Lafas1987 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δένεσαι σε σημείο που πήρες κινητό τηλέφωνο και δε σε πειράζει ότι έχει μέτριο σήμα (που είναι το πράγμα που το κάνει τηλέφωνο) μόνο και μόνο επειδή είναι της εταιρείας που έχεις δεθεί. Περαστικά. Deb exeis kai adiko.... Asta.... OU mplexeis!
Finn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Αν το σήμα δεν με ικανοποιούσε δε θα το έπερνα το κινητό.Ψυχικά εγώ δε κάνω.Απλά θεωρώ τα κινητά των υπόλοιπων εταιριών πολύ "λίγα". Έκανα ερευνα αγοράς, είδα τα συν και τα μείον του Ν80 και κατέληξα οτι με συμφέρει να το πάρω (350 μεταχειρισμένο απο γνωστό μου πουλώντας παράλληλα το 6630 -κινητάρα- στα 150). Έδωσα δλδ στην ουσία 200 ευρώ για κινητό που κοστίζει 600 οπότε δε παραπονιέμαι ότι και να γίνει γατί ξερω τι μπορεί και τι όχι.
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έδωσες 200 ευρώ για μια συσκευή που έχει διάφορες λειτουργίες αλλά και γνωστά bugs. Επίσης σαν 'πολύ' που είναι, δεν μπαίνει στον κόπο να είναι και καλό τηλέφωνο.
Finn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εγω το πήρα,το δουλευω εναμιση μήνα τώρα και δε με έχει απογοητευσει. Άρα για μένα είναι πολύ καλό τηλέφωνο.
DIMITRISG Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εγω στα κινητα ειμαι φανατικος ΝΟΚΙΑ παντως αν χαλάσει η πολιτικη της εταιριας παω για sony ericsson που ειναι η δευτερη μου επιλογή Η ΝΟΚΙΑ ειναι η καλυτερη σε λογισμικο - ευχρηστια - οθονη - και image & video H SONY ERICSSON ερχετε αμεσως μετα αλλα με πολυ καλυτερη μπαταρία
murcielago580 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Εγω παιδια ημουν φανατικος νοκια οσπου πηρα το gx30 και μετα το κ750.Εκπληκτικα κινητα χωρις κολληματε,προβληματικες μπαταριες κλπ κλπ.Πριν 2 μηνες περιπου πηρα το 6280(ειπα να ξαναπαρω νοκια να δω μηπως εχει καλυτερευσει)αλλα το μετανοιωσα.Το κ750 το περναει στην φωτογραφια,στην μπαταρια,στο οτι δεν κολλαει και σε πολλα αλλα.Να φανταστειται για το βιντεο του 6280 που ειναι αναλυσης 640*480 τραβαω πολλες φορες και μετα οταν παω να το ανοιξω μου λεει κατεστραμμενο αρχειο.Μιλαμε για περιπτωση.....Αυτα ειχα να πω για την νοκια!!!!!!!!! Και το 6280 ειναι πολυ νεοτερο απο το κ750(σχεδον ενα χρονο).Και ειναι και πολυ πιο ακριβο!!!Εχει και πολυ μικροτρη μνημη.Μονο καλυτερη οθονη εχει.....
deepdish Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Και μια ευλογη ερωτηση..γιατι τα νοκια ειναι τοσο ακριβα??αφου η ποιοτητα τους δεν ειναι και οτι καλυτερο...
