Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2005

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Δυσλειτουργικοί και άστοχοι οι nuggets. Θα τους τελειώσει μόνος του ο μούσιας.

Να είσαι ο Jokic και να χάνεις από ομάδα που έχει για Center τον Simmons κατά διαστήματα...

56 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε

Χμμμ..λες να μην απογοητευτουμε τελειως και να ξετσοκαρουμε για τη συνεχεια?

Γιατί να απογοητευτούμε? Αν είναι να βλέπεις συνταξιούχους στην άμυνα, τουλάχιστον join the Lakers bandwagon που παίζουν πιο ελκυστικό μπάσκετ.🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, ilos said:

Γιατί να απογοητευτούμε? Αν είναι να βλέπεις συνταξιούχους στην άμυνα, τουλάχιστον join the Lakers bandwagon που παίζουν πιο ελκυστικό μπάσκετ.🤣

Μπα...οσο ειναι ο Γιαννης ειμαι...Γιαννης. κι ωπου παει...

38 minutes ago, mercator84 said:

Screenshot_2025-04-19-22-54-27-694-edit_com.instagram.android.jpg

Τον αδικουν αυτα τα stats.  

.

.

Ειχε και 0/2 βολες....

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ.

το πιο απολαυστικό matchup είναι να βλέπεις τον Simmons να μαρκάρει τον Westbrick στην περιφέρεια.

Dont make me shoot it bruh.😂

Παράτα στο denver. Αν και ο westbrook ήταν ήρωας μέχρι τότε, στη τελευταία επίθεση τα έκανε σαλάτα.🤣

Δημοσ.

Καλό ματσάκι. Γενικα πιστεύω η σειρά θα πάει μακρια, αν και βλέπω Clippers με γυαλισμένο μάτι . Αλλα Denver μάλλον σήμερα.

Δημοσ.

Κάνανε κάποια τραγικά λάθη οι Clippers και πολλά χαμένα αμυντικά rebound. στο τέλος Βγάζω το καπέλο στον Westbrook μαζί με Brown βοήθησαν πολύ στην άμυνα και ο Jokic είναι τρομερός "κλέφτης" γιατί διαβάζει νωρίς τα plays. Ο MPJ έχει χάσει εντελώς την εμπιστοσύνη του stuff γιατί είναι μαύρη τρύπα στην άμυνα και σε συνδυασμό με τον Murray που δεν είναι 100% έχουν γίνει πολύ δυσκοίλιοι στο σκοράρισμα στην ομάδα. Σαν σειρά θα έχει μακρύ δρόμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κέρδισαν και οι Knicks. Βλέπω Luka για 40ρα σήμερα χαλαρά.

O Lebron μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα σε Kuzma impersonation στο πρώτο ημίχρονο.🤣

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Δεν τους πιστεύω τους Lakers και πολύ.για φέτος. Χτίστηκαν κατά λάθος κι όχι προγραμματισμένα και την έλλειψη center ηδη την πληρώσουν. Σαφως κι έχουν περιθώριο βελτίωσης, αλλά η Minnesota θαναι κακό σπυρί και δύσκολα θα την περάσουν. Για μετά, θα ελπίζουν ότι θα είναι εξαντλημένοι όποιοι περάσουν από Den-Clip, πάντως μόνο με θαύμα θα πάνε τελικό NBA. 

Δημοσ.

Είδα λίγο Μπακς στο τέλος

Χαμένο παιχνίδι κανένα ενδιαφέρον

Οι Κλίπερς έπρεπε να κερδίσουν αλλά στο τέλος τζογαρουν με τον Westbrook και τρώνε 3ποντο από την γωνία

Και τους κλέβει και την μπάλα

Κατά τα άλλα ισοδύναμες

Οι Κλίπερς λίγο καλύτεροι ίσως. Εχουν περισσότερες επιλογές στον πάγκο.

