Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Speculoos είπε

O Deandre Jordan προσπαθεί να βρει ομάδα ως content creator. :lol:

To βιντεάκι πάντως είναι καλύτερο από την εμπνευση που είχαν οι Houston Rockets στο video announcement του προγράμματος για τη νέα σεζόν.

https://www.instagram.com/deandre/reel/DNB9So-ywn2/

Δειξτο κιόλας για να κριντζάρουν και οι ελάχιστοι (θέλω να πιστεύω) που τους υποστηρίζουν ακόμα και να αλλάξουν επιτέλους ομάδα.:P

Spoiler

Δεν είναι ντροπή παιδιά, το San Antonio είναι δίπλα, λίγο πιο δυτικά, ρωτήστε και τους fans των Mavs που έκαναν το ίδιο μετά το Luka trade:P

Μου αρέσει που στο βίντεο τους αποκαλεί αμφότερους weird neighborhoods. Oh the irony!😆

Επεξ/σία από chrisde
  • Haha 2
Δημοσ.

είναι τόσο χάλια παίχτης πλέον?

Στις 19/8/2025 στις 2:26 ΜΜ, Speculoos είπε

O Deandre Jordan προσπαθεί να βρει ομάδα ως content creator. :lol:

To βιντεάκι πάντως είναι καλύτερο από την εμπνευση που είχαν οι Houston Rockets στο video announcement του προγράμματος για τη νέα σεζόν.

https://www.instagram.com/deandre/reel/DNB9So-ywn2/

είναι τόσο χάλια παίχτης πλέον?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, chrisde είπε

Δειξτο κιόλας για να κριντζάρουν και οι ελάχιστοι (θέλω να πιστεύω) που τους υποστηρίζουν ακόμα και να αλλάξουν επιτέλους ομάδα.:P

Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν είναι ντροπή παιδιά, το San Antonio είναι δίπλα, λίγο πιο δυτικά, ρωτήστε και τους fans των Mavs που έκαναν το ίδιο μετά το Luka trade:P

Μου αρέσει που στο βίντεο τους αποκαλεί αμφότερους weird neighborhoods. Oh the irony!😆

Να έχει το θράσος να μιλάει ένα μαμόθρεφτο που έχει ημερομηνία γέννησης μετά και από την απόσυρση του Olajuwon από το άθλημα ειδικά για Warriors το λες και από τα πιο ανιστόρητα πράγματα ever. Παίζει η Hardenιάδα στο Houston με τους Warriors να είναι η μεγαλύτερη πελατειακή σχέση ever.

8 ώρες πριν, coyote2 είπε

είναι παίχτης πλέον?

fixed

Αν εξαιρέσουμε τον χαρακτήρα του στα αποδυτήρια που όλοι λένε τα καλύτερα, αγωνιστικά οι 2 τελευταίες θητείες του σε Nets και Nuggets ήταν χειρότερες και από αυτές του Φράνκι στους Bucks που τουλάχιστον μπουμπούναγε και κανένα τρίποντο.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
On 15/08/2025 at 00:42, ilos said:

Sneaky προσθήκη για Bucks σε θέση (wing) που έχουν μεγάλη έλλειψη.

https://www.gazzetta.gr/basketball/nba/2466224/mpaks-sto-milgoyoki-o-amir-kofi-gia-enan-hrono

Απορώ κιόλας που ο συγκεκριμένος ήταν τόσο καιρό χωρίς συμβόλαιο. Πάντα θετικός ρολίστας με τους clippers.

Λες να βγει καλύτερος απο τον Prince? 🤔 Είναι ηδη 40-50-90 παιχτης...(!)

Είναι αντίστοιχα καλός αμυντικός?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, scorpion8283 είπε

Λες να βγει καλύτερος απο τον Prince? 🤔 Είναι ηδη 40-50-90 παιχτης...(!)

Είναι αντίστοιχα καλός αμυντικός?

Θα έλεγα όχι. Όχι ότι ο Prince είναι πολύ καλύτερος, σε switches με γρήγορα guards έχει μεγάλο πρόβλημα και ούτε μαζεύει πολλά rebound όπως έκανε κάποτε στα νιάτα του στο κολλέγιο.

Και οι 2 σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα του NBA θα ήταν παγκίτες. Επειδή όμως στους Bucks είδαμε πόσο άθλια είναι η συνύπαρξη Γιάννη και Kuzma στην ίδια 5αδα ένας από τους 2 θα αρχίσει βασικός lol.

Επίσης είναι camp deal (τυπικά δεν είναι ακόμα guarantee το συμβόλαιο του). Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να έχουν παραπάνω από 15 παίχτες πριν ξεκινήσει η χρονιά και είναι ακόμα στο training camp. Πιστεύω θα κοπούν κάποιος/οι από Livingston/Tyler Smith/A-Jax (για να βρεθεί spot και για τον Θανάση 🤣).