DIMITRISG Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Και μια ευλογη ερωτηση..γιατι τα νοκια ειναι τοσο ακριβα??αφου η ποιοτητα τους δεν ειναι και οτι καλυτερο... Η ΝΟΚΙΑ ειναι η πρωτη εταιρια κινητης τηλεφωνιας στον κοσμο. Και απο προιον εχει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ . Ειναι απο τις λίγες ευρωπαικες εταιριες που εχουν ξεπερασει μακραν τις αμερικανικες, οπως motorola. Εχω διαβασει επανελλειμενως στο ιντερνετ οτι ειναι απο τις ελάχιστες εταιριες που η microsoft δεν μπορει να χτυπησει. Μην λεμε οτι θελουμε εχω δει κινητα και κινητα Η ΝΟΚΙΑ ειναι παντα πρωτη. Πολυ κοντα ειναι η sony ericsson που ειναι η δευτερη μου συμπαθεια [symbian επισης]. Εδω και 5 χρονια η microsoft προσπαθει να χτυπησει την NOKIA και δεν τα καταφερνει. To SYMBIAN ειναι μακραν ανώτερο του smartphone A recent article in The Economist about the battle between Microsoft and Nokia for operating system supremacy on wireless instruments (Smartphones) concluded that Nokia with its Symbian OS based Series 60 SDK was already the victor over Microsoft's Smartphone 2002 SDK, writes Rick Rowell. http://www.theregister.co.uk/2003/02/27/microsoft_vs_nokia/ Nokia and Symbian are still a mile ahead http://mobile.allaboutsymbian.com/news/item/Dont_worry_Symbian_are_still_a_mile_ahead.php
Lafas1987 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Να πάνε στο διάολο!!! Και όποιος δεν συμφωνεί είναι πολύ τρόμπας και το ξέρει!!!!!!! Παιδιά τα έχω πάρει στο κρανίο τρομερά. Αυτή τη στιγμή θα πω τέτοια πράματα που ίσως με σβήσουν απ' το insomnia. H ΝΟΚΙΑ είναι @@@@-εταιρία!!! Ρε δεν πάνε στο @@@@@@!!! Με το @@@@@@ το Ν80 και τα @@@@@@@@@@@ τους!!!! Πρίν ένα μήνα επειδή μου είχε χαλάσει ο φορτιστής (Το βισματάκι που είναι κολλημένο στο σώμα του φορτιστή έπρεπε να το παίξω για να κάνει επαφή και να φορτίσει το κινητό). Πήγα και πήρα τον φορτιστή τώρα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ να'ναι καλά τα παιδιά ήταν πάρα πολύ φιλικά, μου είπαν ότι δεν εγκρίναν την εγγύηση από τη NOKIA επειδή το θεώρησαν τράβηγμα οι @@@@@@@!!!!! Τους πήρα τηλέφωνο πριν 10 λεπτά (ALPHA COPY - CLOPY). Δεν κάνω θέμα που περίμενα κανά 7λεπτο, δεν με πείραξε καθόλου. Μου είπαν ότι αν το είδαν στο Service και είπαν έτσι, έτσι θα είναι κιόλας! Τους είπα αν ξέρουν πολύ κόσμο να τραβάει τους φορτιστές. Με τα πολλά μου είπαν να παω σε ένα κατάστημα ΝΟΚΙΑ που είναι κοντά σε μένα (ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) και αν θέλω να επικοινωνήσω πρώτα μαζί τους. Ρε παιδιά το σήκωσε μια @@@@@@ η οποία ήταν για πολλές κλοτσιές!! Τις λεω το πρόβλημα και μου απαντάει με ύφος: " Ε και?" Κράτησα την ψυχραιμία μου και τις είπα: " 10 χρόνια χρησιμοποιώ NOKIA και κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανατύχει, οι φορτιστές οι καινούριοι είναι ψεύτικοι..." και τι μου απαντάει οι @@@@@@??? Μου λέει: "και εγω 10 χρόνια οδηγώ μια φορά θα τρακάρω". ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ!!!! ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΤΣΑ!!! Τελικά σήμερα άφησα και την μπαταρία και θα τη στείλει ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη ΝΟΚΙΑ. Να είναι καλά τα παιδιά που μου έδωσαν μια δική τους μπαταρία να κάνω τη δουλειά μου όσο η NOKIA θα κωλοβαράει με την δική μου.
daemonarch666 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 egw magkes mia zwh nokia.pote den eixa provlhma.twra exw to N70 exw kanei to firmware update,tou exw xwsei ta kera ta mou klp. kai h mpataria krataei 3-4 meres ektos kai an akouw mousikh(tote krataei 1-2 meres).panta me sony ericson eixa para polla problhma(oson afora to leitourgiko tous,to shma kai thn mpataria).epeidh menw kai egw agia paraskeyh MH PAS STO KATASTHMA THS NOKIA EKEI!EINAI APATEWNES!