Δηλαδή σίγουρα θα έβαζα λίγο Μπογκντάνοβιτς παραπάνω για να μην παίξει ο Λέοναρντ 40 λεπτά

Και θα τολμήσω να πω (και ελπίζω να μην πέσει κάποιος φούρνος ) ακόμα και Μπεν σιμμονς για να μην φτάσει και ο χαρντεν στα 40 λεπτά

Πιστονς Νικς είδα ελαχιστα αλλά οκ δεν μπορούσαν οι πιστονς να κάνουν και πολλά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, st2 είπε

Είδα λίγο Μπακς στο τέλος

Χαμένο παιχνίδι κανένα ενδιαφέρον

Οι Κλίπερς έπρεπε να κερδίσουν αλλά στο τέλος τζογαρουν με τον Westbrook και τρώνε 3ποντο από την γωνία

Και τους κλέβει και την μπάλα

Κατά τα άλλα ισοδύναμες

Οι Κλίπερς λίγο καλύτεροι ίσως. Εχουν περισσότερες επιλογές στον πάγκο.

Δηλαδή σίγουρα θα έβαζα λίγο Μπογκντάνοβιτς παραπάνω για να μην παίξει ο Λέοναρντ 40 λεπτά

Και θα τολμήσω να πω (και ελπίζω να μην πέσει κάποιος φούρνος ) ακόμα και Μπεν σιμμονς για να μην φτάσει και ο χαρντεν στα 40 λεπτά

Πιστονς Νικς είδα ελαχιστα αλλά οκ δεν μπορούσαν οι πιστονς να κάνουν και πολλά

Οι Pistons όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά (γύρισε τον αστράγαλο ο Brunson και απουσίασε αρκετά) και φάγανε ένα 21-0 στο τέλος και χάσανε.🤣

8 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Δεν τους πιστεύω τους Lakers και πολύ.για φέτος. Χτίστηκαν κατά λάθος κι όχι προγραμματισμένα και την έλλειψη center ηδη την πληρώσουν. Σαφως κι έχουν περιθώριο βελτίωσης, αλλά η Minnesota θαναι κακό σπυρί και δύσκολα θα την περάσουν. Για μετά, θα ελπίζουν ότι θα είναι εξαντλημένοι όποιοι περάσουν από Den-Clip, πάντως μόνο με θαύμα θα πάνε τελικό NBA. 

Σίγουρα έχω άλλες ομάδες μπροστά από τους Lakers και εγώ για τη δύση (OKC, Clippers ίσως και Warriors) για αυτούς τους λόγους, αλλά χτες ήταν τρομερός ο Ant σαν playmaker και έβγαλαν πάρα πολλά ελεύθερα/transition τρίποντα. Καλά Reid (μεγάλη μου συμνπάθεια) και DiVi ξεφτίλισαν από μόνοι τους τον ανύπαρκτο πάγκο των Lakers. Lebron για ένα ημίχρονο ήταν Kuzma (δε νομίζω να ξαναπαίξει τόσο χάλια) και όταν γύρισε ο Luka είχαν φάει ήδη 17-0 σερί...

Ο Reddick θα πρέπει να κάνει commit στη laser lineup και ότι βγει από εκεί και πέρα. Στην άμυνα πάντα θα έχουν θέμα με το υπάρχον roster. Ο μόνος τρόπος να κερδίσουν είναι να τους κάνουν outshoot imo. 95 πόντοι είναι πολύ λίγοι για Lakers - τόσους βάλανε και οι Bucks που έχουν μόνο ένα Γιάννη και 2.5 παίχτες στην ουσία.

Επίσης ο νικητής του Clippers-Nuggets θα παίζει με OKC (άλλη ματσάρα), όχι με Lakers.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, ilos said:

Οι Pistons όλο το παιχνίδι ήταν μπροστά (γύρισε τον αστράγαλο ο Brunson και απουσίασε αρκετά) και φάγανε ένα 21-0 στο τέλος και χάσανε.🤣

Σίγουρα έχω άλλες ομάδες μπροστά από τους Lakers και εγώ για τη δύση (OKC, Clippers ίσως και Warriors) για αυτούς τους λόγους, αλλά χτες ήταν τρομερός ο Ant σαν playmaker και έβγαλαν πάρα πολλά ελεύθερα/transition τρίποντα. Καλά Reid (μεγάλη μου συμνπάθεια) και DiVi ξεφτίλισαν από μόνοι τους τον ανύπαρκτο πάγκο των Lakers. Lebron για ένα ημίχρονο ήταν Kuzma (δε νομίζω να ξαναπαίξει τόσο χάλια) και όταν γύρισε ο Luka είχαν φάει ήδη 17-0 σερί...