• Thanks 1
Δημοσ.
46 minutes ago, ilos said:

Θα έλεγα όχι. Όχι ότι ο Prince είναι πολύ καλύτερος, σε switches με γρήγορα guards έχει μεγάλο πρόβλημα και ούτε μαζεύει πολλά rebound όπως έκανε κάποτε στα νιάτα του στο κολλέγιο.

Και οι 2 σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα του NBA θα ήταν παγκίτες. Επειδή όμως στους Bucks είδαμε πόσο άθλια είναι η συνύπαρξη Γιάννη και Kuzma στην ίδια 5αδα ένας από τους 2 θα αρχίσει βασικός lol.

Επίσης είναι camp deal (τυπικά δεν είναι ακόμα guarantee το συμβόλαιο του). Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να έχουν παραπάνω από 15 παίχτες πριν ξεκινήσει η χρονιά και είναι ακόμα στο training camp. Πιστεύω θα κοπούν κάποιος/οι από Livingston/Tyler Smith/A-Jax (για να βρεθεί spot και για τον Θανάση 🤣).

Λίγο που ειδα μου φανηκε πιο δυνατός- αθλητικός απο Prince, με παρομοιο τριποντο, αλλά πολύ πιο μπουκαδώρος απο Prince. Γενικά καλά ποσοστά πάντως...

Μπορεί να τον φάει στην πορεία τον -αντρα-της κολητής-της Mariahας-της γυναίκας-του Γιάννη...😝

• Haha 2
Δημοσ.

Τι θα γίνει με τον Westbrook θα υπογράψει πουθενά ή θα κατηφορίσει προς Πειραιά μεριά; 

Κρίμα για έναν από τους πιο συμπαθείς ever παίκτες να μην έχει βρεθεί μία ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. 

Θα ήθελα να τον δω στους Warriors πάντως. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/8/2025 στις 2:07 ΠΜ, Rebelos2018 είπε

Τι θα γίνει με τον Westbrook θα υπογράψει πουθενά ή θα κατηφορίσει προς Πειραιά μεριά; 

Κρίμα για έναν από τους πιο συμπαθείς ever παίκτες να μην έχει βρεθεί μία ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. 

Θα ήθελα να τον δω στους Warriors πάντως. 

Το πιο πιθανό είναι να υπογράψει minimum στους Kings όπως γράφεται. Αλλιώς China #1.🤣

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ilos είπε

Το πιο πιθανό είναι να υπογράψει minimum στους Kings όπως γράφεται. Αλλιώς China #1.🤣

Δεν νομίζω ότι είναι παίκτης για Κίνα. 

Και για την υστεροφημία του δηλαδή αλλά και για οικογενειακούς λόγους. 

Εγώ, θα συνεχίζω να ελπίζω πως θα έρθει εδώ, στα μέρη μας, για την σπουδαιότερη ευρωπαϊκή μεταγραφή. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε

Δεν νομίζω ότι είναι παίκτης για Κίνα. 

Και για την υστεροφημία του δηλαδή αλλά και για οικογενειακούς λόγους. 

Εγώ, θα συνεχίζω να ελπίζω πως θα έρθει εδώ, στα μέρη μας, για την σπουδαιότερη ευρωπαϊκή μεταγραφή. 

Αν το πάμε από πλευράς ονόματος δεν ήταν καλύτερος από τον Magic που έπαιξε για λίγο στα 40 του στη Σουηδία.🤣

Θα έλεγα ούτε και από τον Pippen (παρόλο που δεν είχε MVP) που κατέβηκε λίγο και αυτός στα γεράματα για κάτι ψιλά.

Σίγουρα δεν είναι μεγαλύτερο όνομα από τον McAdoo από πλευράς accolades.

Iverson και Wilkins και αυτό είναι debatable για κάποιους. Ο Iverson πχ έχει και αυτός ένα MVP και ένα finals appearance με πολύ χειρότερη ομάδα από αυτή που είχε ο Westbrook με Durant,Harden,Ibaka και Perkins.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν το πάμε από πλευράς ονόματος δεν ήταν καλύτερος από τον Magic που έπαιξε για λίγο στα 40 του στη Σουηδία.🤣

Θα έλεγα ούτε και από τον Pippen (παρόλο που δεν είχε MVP) που κατέβηκε λίγο και αυτός στα γεράματα για κάτι ψιλά.

Σίγουρα δεν είναι μεγαλύτερο όνομα από τον McAdoo από πλευράς accolades.

