ilos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Ο Νέϊσμιθ την είχε δει McGrady όπως τότε με τους Spurs με 6/6 τρίποντα γιατί αλλιώς αυτό δε γύρναγε. Μπορεί να τον αντιπαθώ τον γιο του John Haliburton, αλλά μαζί με τον Brunson δίνουν ρέστα τώρα στη παράταση.
PSYHAS Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Σε κάθε άμυνα πολύ ξύλο, οι γκρι έχουν αφήσει το physical game .Μυριζει break η κατάσταση
ilos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Τώρα αν χάσουν οι Knicks το λες και αδικία. 2/2 από challenges της Indiana και δε μπορούσαν αυτοί να κάνουν challenge το goaltending του Brunson που δε σφυρίχτηκε. Κλαίω αν αυτό είναι άμυνα Νέα Υόρκη στη τελευταία κατοχή εγώ είμαι ο Captain Sparrow.
ilos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Τους άφησαν οι άλλοι 2 τρίποντα και κάναν airballs ότιναναι.🤣 1 λεπτό πριν, balderdash είπε μισητή ομάδα αλλά είναι σκύλοι Ναι. Love to hate them. 1
ilos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 20-6 στα τελευταία 2.5 λεπτά της κανονικής διάρκειας. Και είναι πολλαπλή φορά που το κάνουν.
elio_1 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Ματσαρα αλλά οι διαιτητές έβαλαν το χεράκι τους για να γ´ινει. Πέρα από το goaltending Καλάθι του Towns που δεν δίνον το +1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το ίδιο στην παράταση με το κάρφωμα της Indiana. Στην τελευταία επαναφορά στην κανονική διάρκεια το foul πριν μπει η μπάλα στο παρκέ θα το σφύριζε κι ο ... Carlrisle. Νομίζω ότι σφυρίζουν με σκοπό το να έχει αγωνία ή να δημιουργηθεί "ιστορία".
IcemanGr71 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αυτό το πράγμα βγήκε MVP. Που να έπαιζε την εποχή του MJ. Έλεος.. Free throw merchant, ο βασιλιάς του flopping...🤬🤬🤬🤬🤬 facebook-1747887722874 (video-converter.com).mp4 3
ekrepali Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 hours ago, elio_1 said: Ματσαρα αλλά οι διαιτητές έβαλαν το χεράκι τους για να γ´ινει. Πέρα από το goaltending Καλάθι του Towns που δεν δίνον το +1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το ίδιο στην παράταση με το κάρφωμα της Indiana. Στην τελευταία επαναφορά στην κανονική διάρκεια το foul πριν μπει η μπάλα στο παρκέ θα το σφύριζε κι ο ... Carlrisle. Νομίζω ότι σφυρίζουν με σκοπό το να έχει αγωνία ή να δημιουργηθεί "ιστορία". Kαι πριν το τελευταίο challenge, ο διαιτητής κρατούσε τη μπάλα... δε την έδινε στον Brunson. 😆 O Brunson ήθελε να κάνει γρήγορη επαναφορά γιατί ο Καρλάιλ χάζευε το μόνιτορ για το replay και δεν είχε πάρει timeout.
ekrepali Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 hours ago, ekrepali said: Kαι πριν το τελευταίο challenge, ο διαιτητής κρατούσε τη μπάλα... δε την έδινε στον Brunson. 😆 O Brunson ήθελε να κάνει γρήγορη επαναφορά γιατί ο Καρλάιλ χάζευε το μόνιτορ για το replay και δεν είχε πάρει timeout. Tώρα που κατέβασα τον αγώνα, είδα τι ακριβώς έγινε. Τρέχει αμέσως προς το πάγκο η Nembhard να ζητήσει challenge. Ο Brunson ψάχνει τη μπάλα, του τη δίνει ένας θεατής. Τη δίνει ο Brunson στο διαιτητή, ενώ ο Kαρλάιλ κοιτούσε τους βοηθούς για το αν θα κάνουν challenge ή όχι. Ζητάει ο Brunson τη μπάλα απ'τον διαιτητή για να κάνει επαναφορά. Πάει και χώνεται ο Χάλιμπερτον ανάμεσα για να μη γίνει επαναφορά. 😄 Μετά ζητάει ο Καρλάιλ time-out και challenge. Eίχα την εντύπωση ότι το 'delay of game' θα μπορούσε να χρεωθεί ως τεχνική ποινή (αν το ζητούσαν οι Knicks να εξεταστεί κι αυτό στο review), αλλά διάβασα τώρα τους κανονισμούς και γράφουν ότι το 1ο delay είναι απλή προειδοποίηση... και στο 2ο delay δίνουν τεχνική ποινή. Δε ξέρω αν οι pacers είχαν κάνει κι άλλο delay ή όχι στη διάρκεια του αγώνα... πάντως είναι μεγάλo γατόνι ο Haliburton. Eίδε ότι στο πάγκο κοιμόντουσαν όρθιοι, κι έσωσε τη κατάσταση. Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα