Προς το περιεχόμενο

NOKIA Disconnecting People

Lafas1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eχετε παει για firmware update τα κινητα σας? Πολλα ΝΟΚΙΑ βγαινουν βιαστικα με προβληματα και λυνονται τελικα με firmware update. Καινουρια ειναι μεσα στην εγγυηση θα ειναι οποτε δε θα πληρωσετε κατι...

+1

επίσης το θέμα "τρέχει" ένα μήνα τώρα! τελικά πήγες σε ένα NOKIA shop να σου τσεκάρουν την μπαταρία ?

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χμμ συγνωμη Finn αλλα για ποια παλαιολιθικη εποχη μιλας? Τα SonyEricsson ηταν σε πολλα πραγματα μπροστα απο τα ΝΟΚΙΑ. Οσον αφορα το μενου ακομα και η ΝΟΚΙΑ τα αντεγραψε οσον αφορα την δομη τους, οπως και πολλοι αλλοι, για τον πολυ απλο λογο οτι ειναι ευχρηστα και δουλευουν.

Εγχρωμη οθονη ειχαν πρωτα τα Ericsson με το θρυλικο Τ68, Bluetooth στα ΝΟΚΙΑ εβλεπες μονο αν εσκαγες €500+, την περιοδο που ηταν στα mainstream της Ericsson με 270€. Symbian πρωτο ειχε το Ericsson R380 αν δε κανω λαθος.

Τα λεω αυτα οχι για να αρχισω mobile war, αλλα επειδη μου χτυπησε πολυ ασχημα το "σκοτάδι της παλαιολιθικής εποχής". Ας μη λεμε οτι θελουμε, για να παρεις ενα κινητο ΝΟΚΙΑ με τις δυνατοτηες ενος SE πρεπει να σκασεις + €200 και χωρις να εχει καποια ποιοτητα παραπανω, απλα το ονοματακι...

Θα συγκρίνω κινητά ίδιας εποχής.Τ18,Τ38 συγκρίνονται με το μενού και την απλότητα ενός 5110,6150,8210? Μπορεί νά είχε bluetooth το τ38.Ε και? Σε τι χρησίμευε τότε? Μόνο για μόστρα ήταν και τπτ παραπάνω.Δε ξεκινάω κόντρα προς θεού αλλά όσον αφορά τα ΝΟΚΙΑ είμαι ανένδοτος.Πιστευω πως η εταιρία είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τις άλλες.Τελευταία έστρωσε που μπήκε στο κόλπο και η ΣΟΝΥ.

Μισή γραμμή οθόνη την στιγμή που τα ΝΟΚΙΑ είχανε 4-5?? Μη τα ισωπεδώνουμε όλα

Δημοσ.

Xμμ, το "τελευταια εστρωσε" εννοεις τα τελευταια 5 χρονια? Αν θεωρεις πρωτοπορια της ΝΟΚΙΑ τις οθονες που ειχε στα κινητα της πριν 8-10 χρονια τι να πω... Απο το Τ68 και μετα τα μενου και οι οθονες των SE ειναι στανταρ μεγαλα και ευαναγνωστα και πολυ ευχρηστα.

Το Βluetooth απο την αρχη που βγηκε χρησιμευε στην γρηγορη και ευκολη μεταφορα αρχειων απο κινητο σε κινητο ή υπολογιστη και ασυρματα handsfree, λειτουργιες βασικες και πολυ χρησιμες για καθε χρηστη. Για αυτο και εγινε τοσο αποδεκτο τελικα. Τα ΝΟΚΙΑ τις ιδιας κατηγοριας τιμης με τα SE ειχαν (αν ειχαν) υπερυθρες και κλειδωμενες μαλιστα ωστε να παιζουν μονο σε PC. Θυμαμαι εστελνα οτι ηθελα σε φιλους μου με πχ SE ή Siemens αλλα σε οσους ειχαν ΝΟΚΙΑ ελεγα λυπαμαι αλλα ειναι κλειδωμενες οι υπερυθρες σου (και σε αλλες μαρκες ηταν απλα επειδη μιλαμε για ΝΟΚΙΑ και πρωτοπορια το αναφερω)

Δημοσ.

(Finn)

το σήμα είναι έτσι κι έτσι αλλά δε πειράζει ιδιαίτερα,θα στρώσει σε μελλοντικό firmware upgrade και το χρώμα έχει ελαφρώς ξεβάψει σε κάποιες γωνίες αλλά ούτε αυτό με πειράζει.

Κακός που δεν σε πειράζει!!! Το κινητό έχει πάρα πολά λεφτά!!! Το σήμα θα έπρεπε να ήταν τέλειο και τα χρώματα τέλεια!!! Ακούς εκεί 600Euro-πουλάκια και να ξεβάφει? Τι είναι? Μπλουζάκι που το έπλεινες στους 80C? ΕΛΕΟΣ! Αναβάθμιση για να κάνω θα πρέπει να αφιερώσω χρόνο. Όταν είχα SONYERICSSON ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω. Όταν δίνω τόσα λεφτά έχω και την απαίτηση στη τελική να έχω και On-site εγγύηση. Άντε εγώ να τρέχω στο διαόλου τη μάνα για να κάνω αναβάθμιση επειδή της ετερείας της καυλ.... της ήρθε να το βγάλει γρηγορότερα για να τα τσεπώσει! Ευτυχώς που δεν μας το έδωσε διαλυμένο για το συναρμολογήσουμε εμείς για να γλιτώσει και άλλα λεφτά.