Iverson και Wilkins και αυτό είναι debatable για κάποιους. Ο Iverson πχ έχει και αυτός ένα MVP και ένα finals appearance με πολύ χειρότερη ομάδα από αυτή που είχε ο Westbrook με Durant,Harden,Ibaka και Perkins.

Θα συμφωνήσω για τον Μάτζικ. 

Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα πιο κάτω, άλλοι αρκετά, άλλοι λιγότερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Θα συμφωνήσω για τον Μάτζικ. 

Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα πιο κάτω, άλλοι αρκετά, άλλοι λιγότερο. 

Όλοι κοιμόμαστε με τον McAdoo επειδή ήταν παλιότερος ξεκίνησε στο ABA και μετά έφυγε/εκδιώχτηκε κακήν κακώς από το NBA. Πολλοί δεν γνωρίζουν τι έκανε εκείνα τα χρόνια και απλά τον μάθαμε στα γεράματα από την μισητή Tracer Milano με τον D'Antoni που μοιράζανε πόνο στον Άρη του Γκάλη.🤣 Ο τύπος ήταν απίστευτος σκόρερ και rebounder και στο Κολλέγιο και στο NBA και φυσικά στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που τον διάλεξε ο Γκάλης για να τον κάνει induce στο HOF.

Αυτά κατάφερε μόνο στο NBA και έπαιξε τα μισά χρόνια από όσα έπαιξε ο Westbrook...

Bob McAdoo's career accolades include Naismith Memorial Basketball Hall of Fame enshrinement, 2 NBA championships (1982, 1985), an NBA MVP award (1975), 3-time NBA scoring champion (1974–1976), 5 NBA All-Star selections (1974–1978), and the 1973 NBA Rookie of the Year award. He was also a part of the NBA 75th Anniversary Team

Pippen είμαι biased γιατί είναι ο 2ος πιο αγαπημένος μου παίχτης στο NBA στα νιάτα μου (γιατί όλοι ξέρουμε ποιος ήταν ο πρώτος).🤣 Από πλευράς impact και wining culture απλά δες που ήταν οι Bulls πριν γίνει All-Star επιπέδου παίχτης και που μετά. Επίσης τη χρονιά που έκανε retire ο Jordan και ήταν ομάδα του οι Bulls, ίσως του κάνανε rob το MVP (αν και ο Hakeem ήταν εκπληκτικός που το κέρδισε),

Για τους άλλους να το δεχτώ γιατί είναι και εκείνοι άτιτλοι στο NBA.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ilos είπε

Όλοι κοιμόμαστε με τον McAdoo επειδή ήταν παλιότερος ξεκίνησε στο ABA και μετά έφυγε/εκδιώχτηκε κακήν κακώς από το NBA. Πολλοί δεν γνωρίζουν τι έκανε εκείνα τα χρόνια και απλά τον μάθαμε στα γεράματα από την μισητή Tracer Milano με τον D'Antoni που μοιράζανε πόνο στον Άρη του Γκάλη.🤣 Ο τύπος ήταν απίστευτος σκόρερ και rebounder και στο Κολλέγιο και στο NBA και φυσικά στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο που τον διάλεξε ο Γκάλης για να τον κάνει induce στο HOF.

Αυτά κατάφερε μόνο στο NBA και έπαιξε τα μισά χρόνια από όσα έπαιξε ο Westbrook...

Bob McAdoo's career accolades include Naismith Memorial Basketball Hall of Fame enshrinement, 2 NBA championships (1982, 1985), an NBA MVP award (1975), 3-time NBA scoring champion (1974–1976), 5 NBA All-Star selections (1974–1978), and the 1973 NBA Rookie of the Year award. He was also a part of the NBA 75th Anniversary Team

Pippen είμαι biased γιατί είναι ο 2ος πιο αγαπημένος μου παίχτης στο NBA στα νιάτα μου (γιατί όλοι ξέρουμε ποιος ήταν ο πρώτος).🤣 Από πλευράς impact και wining culture απλά δες που ήταν οι Bulls πριν γίνει All-Star επιπέδου παίχτης και που μετά. Επίσης τη χρονιά που έκανε retire ο Jordan και ήταν ομάδα του οι Bulls, ίσως του κάνανε rob το MVP (αν και ο Hakeem ήταν εκπληκτικός που το κέρδισε),

Για τους άλλους να το δεχτώ γιατί είναι και εκείνοι άτιτλοι στο NBA.

Ναι αλλά δεν έχει το mvp που έχει ο Russ. 

Επίσης, έχει δύο scoring titles και 3 assist leader, πέραν των 4 (!) σεζόν με μ.ο. triple double. 

Παικτάρα ολκής ο Ινδιάνος και σαφέστατα underrated. 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...