Προς το περιεχόμενο

Folding@home

Lucifer

Ενδιαφέρεστε να φτιαχτεί μια ομάδα του Insomnia για το folding@home?  

6 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ενδιαφέρεστε να φτιαχτεί μια ομάδα του Insomnia για το folding@home?

• Ναι, το βρίσκω ενδιαφέρον.
      52
    • Όχι, δεν με ενδιαφέρει.
      22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δικαίωμα τους είναι αγαπητέ να θέλουν ή να μην θέλουν......Τι απορείς; :-|

απορω γιατι πιστευω ειναι κατι καλο και ευκολο να γινει! οπως το βραδυ π.χ seedaroume για να ανεβασουμε το ratio μας ετσι να αφηνουμε και το folding να κανει τη δουλεια του για εναν καλο σκοπο! ετσι κι αλλιως τσαμπα παει η επεξεργαστικη ισχυ του υπολογιστη μας τα βραδια! :-D

Δημοσ.

καλή φάση μου ακούγεται κ μένα. Οποιος δεν τα πάει καλά με τα αγγλικά του ας ποστάρει, να του εξηγίσουμε τι παίζει.

Δημοσ.
απορω γιατι πιστευω ειναι κατι καλο και ευκολο να γινει! οπως το βραδυ π.χ seedaroume για να ανεβασουμε το ratio μας ετσι να αφηνουμε και το folding να κανει τη δουλεια του για εναν καλο σκοπο! ετσι κι αλλιως τσαμπα παει η επεξεργαστικη ισχυ του υπολογιστη μας τα βραδια! :-D

Μπορείς να ξεκινήσεις πιο απλά. Κλειστε τον υπολογιστή τα βράδια. Λιγότερο ρευμα,λιγότερο πετρέλαιο.

Δημοσ.

Δηλ. άμα δεν θέλω ομάδα του Insomnia πάει να πει ότι βαριέμαι;

Λείπουν πράγματα από τις προεπιλεγμένες απαντήσεις...

Δημοσ.

Σωστος, και μαζι με το λιγοτερο ρευμα και το λιγοτερο πετρελαιο θα εχω και λιγοτερο ratio...Να πω την αληθεια μονο γιαυτο τον αφηνω τον υπολογιστη ολο το 24ωρο ανοιχτο...

καλη η παρατηρηση σου! καποιοι ειναι ηδη σε αλλες ομαδες (νομιζω τη μεγαλυτερη την εχει το adslgr)...καποιο παλικαρι απο αυτο το forum ειχε βαλει και δουλευαν 40 υπολογιστες για το folding! ! ! :mrgreen:

Δημοσ.

Αγαπητέ Eusebius τις απαντήσεις της δημοσκόπησης δεν τις πρότεινα εγώ(εννοώ το "βαριέμαι").Εγώ απλά πρότεινα να γίνει ερώτηση αν τα μέλη του insomnia θέλουν να γίνει ή όχι ομάδα για folding@home.....Άρα μη ρίχνετε το φταίξιμο σε μένα.....

Επίσης ακόμα κι αν αφήνετε μόνο τη μέρα ανοιχτό το PC αρκεί,καθώς το πρόγραμμα δουλεύει σε low-priority και δεν επηρεάζει την όλη λειτουργία του pc σας....Τώρα αν κάποιος θέλει και το βράδυ,no problem......;) Εγώ πχ σπάνια το αφήνω το βράδυ,αλλά τη μέρα όταν έχω ανοιχτό το pc δουλεύει πάντα το folding.....

ΥΣ:όντως τη μεγαλύτερη ομάδα την έχει το adslgr με 600+ άτομα και μπράβο στα παιδιά.

Δημοσ.
εγω ειμαι μεσα αλλα πιστευω οτι δεν ταιριαζει στο μπλα μπλα

Συμφωνώ απολύτως.....Αρχικά το πρότεινα να τοποθετηθεί εκτός μπλα μπλα αλλά η "διοίκηση" αποφάσισε ότι ταιριάζει στο μπλα μπλα......:roll:

Σημασία όμως δεν έχει το που τοποθετήθηκε,αλλά το αν θα υπάρξει συμμετοχή ή όχι.Και για ένα forum με τόσους χιλιάδες χρήστες νομίζω αξίζει τον κόπο......

ΥΣ:Lucifer αν μπορείς άλλαξε στη δημοσκόπηση την επιλογή "όχι,βαριέμαι" σε "όχι,δε με ενδιαφέρει".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...