Ο Reddick θα πρέπει να κάνει commit στη laser lineup και ότι βγει από εκεί και πέρα. Στην άμυνα πάντα θα έχουν θέμα με το υπάρχον roster. Ο μόνος τρόπος να κερδίσουν είναι να τους κάνουν outshoot imo. 95 πόντοι είναι πολύ λίγοι για Lakers - τόσους βάλανε και οι Bucks που έχουν μόνο ένα Γιάννη και 2.5 παίχτες στην ουσία.

Επίσης ο νικητής του Clippers-Warriors θα παίζει με OKC (άλλη ματσάρα), όχι με Lakers.

Bucks - Lakers τελικοι...😵😎

• Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε

Bucks - Lakers τελικοι...😵😎

Αν κούμπωνες τον Γιάννη εκεί τραίνο θα πηγαίνανε.🤣

• Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ilos είπε

Επίσης ο νικητής του Clippers-Nuggets θα παίζει με OKC (άλλη ματσάρα), όχι με Lakers.

Εννοούσα ότι οι OKC, τους οποίους δεν γουστάρω καθόλου και δε βλέπω για contenders ,θα αποκλειστούν από όποιον επιζήσει από το άλλο ζευγάρι. Οι Lakers , αν περάσουν που πλεον δεν είναι καθόλου σίγουρο, εχουν Rockets/Warriors, θεωρητικά πιο εύκολο bracket. Ολα αυτά, σε μια Δύση που πάλι μοιάζει αρένα για τα θηρία, ενώ από την άλλη πλευρά οι Celtics θα πηγαίνουν με άνεση (?) προς τον τελικό. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Εννοούσα ότι οι OKC, τους οποίους δεν γουστάρω καθόλου και δε βλέπω για contenders ,θα αποκλειστούν από όποιον επιζήσει από το άλλο ζευγάρι. Οι Lakers , αν περάσουν που πλεον δεν είναι καθόλου σίγουρο, εχουν Rockets/Warriors, θεωρητικά πιο εύκολο bracket. Ολα αυτά, σε μια Δύση που πάλι μοιάζει αρένα για τα θηρία, ενώ από την άλλη πλευρά οι Celtics θα πηγαίνουν με άνεση (?) προς τον τελικό. 

Προς το παρόν έριξαν μια 50ρα για χαβαλέ στον Ja και την υπόλοιπη συμμορία.🤣

Γιατί δεν συμπαθείς την OKC ,αν επιτρέπεται? Επειδή δεν έχει τα "ονόματα"? Μια υγιής, νεανική ομάδα με μπόλικο ταλέντο που παίζουν σαν λυσσασμένα σκυλιά και στα κόκκινα και οι 10+ του rotation. Όποιος και να μπει έχει άμεσο impact και παίζει όπως πρέπει, δε περιμένει πότε θα έρθει η σειρά του απλά να μπουμπουνήσει ένα από τη γωνία. Εγώ τους θαυμάζω προσωπικά. Εκτός αν δε γουστάρεις πως σφυρίζουν τον SGA που είναι άλλη κουβέντα εκεί.

Όσο περισσότερο τους βλέπω τον τελευταίο καιρό (μαζί με τους υπόλοιπους στην Δύση), τόσο πιο πολύ με πείθουν και δυσκολεύομαι να δω πως θα χάσουν σε 7 game series αν δε τραυματιστεί ο SGA.

Οι Celtics φέτος θα δυσκολευτούν περισσότερο σε σχέση με τον περσινό περίπατο, ειδικά με Cavs.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...