Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

+1

Πραγματικά φίλε, κι εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο blog για το μπάσκετ

Ειναι φανερο το μεράκι αυτού του ανθρώπου για μπασκετ ανω ταυτόχρονα ξεγυμνώνει πολλους διασημους "συναδελφους" του που είτε έχουν ακρες και χώθηκαν σε καλες θέσεις είτε επιβιώνουν γιατι γλύφουν καποια ομαδα. Δεν θα συγκρινω την ποιοτητα των αρθρων του με αυτα που διαβαζουμε σε αθλητικά sites γιατι η διαφορά ειναι τεραστια.

Δημοσ.

πεταξε τετοια κοτσανα?

ο Καρμελο ειναι σταθερος παικτης απτους αγαπημενους μου!!!

κ να η παρελαση των πρωταθλητων

http://www.dailymotion.com/video/xjca4d_mavs-celebrate-nba-championship_sport#from=embediframe

+1 αλλά δεν παίζει καθόλου άμυνα ;) Θέλει τεράστια βελτίωση εκει ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα αργήσεις αρκετά να το μαθεις, καποιοι ελεγαν πως δεν θα γίνει καν πρωταθλημα φέτος αλλά το αποκλειω.

Δημοσ.

Θα παει, αν παει, μεχρι το Δεκεμβρη-Ιανουαριο θα μαζεψει λίγο παραδακι και αυτός και η Μπεσικτας και μετα θα επιστρέψει στους Νετς..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ποιο καλό παιδί μπορεί να με ενημερώσει τις προηγούμενες χρονιές σε ποιον ευρωπαϊκό δορυφορικό πάροχο μπορούσες να δεις παιχνίδια NBA ζωντανά; με συνδρομή φυσικά :X

Δημοσ.

thanx παίδες... φαντάζομαι ότι τα μπουκέτα αυτά έπαιζαν και HD σε live NBA αγώνες ε; μήπως και 3D HD ή αυτό μόνο σε USA;

Δημοσ.

Για HD βασικά, απλά πληρώνεις το League Pass και αν έχεις laptop, ή συνδέσεις με κάποιο τρόπο το PC με την TV σου μέσω HDMI βλέπεις σε ποιότητα HD. Εγώ έτσι το κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...