billys73 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 καλησπερα και παλι θα ηθελα μια συμβουλη σχετικα με τα windows nt.πιγενο σε ιεκ ως τεχνικοσ δικτυον και κανουμε μαθημα για τα ντ αλλα δυστιχος δεν υπαρχει σε κανεναν υπολογιστη ντ.στο σπιτι μου εχω εναν υπολογιστη που εχει επανο τα xp και 2σκληρουσ δισκους θα ηθελα αν γινεται να βαλω και τα ντ στον αλλων απλωσ για εξασκιση και για να ερθω σε επαφη με το περιβαλων τον ντ.γινεται αυτο η θα πρεπει να κανω φορματ ολον το δισκο και τα χπ και μετα να βαλω τα 2λειτουργιακα.
kitsos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2002 tha valeis to programmataki vmware (aksizei ta lefta toy kai me to parapanw !!!) kai tha vreis tin ygeia soy giati dual boot kai na valeis meta kai nt xmmmmm tha paiksei alla aksizei ??? etsi ki alliws nt mona toys xwris diktyo ti na ta kaneis??? Ypothetw nt server
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 δεν αξιζουν μια πλεον τα nt,ξεχασε τα,κανε αυτο που σου εγραψε ο φιλος παραπανω με το vmware στο οποιο θα δωσεις λιγο χωρο απο τον δισκο σου αλλα θα τρεχεις ΜΕΣΑ απο τα windows xp τα windows nt.
sakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 Τα nt δυστυχώς η ευτυχώς θα τα συναντήσεις σε αρκετές εταιρίες, επειδή όμως αυτή την στιγμή ούτε πουλιούνται από την Microsoft αλλά ούτε και υποστηρίζονται, καλύτερα να ασχοληθείς με 2000server. Το vmware είναι σίγουρα από τις καλύτερες λύσεις.
billys73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 ευχαριστο ολους σας.αλλα τα ντ τα θελω μονο απλωσ να γνωρισο το περιβαλων τιποτα παραπανω.αληθεια ποσο κοστιζη vmware. και κατι ακομα αν φτιαξω ενα δικτυο με 2υπολογιστες και στον εναν βαλω τα ντ και στον αλλων οπως ειπα και πιο πανω δηλαδη στον αλλων υπολογιση να εχω 2λειτουργικα γινετε
kitsos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 oti thes ginetai kai diktyo sto idio pc ginetai kai toy spanoy ta genia ginontai pleon.... !!! Psaxe kai ligo sto net www.google.com .... poy na kserw egw poso kanei , metapwlitis eimai !!! mpes sto site tis etairias kai rwta .
billys73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2002 καλησπερα και παλι καταφερα να βρω το vmware workstation.αλλα τα αγγλικα μου ειναι λιγο χαλια μηπωσ μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε γιατι δεν καταλαβενω τιποτα. συγνωμη και παλη που σας βαζω σε σκεψεις αλλα πιστευω οτι απο αυτο εδω το site. θα μαθω πολλα.
mpexo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2002 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2002 καλυμαιρα κε απω εμαινα..... ημε κε εγο τεχνικως υπολωγηστον το εχο δοκιμασι δουλεβι πολλη καλα.... ακρηβος το ιδηω σε δικτιο με το προτο να εχι διο λητουργηκα αυτα ..... πολλα φιλακιαααααχχχχχχχχχ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.