Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω τι θα γίνει στο 7ο παιχνίδι των τελικών. Εδώ σε μια παρέα ο ένας λέει ότι ο Φόρστερ θα το καθαρισει για Οκλαχόμα και τον καναδό φλοπερ, ο άλλος λέει για απέθαντη Ιντιάνα και ομάδα του πεπρωμένου, ο τρίτος λέει για άνετη επικράτηση Οκλαχόμα λόγω βάθους πάγκου και ‘‘γώ βλέπω θρίλερ με μπαζερ του mr overratedδε. Πιστεύω ότι η Οκλαχόμα αν δεν καταφέρει να επικρατήσει με το σε πνιγώ στην άμυνα και τρέχω στην επίθεση θα την πατήσει όπως με τα ελάφια στο κύπελλο θα λυγίσει από το άγχος γιατί δεν έχει παίκτες να σηκώσουν την ομάδα στα δύσκολα. Λόγω έδρας και διαιτησιας Οκλαχόμα αλλά λόγω μπάσκετ ομαδικότητας , υπερβάλλω εαυτόν (μακονελ) , δαιμονισμένο σιακαμ (πώς έκανε τα μάτια του άσπρα αλήθεια;) και ευστοχία στα τρίποντα (Τέρνερ, Τόπιν,μαθουριν) και κλατς χαλιμπελντον πάω με καλαμπόκι και δικαίωση της πολιτείας που γέννησε το μπασκετ. Όπως  και να χει ευτυχώς που πάμε σε έβδομο παιχνίδι και υπάρχει κάτι να δούμε από την απογοήτευση στο φετινό πρωτάθλημα. 

λένε ότι ο Στεφάν καρυ είναι η απόδειξη ότι όλοι μπορούν να παίξουν μπάσκετ. Λάθος είναι εξωγήινος, η απόδειξη είναι ο τίμιος μαχητής μακονελ ο Στόκτον των φτωχών 

το Μέμφις διαλύεται και μετά το Ντέσμοντ με τα κοντά χέρια σειρά παίρνει ο τζακσον για μεταγραφή. Άντε και ο πιστολέρο που τον θέλουν λένε στο Μαιαμι 

Ο ντουραντ θα καταστρέψει το  χιουστον όπως το πρώην φιλαράκι του ο Μούσιας και  πώληση των Λέικερς θα φέρουν σεισμό στις μεταγραφές αν ο νέος ιδιοκτήτης κάνει ότι και στο μπέιζμπολ που έφερε το γιαπωνέζο με 700 εκατομμύρια συμβόλαιο 

αρχίζει η καλύτερη μεταγραφική περίοδο της 20ετιας από την εποχή του Λεμπρόν και της απόφασης να φύγει από το Οχάιο 

• Haha 1
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1972

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Στα σημαντικά νέα το πουλέν μας ενεργοποίησε την PO του όπως αναμενόταν.

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2453529/mpaks-paramenei-sta-elafia-o-konaton

Βέβαια αυτό όπως γνωρίζουμε δε σημαίνει κάτι και από τον Δεκέμβρη μπορεί να έχει καλές ευκαιρίες στο real estate στην Λεμεσό.

Δημοσ.
9 hours ago, ilos said:

Στα σημαντικά νέα το πουλέν μας ενεργοποίησε την PO του όπως αναμενόταν.

Βέβαια αυτό όπως γνωρίζουμε δε σημαίνει κάτι και από τον Δεκέμβρη μπορεί να έχει καλές ευκαιρίες στο real estate στην Λεμεσό.

4.jpg.41cf1f7bf3f8a7b78494499336d31b3b.jpg

"Εγώ μπέιζμπολ ήθελα να παίξω... το πώς πήρα πρωτάθλημα στο NBA και πληρώνομαι 10 εκατομμύρια το χρόνο, ακόμα δεν έχω καταλάβει. ". 😂

----

Βλέπω εύκολη νίκη OKC σήμερα... αν και θέλω να το πάρουν οι Pacers.

