν σε πολλα πραγματα μπροστα απο τα ΝΟΚΙΑ. Οσον αφορα το μενου ακομα και η ΝΟΚΙΑ τα αντεγραψε οσον αφορα την δομη τους, οπως και πολλοι αλλοι, για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι ευχρηστα και δουλευουν. Εγχρωμη οθονη ειχαν πρωτα τα Ericsson με το θρυλικο Τ68, Bluetooth στα ΝΟΚΙΑ εβλεπες μονο αν εσκαγες €500+, την περιοδο που ηταν στα mainstream της Ericsson με 270€. Symbian πρωτο ειχε το Ericsson R380 αν δε κανω λαθος. Τα λεω αυτα οχι για να αρχισω mobile war, αλλα επειδη μου χτυπησε πολυ ασχημα το "σκοτάδι της παλαιολιθικής εποχής". Ας μη λεμε οτι θελουμε, για να παρεις ενα κινητο ΝΟΚΙΑ με τις δυνατοτηες ενος SE πρεπει να σκασεις + €200 και χωρις να εχει καποια ποιοτητα παραπανω, απλα το ονοματακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.