Lafas1987 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 1000 συγνώμη για τις βρισιές.... Ξέχασα ότι υπάρχουν και μικρά παιδιά. Και πάλι συγνώμη.
mpentenis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 to oti h nokia exei psiloxalasei, to exw paratirisei kai egw,kai exoun perasei apo ta xeria moy panw apo 50-60 nokia (oxi dika moy, gia episkeyes) sta nokia, me to paramikro 8es pleon anaba8misi, ta kallimata ontws ksebafoun (sto 3230 moy xwris na exei pesei, exei fygei to asimi xroma kai fainetai ena xalkino), genika, h poiotita den einai opws palia....exw allaksei 6110, 6210, 6310, 7650, 6600, 3230, ma den nomizw oti 8a paw se N h E........me kobw gia K750 h W800. sta SE to problhma einai to joystick, to opoio me tin xrisi kollaei logo skonis, alla ftiaxnei sto kapaki. apo 8ema kataskeyhs, apsogo simera phga stn nokia k allaksa kallima (mprostino), ekane 8 eyro (!), alla to pisw den moy to edinan, to allazei mono to katastima (lene) giati exei to imei kollimeno stin plati....asxeto, to imei einai kollimeno stin plaketa kai oxi stin plati toy tilefwnoy, ara h den hkseran h den mpikan ston kopo na to feroun...... to oti ta nokia einai poio diadedomena, einai sxetiko, den exoun pleon to poio eykolo menu (call me sagem, SE, sharp), kaneis omws den dokimazei kati diaforetiko.einai opws oi 3G syskeyes, oloi rwtane an einai 3G, kai otan toys rwtiseis ti tile exoun soy lene einai to tade ,einai 3G, alla pleon oute o ogkos endiaferei, oute oti den exoun 3G, oute oti den paizei kan to 3G. einai omws 3G... prosopika den exw dei kanena na kanei xrisi 3G...
claudio_grakho Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 kai h mpataria krataei 3-4 meres ektos kai an akouw mousikh(tote krataei 1-2 meres).! file mipos apo ta polla programmata pou exeis valei psinei kai kafe kai krataei i mpataria 3 mines? sto leo giati ego etsi to exo kanei to diko mou... mporei na mai kainourios sto site alla douleuo stin alpha copy dipla sto panteio sta kentrika..opote einai psilopsema ayto pou les. oson afora to n80 kalo kinito , makran apo polla montela tis nokia omos akoma pernei ekseliksi.kalo montelo kai to n70 polla omos gyrisan piso me provlimata sto logismiko.
mpentenis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 giati na einai psema dld?poso krataei kanonika h mpataria toy?emena pantws toy 3230 einai apelpisia, an den to douleyeis ka8olou krataei 3 meres, me mia wra klhseis moy krataei max 1 mera (apo tin arxi etsi htan, kai exw kanei k fw update, exw allaksei k mpataria)
RapidShade Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Εχω πάρει διάφορα κινητά σε όλα τα χρόνια... ξεκίνησα με κάποιο που αμφιβάλλω αν κάποιος το ξέρει ή το θυμάται... το Philips Diga... πέρασα σε Ericsson... και κατόπιν σε NOKIA... δεν την ξανά άλλαξα.. αν και το δοκίμασα... (Sharp, Siemens, Motorola)... με τίποτα... Ενα κινητό ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΟΤΕ (είναι το 2ο μου) είναι το ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο τηλέφωνο που εχω χρησιμοποιήσει ποτέ (6320i) στο οποίο η μπαταρία μετά από 3~4 χρόνια κρατάει ακόμα 5~7 μέρες... και το πρώτο μου το 6270.... Δεν θα τρελαθώ κιόλας, αλλά είναι καλό... Τώρα για τα Service κλπ δεν σχολιάζω γιατί το μεν 6320i ΔΕΝ έχει πάει ΠΟΤΕ... το 6270 πήγε για αναβάθμιση firmware γιατί είχε θεματάκια... απο κει και πέρα.. το Ν80 το έχει ο αδερφός μου... η μπαταρία είναι θέμα, αλλά το ήξερε... το χρώμα (Μαύρο) είναι κυριλέ.. και γενικά no-problem... Από τα SE η καλή φωτογραφική είναι σαφώς +... τα ΝΟΚΙΑ ακόμα και το Ν80 (2MP) χάνει ΜΑΚΡΑΝ από τις 2MP των SE ειδικά στα σκοτεινά... Εχω κάνει απόπειρες για ανεύρεση άλλου "πρώτου"... Δυσκολα παίδες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.