Δημοσ.
Τελευταία έστρωσε που μπήκε στο κόλπο και η ΣΟΝΥ.

Πήγαινα να απαντήσω σε όλα όσα λες, αλλά διάβασα το παραπάνω και κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα. Η SonyEricsson γιορτάζει φέτος τα πέμπτα γενέθλιά της οπότε καταλαβαίνω ότι έχεις μείνει λίγο πίσω. Δεν υπάρχει λόγος ν απω κάτι άλλο, και τα υπόλοιπα που ισχυρίζεσαι είναι το ίδιο αστεία.

Δημοσ.

προσωπικά δεν τα έχω με την εταιρία ΝΟΚΙΑ αλλά με την νοοτροπία του service της στην Ελλάδα,,,ακόμα η Αpha copy το έχει ε...που αντιμετοπίζει τους πελάτες της σαν άμυαλα όντα,,,και ανίδεα...μην πω και καμία άλλη χοντρή λέξη

Δημοσ.

Ρε είμαστε σοβαροί. Διάβασα από την αρχή το thread και έχω εκνευριστεί σε σημείο...

Θίξαμε την εταιρεία Nokia!!!! Έχει δοκιμάσει κανείς από εσάς, που εκθειάζετε τη μαμά Nokia, να στείλει προς επισκευή ή αντικατάσταση κανά τηλέφωνο?

Προσωπικά είχα Nokia για πολλά χρόνια και μάλιστα θυμάμαι είχα χρυσοπληρώσει την τότε ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ της Nokia 8810 ή κάτι τέτοιο (το νίκελ). Απέναντι από κεραία της Vodafone να στεκόσουνα αυτό σφύριζε αδιάφορα. Τρείς φορές το αντικατέστησαν με νέο, τρεις μήνες ήμουνα χωρίς τηλέφωνο.

Το τελευταίο Nokia το σούταρα σε ένα τοίχο. Ήταν η μόνη φορά που έσπασα συσκευή και όχι μόνο δε το μετάνιωσα, χοροπηδούσα πάνω του λέμε.

Πήρα SE από αντίδραση (όχι οτι την γούσταρα), w800, τώρα w810 και δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά με κινητό.

Δε λέω η Νοκια έκανε επανάσταση στην κινητή αλλά όλες οι αυτοκρατορίες έχουν ένα τέλος.

Δημοσ.
προσωπικά δεν τα έχω με την εταιρία ΝΟΚΙΑ αλλά με την νοοτροπία του service της στην Ελλάδα,,,ακόμα η Αpha copy το έχει ε...που αντιμετοπίζει τους πελάτες της σαν άμυαλα όντα,,,και ανίδεα...μην πω και καμία άλλη χοντρή λέξη

Θα συμφωνήσω σε αυτό μου είχε τύχει και εμένα παλιότερα.....

Επίσης πρώτο κινητό με έγχρωμη οθόνη έβγαλε ι siemens το c35 αν θυμάμαι καλά.

Γενικά η nokia έχει χαλάσει εγώ έχω ένα qtec και έχει φύγει το χρώμα σε μερικά σημεία και ι acer το αλλάζει και το λέει ότι ήταν αστοχία υλικού.Η nokia θα πει ότι φταίει ο κάτοχος του κινητού.

Δημοσ.
Πήγαινα να απαντήσω σε όλα όσα λες, αλλά διάβασα το παραπάνω και κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα. Η SonyEricsson γιορτάζει φέτος τα πέμπτα γενέθλιά της οπότε καταλαβαίνω ότι έχεις μείνει λίγο πίσω. Δεν υπάρχει λόγος ν απω κάτι άλλο, και τα υπόλοιπα που ισχυρίζεσαι είναι το ίδιο αστεία.

Εσυ υα θεωρείς αστεία εγω τα θεωρώ σοβαρά.κανένα πρόβλημα.

Το ότι μπήκε η ΣΟΝΥ στο παιχνίδι σημαίνει οτι η εταιρία άλλαξε απ την μια μέρα στην άλλη?Επιμένω πήρε καιρό για να δούμε κινητά της προκοπής απ την σουηδική εταιρία.

Για τον φίλο που λέει οτι στο τ28 το bluetooth ήταν χρήσιμο.Τι μετέφερες αγαπητέ? Επαφές απ τον υπολογιστή σου στο τ28? Ή μήπως 1χ1 ασπρομαυρες εικόνες? Μη λέμε κι ότι θέλουμε.Το bluetooth άρχισε να είναι αναγκαίο με την έλευση των πολυμεσικών κινητών (οποιασδήποτε εταιρίας).