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Από την στιγμή που έμειναν μόνο αυτοί και οι Heat με προτάσεις ξέραμε λίγο πολύ που θα καταλήξει.🤣

Έχω απορία ποια θα ήταν πάλι η τελική αποτυχημένη αντιπρόταση του γέρου. Ο απρόσμενος φετινός all star που δε παραδέχεται τίποτα πριν το 1950 και είναι μέσα σε όλα τα non trades της σύγχρονης ιστορίας τους, ο Rozier με τους μπούκιδες και τα στημένα του Μπέου, ο Jovic ή ο Juakez που πάιξανε 20 παιχνίδια με το ζόρι άντε και κανένα μελλοντικό 1st rounder στο 20φεύγα στην καλύτερη των περιπτώσεων.🤣 Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει. Μετά τα κατασχεμένα σοκολατάκια του Lebron στο αεροπλάνο δεν πρέπει να έχει κάνει ένα σοβαρό trade πλην του Himmy που και αυτόν από σπόντα τον πήραν γιατί η Philly δε ξέρει που της πάνε τα 4.

Ο Green αυτή τη στιγμή είναι απάτη παίχτης για πρωταθλητισμό και tbh δε κολλάει μαζί με Booker,Beal αλλά είναι μικρός ακόμα και ίσως βελτιωθεί. Ο Brooks είναι προσωπική μου λατρεία ακόμα και πριν αρχίσει το villain arc του στο NBA.🤣 Πολύ underated παίχτης, ήταν ο "Nesmith" του Memphis αν και λιγότερο αθλητικός. Το #10 του φετινού draft θα είναι καλό project - ίσως πάρουν τον ψηλό του Maryland που ψάχνονται σε αυτή τη θέση.

Δημοσ.

Τελείωσε ο Χάλι, μάλλον τελείωσε και το πρωτάθλημα αν και οι π@$@@$ες είναι επτάψυχοι.

Δημοσ.

Ο Χάλι τελείωσε και για την επόμενη σεζόν. 
Το παλεύει όσο μπορεί η Ιντιάνα αλλά μοιάζει απλά να προσπαθεί να αποφύγει το μοιραίο. Πρέπει στο δεύτερο ημίχρονο να γίνουν πράματα και θαύματα για να μην κατηφορίσει το γήπεδο.  

Δημοσ.
9 ώρες πριν, greekfragma είπε

Σκέφτομαι να το δω αλλά ποιος ξυπνάει μετά από 3 ώρες για δουλειά...

Κοιμήθηκα 22.30 για να ξυπνήσω με ξυπνητήρι στις 2.55, ε το έκλεισα... Θα δω τα highlights! 😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, ilos said:

Τελείωσε ο Χάλι, μάλλον τελείωσε και το πρωτάθλημα αν και οι π@$@@$ες είναι επτάψυχοι.

Οι Thunder έπαιξαν τη κλασική τους άμυνα στη 3η και 4η περίοδο... ακόμα κι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Χάλιμπερτον δε νομίζω να άλλαζαν πολλά πράγματα. Μathurin mega chok...

Κρίμα για Χάλι και Pacers... αλλά τώρα πήραν κι αυτοί μια γεύση από κάρμα. Δε μπορούν δηλαδή να λένε 'what if' αν ήταν υγιής... και να ξεχνάνε πώς κέρδισαν τους Cavs και τους Bucks 2 χρονιές.

images.jpg.2cf63f690aaa274a5d7ee7cb52380e9f.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Κριμα ρε γαμωτο εγω παντως πιστευω οτι αν δε τραυματιζοταν θα χαμε αλλη εξελιξη στο παιχνιδι.Τωρα θα μεινει εκτος μια χρονια και δε γνωριζουμε πως θα επιστρεψει ο εκαστοτε αθλητης απο αυτο το τραυματισμο σωστα;;Οσο αφορα τους ροκετς δε ξερω εγω νομιζω οτι δ επρεπε να παρουν το ντουραντ + οτι θα του κανουν κ συμβολαιο οποτε ειναι ρισκο και η ηλικια του και οι τραυματισμοι του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...