Η ΝΟΚΙΑ είχε κλειδωμένες υπέρυρθες απ το μοντέλο του 7210 και μετά οπότε αστοχη η παρατήρηση.

Έχω ακούσει άπειρα άτομα να παραπονιούνται ότι αχ δεν παίρνει προγράμματα,δε παίρνει αυτον τον ήχο,δε συνδέεται με τον υπολογιστή,δε κάνει το ένα δε κάνει το αλλο.Κι όλα αυτά για κινητά που δεν είναι ΝΟΚΙΑ.

Δε μιλάω για τωρινά μοντέλα φυσικα...πλέον όλα πάνω κάτω τα ίδια προσφέρουν και έχει βελτιωθεί αισθητά η ποιότητα.

Για τον συγγραφέα του ποστ.Ε αφού βαριέσαι να τρέχεις για αναβάθμιση κατεβάζεις τον software updater απ το site της ΝΟΚΙΑ,καλωδιάκι έχεις και κάνεις την αναβάθμιση απ το σπιτάκι σου.

Όσον αφορά το service της ΝΟΚΙΑ θα συμφωνήσω ότι δεν ειναι και το καλύτερο.

Δημοσ.

Για τον συγγραφέα του ποστ.Ε αφού βαριέσαι να τρέχεις για αναβάθμιση κατεβάζεις τον software updater απ το site της ΝΟΚΙΑ,καλωδιάκι έχεις και κάνεις την αναβάθμιση απ το σπιτάκι σου.

Ο "συγγραφέας" θα σε παρακαλούσε να του γράψεις το Link αν σου είναι εύκολο. 'Εψαξα, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αν μπορείς κάνε τη καλή..... :)

Δημοσ.
Ο "συγγραφέας" θα σε παρακαλούσε να του γράψεις το Link αν σου είναι εύκολο. 'Εψαξα, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Αν μπορείς κάνε τη καλή..... :)

http://www.nokia.com/A4176089

pare to link,alla nomizw den 8a soy xreiastei mias kai exeis la8os kinhto sta xeria soy....poula to kalytera kai pare oti pio fthno kai aplo breis me yposthrixh bluetooth akoustikou.pisteyw 8a to eyxaristh8eis perissotero apo to n80.mono pou den 8a poulas mourh an den se peirazei ayto

Δημοσ.

Se efxaristo para poli gia to link. Mesa sti vdomada tha to ftiakso an einai. Den einai oti thelo na pouliso mouri, apla ithela kapoio kinito pou na exei leitourgiko Symbian. Apla mou aresei kai san tilefono emfanisiaka kai san litourgeies. An eksereseis ta provlimata pou anafero sto TOPIC einai poli kalo. Exei mexri stigmis tin kaliteri othoni se NOKIA apo oti ksero. Toulaxiston exei kaliteri apo to N93 pou nomizo einai kai to telefteo. Tha doume ti tha kanoume... Apla denomai me ta pramata mou kiolas, den ta poulao efkola....

Δημοσ.

Επειδή βλέπω πολύ κουβέντα από κομπιουτεράδες για κινητά να ρωτήσω κάτι? Γιατί δεν πάτε σε λύση Windows Mobile να μπείτε σε εντελώς διαφορετική κατηγορία?

Προσωπικά αφού είδα κ αποείδα αγόρασα από έξω ένα φθηνό imate SP3 με 200Mhz TI επεξεργαστή κ βρήκα την υγειά μου. Πλήρη συμβατότητα με Windows XP, όλα τα θετικά ενός κινητού, μεγάλος χρόνος ομιλίας κ αναμονής (το φορτίζω κάθε 3ήμερο περίπου κ με ανοιχτό συνέχεια το bluetooth), αλλά κ με μία 1GB miniSD που έχω το έχω κάνει κ walkman με άπειρα mp3 στον Media Player. -Σημειωτέον ότι δίνανε κ δώρο 128ΜΒ miniSD με το κινητό, οπότε αν θέλω περνάω την miniSD στην φωτογραφική κ βάζω την 128 στο κινητό-Φοβερή συμβατότητα! ΟΚ μόνη έλλειψη ότι δεν έχει Wifi αλλά αυτό εάν θες να δώσεις περισσότερα λ7 για κινητό είναι προαπαίτηση.

Anyway από τότε που το αγόρασα δεν θέλω να ξανακούσω για κινητά ΝΟΚΙΑ, SE κλπ. κλπ. Απλά βρήκα την υγειά μου

Δημοσ.

Sorry που δεν παρεθεσα το λινκ αλλά ήμουν δουλειά και δε το έιχα ευκαιρο.

Κι εγώ που λες βρήκα ψεγάδια σε τ'οσο ακριβό κινητό αλλά συμβιβάστηκα γιατί όπως κι εσυ κι εγώ δένομαι με τα gadgets μου:)

Δημοσ.

Δένεσαι σε σημείο που πήρες κινητό τηλέφωνο και δε σε πειράζει ότι έχει μέτριο σήμα (που είναι το πράγμα που το κάνει τηλέφωνο) μόνο και μόνο επειδή είναι της εταιρείας που έχεις δεθεί. Περαστικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...